Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges tapa tapa 2018

31/10/2018
Sitges Tapa tapa 2018

Sitges estrena el Cheese Fest, un festival dedicat al Formatge  

L’esdeveniment inclourà una fira de formatges de l’1 al 4 de novembre, Maridatges i tastos de formatges del 5 al 7 de novembre, i també, una nova edició del Sitges Tapa a Tapa que se celebrarà del 8 al 18 de novembre on el  protagonista serà el formatge.

Galeria Fotogràfica

sitges tapa tapa formatge 2018

Coincidint amb Tots Sants, Sitges estrena el Cheese Fest, una nova proposta gastronòmica que neix amb l’objectiu d’apropar la cultura del formatge a sitgetans i visitants. La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, destaca que “aquest nou festival se suma a iniciatives plenament consolidades al calendari d’esdeveniments com són el Sitges Christmas Festival i el Winter Market Sitges, que se celebren durant el mes de desembre, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de la vila durant els mesos que tradicionalment hi ha poca activitat econòmica per trencar l’estacionalitat turística”. 

Sota el paraigua del Cheese Fest se celebraran tres activitats: el Cheese Fest de l’1 al 4 de novembre, Maridatges i tastos de formatges del 5 al 7 de novembre, i també, una nova edició del Sitges Tapa a Tapa que se celebrarà del 8 al 18 de novembre i estarà protagonitzat pel formatge. 

El Cheese Fest tindrà lloc al Passeig dela Ribera, entre el carrer Sant Pau i el carrer Baonaire. Es tracta d’una fira monogràfica del formatge, que reunirà alguns dels millors productors per tal de compartir, tastar i conèixer amb profunditat la cultura del formatge artesà entès com un gourmet. 

En aquesta primera edició es podran adquirir formatges de més de 15 productors i també es podran degustar formatges a l’espai de la taberna formatgera. La fira es complementarà amb una àmplia programació de propostes durant els 4 dies del festival com activitats gratuïtes pensades pels infants com atraccions i tallers gastronòmics infantils a l’espai Cheese and Kids. Alhora també es programaran concerts a l’espai Cheese and Blues amb una variada programació musical. 

L’esdeveniment continuarà del 5 al 7 de novembre amb els maridatges i tastos de formatges als establimentsLa Formatgeriade Sitges, aLa Sitgetanai ala Incidènciadel Factor Vi. 

12/04/2018

Sitges Tapa a tapa 2018
Del 12 al 22 d'Abril
sitges tapa a tapa 2018
40 Establiments participaran enguany en el Sitges tapa a tapa 2018. aquí us deixem totes les tapes.
tapes sitges tapa a tapa 2018
foto tapes sitges tapa a tapa 2018

24/01/2018
Guayadors del Sitges tapa a tapa de tardor 
guanyadors sitges tapa a tapa

TAPES GUANYADORES 

1R- CASA HIDALGO

2N- 13 LLUNES

3R- EL CABLE 

PARTICIPANTS GUANYADORS DELS PREMIS 

-          JOSE LUIS GUERRA CORDERO                   ÀPAT PER A DUES PERSONES A UN DELS RESTAURANTS DEL SITGES TAPA A TAPA

-          MIQUEL BOQUÉ DOMÍNGUEZ                  CISUIT SPA PER A DUES PERSONES AL HOTEL MiM SITGES

-          POL VIGÓ PASCUAL                                      RUTA GRATUÏTA PER A DUES PERSONES A LA PROPERA EDICIÓ DEL SITGES TAPA A TAPA


Ruta de tardor del Sitges Tapa a Tapa que es celebrarà del 23 de novembre al 3 de desembre

sitges tapa a tapa tardor 2017

sitges tapa a tapa tardor 2017 2

RUTA DE LES TAPES GUANAYDORES DE LA 9a EDICIÓ DEL SITGES TAPA A TAPA

 

Si no vas poder degustar totes les tapes guanyadores de la 9ª edició Sitges Tapa a Tapa, ara tindràs l’ocasió de fer-ho, per que els establiments guanyadors s’han posat d’acord i el proper dijous 25 de maig  oferiran una mini ruta amb les 5 tapes guanyadores acompanyada d’una canya al preu de 2’50€, per que les puguin provar tots els que no ho van fer durant la ruta i repetir els que els hi  van agradar. 

