Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares

 

Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares

Galeria Fotogràfica

Volta Solidaria a Catalunya per les Malalties Rares

La Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares ha arribat avui a Sitges. Es tracta d’un projecte que neix amb l’objectiu de conèixer les malalties minoritàries i, al mateix temps, animar a aquelles persones amb alguna discapacitat a practicar esport. 

La Volta Solidària a Catalunya recorre el perímetre del país unint les capitals de província (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona). El recorregut és d’aproximadament 900 km repartit en 19 etapes i compren el pas de 60 poblacions. La Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Rares o Minoritàries, està dissenyada per arribar al màxim número de poblacions i donar a conèixer les malalties rares, mitjançant el muntatge d’una caravana solidària. 

L’Alcalde, Miquel Forns, ha rebut a la plaça de la Fragata l’atleta Marcos Bajo, un esportista que presenta retinosi pigmentària, una malaltia rara degenerativa que li produeix una deficiència visual. Marcos Bajo lidera aquest projecte per donar veu a les milers de persones que, degut a les seves malalties desconegudes, es veuen impossibilitades de poder gaudir d’una vida sense limitacions.