Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Un tast d’Història de Sitges: visites a la muralla i al casc antic

20/09/2017

Un tast d’Història de Sitges: visites a la muralla i al casc antic
muralla sitges

La Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes torna a organitzar visites guiades per mostrar els diversos espais de rellevància històrica amb el fil conductor de la muralla però amb informació arqueològica sobre les excavacions efectuades des de finals dels anys vuitanta del segle XX i dels documents existents. L’activitat és gratuïta i es realitzarà els dies 30 de setembre, 4 de novembre, 25 de novembre i 20 de gener, 17 de febrer, 24 de març i 21 d’abril de 2018.

El cicle de passejades “Un tast d’història de Sitges: visites a la muralla i al casc antic” es reprèn el 30 de setembre amb l’objectiu de divulgar el passat i els orígens de Sitges. L’experiència es repetirà els dies 4 de novembre i 25 de novembre d’aquest 2017 i amb l’entrada del 2018 les visites seran els dies 20 de gener, 17 de febrer, 24 de març i 21 d’abril.

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes organitza aquesta proposta, de la mà de l’arqueòleg Joan Garcia Targa, amb l’objectiu de divulgar la història antiga de Sitges i mostrar els diversos espais de rellevància històrica amb el fil conductor de la muralla, però amb informació arqueològica sobre les excavacions efectuades des de finals dels anys vuitanta del segle XX i dels documents existents. Durant l’itinerari també es divulgarà el resultat de les intervencions arqueològiques que s’han efectuat durant la campanya 2016-2017 a l’interior de la Casa de la Vila.

El punt d’inici de la visita serà la porta principal de l’Ajuntament de Sitges. El recorregut començarà a les cinc de la tarda davant la porta principal de l’edifici de la Casa de la Vila on es veuran les restes excavades recentment, després s’anirà cap al carrer Major i el carrer Nou fins arribar a la Fragata per contemplar les restes de la Muralla. Les visites són gratuïtes i tindran una durada de dues hores.

La proposta continua el cicle de les visites organitzades entre el mes d’octubre de 2016 i el gener de 2017 amb l’assistència d’un total de 115 persones.

Calendari:

Les visites es realitzaran els dissabtes:

2017

30 de setembre
4 de novembre
25 de novembre


2018

20 de gener
17 de febrer
24 de març
21 d’abril


Durada: de 17h a 19h
Punt d’inici: Porta principal de l’Ajuntament de Sitges
Recorregut: Plaça de l’Ajuntament, Casa consistorial, c. Major, c. Nou i Fragata