Els guanyadors del Jurat Tècnic:  1r-Restaurant Bar Pic Nic 2n-Bar El Cable 3r- Restaurant Bar La Seu (Penya Barcelonista)

Els guanyadors del Jurat Popular:1r- Restaurant Bar La Seu (Penya Barcelonista) 2n- Restaurant Bar 13 Llunes 3r- Restaurant Bar Alenti 

Establiment                                       Tapa                                                     Horari

La Seu (Penya Barcelonista)                EN- TRA-ÑA-BLE                              de 19’30 a 23h

Pic Nic                                               LA “MAKI-SUSHI” paella                    de 12h a 16h

El Cable                                             PÈSOL                                             de 19h a 23h       

13 llunes                                            BACALLÀ I NO VA DIR RES                de 12h a 16’30h i de 19’30 a 24h

Alenti                                                 TRIO LA LA LAND                             de 12h a 16h i de 20h a 23h                                       

 

RESULTATS SITGES TAPA A TAPA 2017

guanyadors tapa tapa sitges 2017
Finalitzat el recompte de vots populars dipositats a les urnes de cada establiment participant i realitzat el tast a cegues de les tapes per part d’un jurat tècnic, els guanyadors dels Sitges Tapa a Tapa 2017 són :


JURAT TÈCNIC
1r PIC NIC
2n EL CABLE
3r LA SEU PENYA BARCELONISTA

JURAT POPULAR
1r LA SEU PENYA BARCELONISTA
2n 13 LLUNES
3r ALENTI HOTEL & RESTAURANT


En aquesta 9a edició s’han venut quasi 85.000 tapes entre els 33 establiments participants durant els 10 dies que ha durant el Sitges Tapa a Tapa. 

Sitges Tapa Tapa 2017 del 30 de Març al 9 de Abril

sitges tapa tapa 2017

sitges tapa tapa 2017

Sitges Tapa Tapa 2016 del 10 al 20 de Novembre

tapa tapa sitges noviembre 2016

sitges tapa tapa 2016

Èxit rotund del Sitges Tapa a Tapa 2016

Els 36 establiments participants venen un total de 90.000 tapes en aquesta edició de la ruta gastronòmica.

La setena edició del Sitges Tapa a Tapa, celebrada del 7 al 17 d’abril, ha comptat amb la participació de 36 establiments que han venut un total de 90.000 tapes, 30.000 més que l’edició del maig 2015.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, subratlla que “l’excel·lència culinària lligada amb la marca turística de Sitges fa que cada any aquesta activitat reuneixi més adeptes i lluny d’estancar-se vagi a més, fet que agraïm perquè esdevé un al·licient per a l’oferta turística per a la vila”.

Una de les novetats aquest any era que diferents establiments oferien tapes sense gluten, en el marc del conveni de col·laboració que el Gremi d’Hostaleria de Sitges ha signat amb l’Associació de Celíacs de Catalunya. El president del Gremi, Joan Anton Matas, valora molt positivament aquesta iniciativa que “ha tingut molt bona rebuda i han estat nombroses les persones amb intolerància al gluten que han manifestat la seva satisfacció”.

El Gremi d’Hostaleria de Sitges donarà a conèixer en els propers dies el resultat de les valoracions del jurat tècnic i popular sobre les tapes guanyadores. El jurat tècnic, format per Guillermo Neffke, Rosa Maria del Castillo i Tomás Mata, va fer abans de començar el circuit de tapes una cata a cegues a l’Escola d’Hostaleria de Sitges per puntuar les tapes. Les tapes que hagin estat escollides podran participar a la final de la Tapa de l’Any que es farà a Sitges durant el mes de novembre. El jurat popular, que són els usuaris de la ruta, han fet les seves apostes per a la millor tapa. Les persones que hagin participat en les votacions, entren a formar part d’un sorteig de 3 estades d’una nit gratuïta a l’hotel Dolce, hotel Antemare i Avenida Sofia, i podran fer la ruta de les tapes de forma gratuïta per a la persona i un acompanyant.

