Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Tres detinguts en un dispositiu contra els robatoris interior de vehicles a les costes de Garraf

26/08/2016

Tres detinguts en un dispositiu contra els robatoris interior de vehicles a les costes de Garraf

detencio costes garraf

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria del Garraf van detenir dos homes i una dona, espanyols, d’edats compreses entre els 20 i els 38 anys, i veïns del Barcelonès, el dimarts 23 d’agost, com a presumptes autors d’un robatori amb força interior de vehicle.
Arran de l’increment detectat de robatoris interior de vehicles a les costes del Garraf, la comissaria del Garraf va muntar un dispositiu especial per tal d’identificar i detenir els presumptes autors.
El dimarts 23 d’agost, cap a les 14 hores, una patrulla de seguretat ciutadana va veure com, a la carretera C-31, de les costes del Garraf, el conductor d’un vehicle realitzava un canvi de sentit, sense respectar la línia continua i posant en perill la resta d’usuaris de la via donada la manca de visibilitat en aquest punt. Posteriorment, el conductor del vehicle i els seus dos ocupants es van apropar a un altre turisme estacionat al mirador, van trencar la finestra, van sostreure diversos objectes de l’interior i fan fugir del lloc en vehicle.
Immediatament, alertats pels agents que haurien vist els fets, una altra patrulla va aconseguir aturar el vehicle. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar els objectes sostrets. Davant l’evidència, els agents van detenir els dos homes i la dona per robatori interior de vehicle.