Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Un vei de Barcelona ofegat a la platja de Sant Sebastia de Sitges

25/07/2015

Un vei de Barcelona ofegat a la platja de Sant Sebastia de Sitges

mort sitges


La POLICIA LOCAL SITGES informa que un Veí de Barcelona, 53 anys, s'ha ofegat a platja Sant Sebastià. El SEM no ha pogut evitar-ho. Possible causa: infart. L'autòpsia ho confirmarà. 

L’Ajuntament demana extremar les precaucions en el bany 

Un home de 53 anys i veí de Barcelona, va morir el passat dissabte a la platja Sant Sebastià, a causa d’una aturada cardíaca. 

L’Ajuntament de Sitges demana prudència en el bany, sobretot a les persones que pateixen algun tipus de problema cardíac, i que es respectin les banderes per evitar possibles incidències. 

Aquest dissabte, amb bandera groga a la platja Sant Sebastià, un home de 53 anys i veí de Barcelona va morir a causa d’una aturada cardíaca. Tot i la presència de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no es va poder fer res per salvar la vida d’aquest banyista, que es trobava a la platja amb la seva parella, que va ser atesa per un psicòleg. Segons ha explicat Aurora Carbonell, regidora de Platges, “lamentem profundament aquest traspàs, però quan es tracta d’aturades cardíaques, com la del turista coreà de fa unes setmanes, poc podem fer més enllà que oferir ajuda i totes les eines per reduir el temps de resposta per intentar salvar la vida de la persona afectada”.

Minimitzar el temps de resposta en situacions d’aturada cardíaca és fonamental i Sitges disposa de 17 DEA (Desfibril·ladors Exteriors Automàtics), en els espais públics de major afluència com les instal·lacions esportives o les platges. La Policia Local compta també amb desfibril·ladors en dos dels tres vehicles que patrullen a diari.