El Sitges Tapa a Tapa ven 39.000 racions en cinc dies 

Èxit dels primers dies de la ruta gastronòmica. Centenars de persones ja han pogut degustar les propostes gastronòmiques dels 36 establiments participants 

Durant els primers cinc dies del Sitges Tapa a Tapa 2016 s'han servit més de 39.000 unitats, segons les dades facilitades pel Gremi d’Hostaleria de Sitges. El bon temps ha afavorit a que centenars de persones ja hagin pogut degustar les propostes gastronòmiques de cada bar o restaurant. En total, participen en la iniciativa 36 establiments de la localitat que ofereixen fins el 17 d’abril una tapa dissenyada especialment per a l'ocasió i una canya de cervesa Damm a un preu de 2,50 €. El Sitges Tapa a Tapa celebrat el maig del 2015, els 35 establiments participants van vendre a l’equador de la ruta 24.000 tapes. 

Els clients que participen en el circuit de tapes, poden votar les millors propostes que hagin degustat i entrar en un sorteig. Com en edicions anteriors el jurat tècnic ha valorat també quina és la millor tapa. L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’Any 2016.

Tapa tapa SItges 2016 del 7 al 17 d'abril

tapa tapa sitges 2016

Estem a les portes de la 7ª edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa que celebrarem del 7 al 17 d’abril. La novetat d’aquesta edició és que alguns dels establiments participants han adaptat la seva tapa per persones celíaques , dins del conveni de col·laboració que el Gremi d’Hostaleria de Sitges ha signat amb l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Com en edicions anteriors el jurat popular, es a dir  els usuaris de la ruta  i el jurat tècnic  format per Guillermo Neffke , Rosa Maria del Castillo i Tomás  Mata que van fer una “cata a cegues” de les tapes a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria de Sitges , podran puntuar les tapes per determinar quines  es presentaran a la semi final i si resten  escollides presentar-se a la final de la Tapa de l’Any  que celebrarem a Sitges el proper mes de novembre.

En aquesta edició els participants són 36 establiments, sis més que en la darrera edició  i segons el jurat tècnic el nivell gastronòmic és molt alt en termes generals. Adjuntem catàleg amb les imatges i continguts de la ruta.  

 

sitges tapa tapa 2016

 

04/11/2015

Tapa tapa Sitges 2015 del 5 al 15 de Novembre  

Enguany celebrarem la sisena edició de la ruta “Sitges Tapa a Tapa”, en què els 30 establiments participants oferiran les seves millors tapes acompanyades d’un quinto o canya de cervesa Estrella Damm.
Podreu votar la tapa que més us agradi amb la butlleta que trobareu al llibret i entrar al sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges o si ho preferiu entrant al blog Gastronosfera.com i registrant-vos entrareu al sorteig d’un sopar en un restaurant amb estrella Michelin.
L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’any 2015.
CONCURS DE TAPES 2015
En aquesta guia trobareu tota la relació d’establiments participants al concurs “Sitges Tapa a Tapa”. Cada establiment presenta una tapa a concurs a un preu únic de 2,50 € (IVA inclòs) acompanyada d’una beguda.
FUNCIONAMENT
» Dirigiu-vos a qualsevol dels establiments, tasteu la tapa i entregueu la guia per tal que us posin el segell del local.
» Valoreu la tapa (5 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”).
» Podeu adreçar-vos a un altre establiment a tastar una altra tapa i així í successivament.
» Amb la guia, podeu provar tantes tapes com vulgueu.
» Un cop acabada la campanya, dipositeu la guia segellada, amb la butlleta que veieu a la dreta, emplenada amb les vostres dades* a les urnes que trobareu a qualsevol dels establiments participants.
* Per poder participar en el sorteig dels regals, és imprescindible que la vostra guia tingui com a mínim el segell de 5 establiments. El Gremi es quedarà amb les dades del participant. Els guanyadors es comunicaran personalment i a través de la pàgina web (s’hauran d’acreditar amb el DNI). 

