Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

XXIVTorneig Rugby Platja de Sitges 2018

XXIV Torneig Rugby Platja de Sitges

TORNEIG RUGBY PLATJA SITGES
El proper dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol a la platja de La Fragata de Sitges es realitzarà la XXIV edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges, i que com en anys anteriors hi competiran equips en categoria sènior masculina, sènior femenina, veterans o la modalitat de Touch Rugby, i sense oblidar els més joves passant per totes les categories inferiors des de Mini-Rugby que tenen 5 i 6 anys fins a Sub18.

Serà una gran festa del Rugby doncs esperem comptar amb la presencia de més de 800 participants, superant la trentena de clubs, on val a destacar la presència de les escoles de Rugby del Fenix de Zaragoza i la Escola de Rugby de Vallespir de la Catalunya Nord. que sumats a la resta d’equips procedents de Catalunya i Espanya resulten més de 70 equips.

Com en la darrera edició el Torneig es cel.lebrarà en dos dies, els Sub18 obriran el Torneig el dissabte al matí, seguits al migdia del mateix dissabte amb les categories Veterans i Touch. A la tarda serà el torn de Sènior Femení i Sènior Masculí. Els més petits des de Sub5 fins a Sub16, seran els protagonistes en la jornada de diumenge, en la que es tancarà un Torneig totalment consolidat al calendari català de torneigs de Rugby Platja i que a l’hora s’ha convertit en un clàssic dels esdeveniments esportius que es celebren a la nostra vila.

Com en les darrers vint i tres anys els camps de joc es disposaran a la platja de La Fragata, on es jugaran més de 100 partits de Rugby. Tothom esta convidat a disfrutar de platja, sol i el més important RUGBY.

XXIII TORNEIG RUGBI PLATJA RUGBI CLUB SITGES
Dissabte 17 i diumenge 18 de juny de 2017

Galeria Fotogràfica

torneig rugby platja sitges 2017

rugby platja sitges 2017

Benvinguts al Seven 2017 del Rugby Club Sitges

El proper 17 i 18 de juny se celebrarà, a la platja de La Fragata de Sitges, una nova edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges.
Sense cap dubte, serà una gran festa del Rugby que comptarà amb la presència de més de 1000 participants repartits en equips de França, Regne Unit i Espanya. Tant masculins com femenins i categories inferiors que disputaran més de 100 partits.

Cada any presencien el torneig unes 2.000 persones, al llarg de tot el campionat, des de la mateixa platja o des del Passeig de la Ribera, que sol atraure equips de diversos països. És una de les principals activitats esportives de Sitges i compta amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament. de Sitges.

Durant el dissabte es disputen els partits de cadets i grans, això és sènior masculí i femení i veterans. El diumenge és el dia de les Escoles de Rugbi en la que més de 300 jugadors entre 6 i 16 anys gaudeixen d'una divertida jornada d'esport, companyerisme i platja.

Dissabte, al matí sub 18 i a partir de les 12, es disputen els partits de cadets i grans, això és sènior masculí i femení i veterans.

Diumenge a les 10:00 hores i durant tot el matí de diumenge jugaran les categories més joves: mini rugbi, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, més de 300 jugadors, entre 6 i 16 anys, gaudiran d'una divertida jornada d'esport , companyerisme i platja.

XXII Torneig Rugby Platja de Sitges 2016

Galeria Fotogràfica

XXII Torneo Rugby Playa de Sitges 2016

Dissabte que ve 18 i diumenge 19 de juny a la platja de La Fragata de Sitges es realitzarà la XXII edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges, i que com en anys anteriors competiran equips en categoria sènior masculina i femenina, veterans , però també passant per totes les categories inferiors des Mini-Rugby que tenen 5 i 6 anys fins Sub18 .. 

Serà una gran festa del Rugby doncs esperem comptar amb la presència de més de 800 participants, superant la trentena de clubs, on cal destacar la presència d'un equip de Roma a sènior masculí, Castres Olympique en Sub12 i Fenix de Saragossa en totes les categories d'Escola, que sumats a la resta d'equips procedents de Catalunya resulten més de 70 equips. 

