Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Ajuntament reuneix la taula de treball contra la venda ambulant

03/07/2015

L’Ajuntament reuneix la taula de treball contra la venda ambulant

top manta sitges

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra intensifiquen els controls a les estacions de tren i autobusos, a més es prepara un pla d’accions per prevenir aquesta pràctica il·legal.

Des de l’1 de gener de 2015 fins ara, la Policia Local ha efectuat 527 serveis relacionats amb la venda ambulant que han permès requisar 3.118 articles i tramitar 43 denúncies per infraccions administratives, el que es considera la venda ambulant.

Amb l’estiu s’incrementa la presència d’aquest tipus d’activitat. Per això, l’Ajuntament intensifica el dispositiu contra la venda ambulant amb més controls a les estacions de tren i autobús i que aniran fluctuant en funció de les necessitats.

Per tal de fer un seguiment de l’evolució de la venda ambulant, el Govern Municipal ha reactivat la taula de treball, que es va posar en marxa l’estiu del 2014, amb representants dels cossos de seguretat, dels sectors del comerç, l’hostaleria i de les guinguetes de les platges, a més de les Regidories implicades (Governació, Promoció Econòmica i Serveis Urbans).

Per l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, “aquesta és una de les nostres principals preocupacions, per la que necessitem unir esforços tots els sectors implicats i també els municipis de la costa propera a Barcelona que patim aquesta problemàtica”. L’Inspector de la Policia Local, Rafael Pino, explica que “es destinaran tots els recursos necessaris en l’àmbit de seguretat, però no es pot oblidar que paral·lelament s’ha de treballar per garantir totes les necessitats de seguretat de la ciutadania”. En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que és important que la gent eviti comprar aquest tipus de productes que, entre altres perjudicis, afecta greument al comerç local, qui més pateix les conseqüències de la presència d’aquests venedors.

L’operatiu, que compta amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, es desenvolupa, a més de les estacions de tren i bus, a les zones on es registra una major concentració de venedors il·legals com són les platges, el carrer Primer de Maig o el carrers Marqués de Montroig i Parellades.