Premis:
Podreu votar i entrar en el sorteig de tres caps de setmana en hotels de Sitges, i tindreu la possibilitat de participar en la propera edició de la ruta “Sitges Tapa a Tapa” gratuïtament.

tapa tapa sitges 2015

29/10/2015

Tapa tapa Sitges 2015 del 5 al 15 de Novembre 

tapa tapa sitges 2015 EL GREMI D’HOSTALERIA DE SITGES I ESTRELLA DAMM organizan la Ruta Sitges Tapa a Tapa per 6è any consecutiu i en aquesta ocasió es celebrarà del 5 al 15 de novembre. Participen 30 establiments que oferiran les seves millors tapes acompanyades d’un quinto o canya de cervesa Estrella Damm al preu de 2’50€.
Podreu votar la tapa que més os agradi amb la butlleta que trobareu als establiments participants a la ruta i entrar al sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges , l’Hotel Antemare, L’Hotel Dolce i l’Hotel Avenida Sitges i entrant i registrantvos al blog Gastronosfera.com , podreu participar en el sorteig d’un sopar en un restaurant amb estrella Michelin i guanyar gratuïtes de tapes durant la ruta. També per segon any consecutiu es sortejarà una invitació per dos persones a la propera edició de la ruta 2016; la guanyadora de la ruta anterior ha estat Paloma Isac. Com en edicions anteriors hi haurà un jurat tècnic que estarà format per 3 persones anònimes que faran un tast a cegues a les instal·lacions de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramon Benaprès.
Fora de concurs també es compta amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramon Benaprés, que disposarà d’un estand al carrer Parellades cantonada Sant Josep, el dissabte 7 de novembre on oferirà la tapa que han elaborat els alumnes del curs de cuina.
L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’any 2016.
Els 30establiments que participen son:
CAFÈ ROY,CAN VILALTA, CAÑATECA PRADO, CASA HIDALGO,CASA TECLA, DEHESA SANTA MARIA, EL CABLE, IZARRA, L’AIXETA, LA BARATA, LA FORMATGERIA DE SITGES, LA GRANJA DE SITGES DEL CARRER MAJOR, LA GRANJA DE SITGES DEL CARRER PARELLADES, LA GUINEU, LA KASSOLETA, LOUISE SE VA, NIEUW AMSTERDAM, PIC NIC, PINXET, PLATOS ROTOS, SPORTS BAR, TABERNA GURIA, TRES QUARTS, THE AMERICAN SITGES, XAMPU XAMPANY i participen per primera vegada: DECOURE, LA PEPA DEL MAR, SIRKA, VIVINWINE i RED VELVET.
Desitgem que gaudeixin de la cinquena edició de la Ruta Sitges tapa a tapa , en el convenciment que es donen tots els elements necessaris per que així sigui i que aquestes petites porcions de bona gastronomia satisfaran els paladars més exigents.
BONA RUTA A TOTHOM
01/06/2015

El Cable i Los Vikingos guanyadors del Tapa tapa Sitges 2015

tapa tapa sitges 2015

Sitges va acollir la 5ª edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa del 7 al 17 durant el passat  mes de maig amb un increment destacat de participants , sent 35 els establiments que han ofert la tapa en la passada ruta.

Les tapes venudes han estat al voltant de 61.000, una mitja de quasi 2. 000 tapes per establiment, quantitat lleugerament inferior a les vendes de la edició anterior, motivat per la coincidència de diferents factors que han intervingut en l’espai de temps de la celebració i en especial per la proximitat de la celebració de la Tapa de l’Any i la Ruta Sitges Tapa a Tapa , pel que s’està valorant traslladar aquest esdeveniment de nou al mes de novembre, donat que la Tapa de l’Any serà al març.

