Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

VI Jornada BioEconomic

01/06/2017

La VI Jornada BioEconomic girarà entorn la mobilitat eficient i sostenible 

VI Jornada bioeconomicLa sessió, que tindrà lloc aquest divendres a l’Edifici Miramar, arrencarà a les 9 del matí i finalitzarà a les dues del migdia. 

Sitges: Mobilitat Eficient. Amb aquest títol es presenta la VI Jornada BioEconomic que acollirà l’Edifici Miramar de Sitges demà divendres. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell; la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall; i el regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Jordi Mas; donaran el tret de sortida a aquesta nova edició de BioEconòmic que aquest any tractarà com a tema central la mobilitat eficient i sostenible.   

La jornada vol enguany debatre sobre la gestió de la mobilitat i promoure accions per aconseguir una mobilitat responsable i sostenible. 

La sessió comptarà amb dues parts. Una primera en que tractarà la mobilitat eficient, la logística urbana i la distribució urbana de mercaderies, amb vehicle elèctric i a gas. Es comptarà amb la presentació del projecte europeu Frevue a càrrec d’Àngel López, director executiu de la Plataforma Live. Durant la segona part, es parlarà sobre l’estalvi i els beneficis que genera la mobilitat sostenible i elèctrica, i el desenvolupament de plans d’infraestructura del vehicle elèctric. Aquesta segona part de la jornada estarà moderada per Ramon Llopart, vicepresident d’ASESGA i responsable d’Aparcament i Mobilitat Arquitectes de l’Eixample. Miquel Àngel Escobar, de Transport and Energy de l’ICAEN, presentarà el Pla d’infraestructura de recàrrega del vehicle elèctric a Catalunya (PIRVEC). I en el marc de la jornada es parlarà sobre el Pla de Mobilitat de Sitges de la mà de Ramon Estrada, director tècnic d’EPIM  i un dels redactors del Pla. 

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la regidora de Serveis Urbans i Mobilitat de l’Ajuntament de Sitges, Carme Almirall, i Sebastià Parera, manager de BioEconomic. 

Durant la Jornada, es podrà veure l’exposició de VEHiA Sitges 2017, una zona d’exposició i proves davant de l’Edifici Miramar. 

La jornada està destinada als representants del sector turístic de Sitges, representants i tècnics d’administracions, institucions públiques, arquitectes i constructors, entre altres col·lectius. 

Les persones interessades en participar a la jornada es poden inscriure de forma gratuïta a www.bioeconomic.cat.