Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Tres detinguts per robatori durant la Festa Major

26/08/2016

Tres detinguts per robatori durant la Festa Major

robatoris sitges festa major

Agents de la Unitat d’Investigació de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sitges van detenir, dimecres 24 d'agost, tres homes, un algerià, un francès i un marroquí, d’edats compreses entre els 25 i 27 anys, i veïns de Barcelona i del Vendrell (Baix Penedès) com a presumptes autors del furt de dotze telèfons mòbils.
Els fets van tenir lloc el dimecres 24 d’agost, cap a les 06.00 hores, quan dues patrulles que estaven realitzant servei no uniformat, amb motiu de la Festa Major de Sitges, van ser alertats que s’haurien comès diversos furts a la gent que estava gaudint de la festa a la platja.
Gràcies als testimonis, que van facilitar la descripció dels autors, les patrulles van localitzar a dos joves que sortien de la platja mentre remenaven una bossa i que coincidien plenament amb la descripció facilitada.
Immediatament, els agents els van aturar, els van identificar i els van escorcollar. Dins de la bossa, els dos joves portaven onze telèfons mòbils, dels quals no podien explicar la seva procedència. Després de les comprovacions policials dels agents, van detenir els joves com a presumptes autors del furt d’aquests terminals.
Els agents van traslladar els joves a dependències policials. Allà van comprovar que acumulaven un total de 20 denúncies per altres fets.
La mateixa nit, cap a les 04.00 hores, una altra dotació no uniformada va detenir un altre jove marroquí, de 26 anys i veí del Vendrell com a presumpte autor del furt d’un telèfon mòbil en una plaça de Sitges.