Els establiments guanyadors segons el jurat popular:

1er Bar Restaurant Los Vikingos
2º Bar El Cable
3er Bar La Barata

El Jurat Tècnic, format per Anna Monasterio (Escola d’Hostaleria de Sitges) Joan Mompel (President Associació Gastronòmica de la Societat Casino Prado) Ramon Raventós i Trinitat Gilbert ( periodistes gastronòmics ), van decidir que els guanyadors eren:

1er Bar El Cable
2º Bar Restaurant Xampu Xampany
3er Bar Restaurant Louis se va

Han estats guanyadores dels tres caps de setmana en els hotels :

Hotel Dolce Esther Bocigas Ramos
Hotel Antemare Mercedes Martinez
Hotel Melià Ester Sánchez Gonzalez
La gratuïtat per dos persones per fer la 6ª edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa ha estat per Paloma Isac Martín

Sitges Tapa Tapa 2015 del 7 al 17 de Maig

El Sitges Tapa a Tapa es presenta amb més tapes

sitges tapa tapa 2015Arriba la cinquena edició de la ruta Sitges Tapa a Tapa del 7 al 17 de maig amb la participació de 36 establiments que competiran per a la millor tapa.

Sitges acull una nova edició de la ruta gastronòmica, Sitges Tapa a Tapa. Del 7 al 17 de maig 36 bars i restaurants oferiran les seves millors creacions que es podran degustar amb una cervesa Estrella DAMM a un preu de 2’5 euros. Algunes de les tapes que es podran degustar aquest any seran Mar endins se’n va la barca, Yelow Submarine, Happy Barry o El Jardí de la Marieta.

Les persones que participin a la ruta podran votar la millor tapa amb la butlleta que es trobarà als establiments participants i entrar en un sorteig de tres caps de setmana en els hotels de Sitges Antemare, Hotel Dolce i l’Hotel Meliá Sitges. També es podrà participar en el sorteig d’un sopar en un restaurant amb estrella Michelin entrant i registrant-se al blog Gastronosfera.com i, per segon any consecutiu, se sortejarà una invitació per a dues persones a la propera edició de la ruta 2016; la guanyadora de la ruta anterior va ser Montse Fontanals. Com en edicions anteriors un jurat tècnic valorarà també quina és la millor tapa. L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’Any 2015.

L’Escola d’Hostaleria de Sitges de l’Institut Joan Ramon Benaprés també participarà a la Ruta i el dissabte 9 de maig oferirà la seva proposta de tapa elaborada pels alumnes del curs de cuina en una parada que s’instal·larà al Cap de la Vila de 12h a 14h.

El Sitges Tapa a Tapa està organitzat pel Gremi d'Hostaleria de Sitges amb el patrocini d'Estrella DAMM i la col·laboració de l'Agencia de Turisme de Sitges.

Establiments participants

alenti tapa tapa sitges 20151. Alenti Hotel & Restaurant

De dilluns a divendres de 12 a 23 h. Dissabte i diumenge de 12 a 14 h i de 16 a 23 h.Festa setmanal: cap
Caramel de foie.(Caramel de foie amb poma confitada sobre llit d’alfàbrega).

 

 


cafe roy tapa tapa sitges 20152. Cafè Roy

De dilluns a divendres de 13 a 16 h i de 19 a 23 h.Dissabte i diumenge de 13 a 23 h.Festa setmanal: cap
Arròs pirata.(Arròs amb el seu sofregit clàssic i sèpia amb la seva tinta).

 

 


can vilalta tapa tapa sitges 20153. Can Vilalta

De dilluns a diumenge de 9 a 23 h.Festa setmanal: cap
Trio de ases.(Tàrtar de tonyina i bacallà amb guacamole)

cañateca prado tapa tapa sitges 20154. Cañateca Prado

De dimarts a divendres de 12 h a 23 h. Dissabte i diumenge de 12 a 16.30 h i de 20 a 23.30 h.Festa setmanal: dilluns
Mar endins se’n va la barca.(Mousse de foie i mousse de formatge de cabra , banyats amb compota de poma confitada sobre una base de pasta de full i decorada amb un cruixent de caramel amb ametlles). 