Com en l'última edició el Torneig se celebrarà en dos dies, els Sub-18 obriran el Torneig dissabte al matí, seguits a migdia del mateix dissabte amb les categories Veterans i Touch. A la tarda serà el torn de Sènior Femení i Sènior Masculí. Els més petits des Sub8 fins Sub16, seran els protagonistes en la jornada de diumenge, en què es tancarà un Torneig que a anat creixent assolint una gran dimensió, que des de la vintena edició s'ha vist abocat a realitzar-ho en dos dies a fi de donar cabuda a l'enorme sol·licitud de participacions en les diferents categories. 

Es disposarà de 2 camps de joc que ocuparan la platja de La Fragata, on es jugaran més de 100 partits de Rugby. Tothom està convidat a gaudir de platja, sol i el més important RUGBI. 

Horaris Dissabte 18 de juny: 

Sub-18 des de les 10:00 hs 

Veterans i Touch des de les 12:00 hs 

Sènior Femení des de les 13:00 h 

Sènior Masculí des de les 13:00 h

Horaris Diumenge 19 de juny: 

Sub-6 des de les 9:30 hs 

Sub-8 des de les 9:30 hs 

Sub-10 des de les 9:30 hs 

Sub-12 des de les 10:30 hs 

Sub-14 des de les 12:25 hs 

Sub-16 des de les 14.30 h 

Equips Participants Sènior Masculí 

Flamingos GDO Rugby Crew 

RC Sitges BUC Viladecans 

Anoia / Ripoll Roma Rugby Castelldefels RUC 

Paolo s Crew Torcuato XV piranya 

ILAV Rugby Dalmine (Itàlia) 

Equips Participants Sènior Femení 

RC Sitges B Comb. Sta. Coloma INEF Barcelona 

Castelldefels RUC BUC CE Universitari 

UE Santboiana RC Sitges A BER A 

BER B 

Clubs Participants Sub-18 

CR Tarragona CE Universitari Herriko Rugby Taldea 

UE Santboiana Castelldefels RUC RC Sitges 

Clubs particpants Sub-16 

CR Tarragona CE Universitari BUC 

Carboners Terrassa RC Sitges A RC Sitges B 

Castelldefels RUC RC Sitges C 

Escoles de Rugbi Participants (Sub6, Sub8, Sub10, Sub12, sub14) 

UE Santboiana FC Barcelona Castelldefels RUC 

Castres Olympique CR Tarragona CR Cornellà 

CR Sant Quirze RC Sitges Fenix Saragossa 

XX TORNEIG RUGBI PLATJA RUGBI CLUB SITGES

 xx torneo rugby playa sitges

Dissabte 21 i  diumenge 22 de juny de 2014

XX Torneo rugby playa sitges 2014

Galeria Fotogàfica 

Benvinguts al Seven 2014 del Rugby Club Sitges

El proper 21 i 22 de juny es celebrarà, a la platja de La Fragata de Sitges, una nova edició del Torneig de Rugby Platja que organitza el Rugby Club Sitges.

Sense cap dubte, serà una gran festa del Rugby que comptarà amb la presència de més de 1000 participants repartits en equips de França, Regne Unit i Espanya. Tant masculins com femenins i categories inferiors que disputaran més de 100 partits.

Cada any presencien el torneig unes 2.000 persones, al llarg de tot el campionat, des de la mateixa platja o des del Passeig de la Ribera, que sol atraure equips de diversos països. És una de les principals activitats esportives de Sitges i compta amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament. de Sitges.

Durant el dissabte es disputen els partits de cadets i grans, això és sènior masculí i femení i veterans. El diumenge és el dia de les Escoles de Rugbi en la qual més de 300 jugadors entre 6 i 16 anys gaudeixen d'una divertida jornada d'esport, companyerisme i platja.

Dissabte, a partir de les 10.00 hores fins a les 20:00 h tindran lloc les competicions de categoria cadet, veterà i sènior tant masculí com femení.

Diumenge a les 10:00 hores i durant tot el matí de diumenge jugaran les categories més joves: mini rugbi, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. El torneig finalitzarà a les 16:00 hores

Per a més informació sobre tarifes i inscripcions  http://seven.rugbysitges.com/