casa hidalgo tapa tapa sitges 20155. Casa Hidalgo

De martes a viernes de 13 a 15 h y de 20 a 22 h.Sábado y domingo de 13 a 14.30 h y de 20 a 22 h.Fiesta semanal: lunes.
Burgas & cendra volcànica.(Parmentier i ceba de Figueres, gambes a daus, espinacs Baby Aurio, tomàquet cirerol fregit i Mihoen (fideus d’arròs)).casa tecla tapa tapa sitges 20156. Casa Tecla

De dilluns a divendres de 12 a 16 h i de 20 a 23 h.Dissabte i diumenge de 12 a 23 h.Festa setmanal: dimarts
Sabores del mediterráneo.(Gamba a la brasa acompanyada d’amanida de llenties a les espècies).


 

dehesa santa maria tapa tapa sitges 20157. Dehesa Santa Maria

De dilluns a diumenge de 9 a 24 h.Festa setmanal: cap
Passió per l’ibèric.(Espatlla de porc brasejada, amb salsa Gravy, salsa de poma i verdures a la brasa)
el bar ullo tapa tapa sitges 20158. El Bar Ullo

De dimarts a dissabte de 13 a 16 h i de 19.30 a 23 h.Diumenge de 13 a 19 h.Festa setmanal: dilluns
Yellow submarine.(Meló de Cantaloup a la planxa amb orxata de meló, Quenaille de botifarró picant amb formatge de cabra, cruixent de pernil i almívar de tres pebrots).


el cable tapa tapa sitges 20159. El Cable

De dilluns a divendres de 19 a 23 h. Dissabte i diumenge de 12 a 15 h i de 19 a 23 h.Festa setmanal: cap
Happy barry.(Calamar farcit de bolets i papada amb fals risotto i praliné d’avellana).

 


donostiarra tapa tapa sitges 201510. El Donostiarra

De dilluns a diumenge de 13 a 15 h i de 19 a 22 h.Festa setmanal: cap
Txampiolí.(Tros de foie entre dues “txapeles” de xampinyó amb una muselina tèbia d’all i oli.)

 

 

 

french beruti tapa tapa sitges 201511. French & Beruti

De dimarts a dissabte de 12 a 16 h i de 19 a 23 h.Diumenge de 12 a 16 h.Festa setmanal: dilluns
Isidoro.(Entrepà de pa de vidre amb pernil i formatge curat, vegetals i bolets de temporada amb salsa d’autor).

 

 


izarra tapa tapa sitges 201512. Izarra

De dilluns a diumenge de 13.30 a 22.30 h.Festa setmanal: cap
Euskal burger.(Hamburguesa de filet de bou amb tomàquet confitat al aroma de canyella, flor de formatge Idiazabal i encenalls de bacó).

 

  

aixeta tapa tapa sitges 2015

13. L’Aixeta

Paseig Vilafranca 4 De dilluns a diumenge de 12 a 16 h i de 19.30 a 23 h.Festa setmanal: cap
El jardí de la marieta.(Timbal d’escalivats amb reducció de xerès)la barata tapa tapa sitges 201514. La Barata

De dimarts a dissabte de 12 a 15.30 h i de 19 a 22.30 h Diumenge i dilluns de 12 a 15.30 h.Festa setmanal: diumenge tarda i dilluns tarda
Caneló “de cervesa”(Caneló de rostit amb un toc de tòfona, arrebossat amb cervesa i amb salsa especial de la casa).


la candelaria tapa tapa sitges 201515. La Candelaria

De dilluns a dijous de 8 a 21 h. Divendres i dissabre de 9 a 22 h. Diumenge de 12 a 17 h.Festa setmanal: diumenge nit
Alitas glaseadas.(Aletes d’au glacejades a baixa temperatura i macerades en vi de Xerès, mel, mostassa a l’estragó i romaní).

 

la formatgeria tapa tapa sitges 201516. La Formatgeria de Sitges

Dilluns de 18 a 22.30 h De dimarts a dijous de 11 a 14h i de 18 a 22.30 h divendres de 11 a 14 h i de 18 a 23.30h dissabte de 12 a 15 h i de 18 a 23.30 h diumenge de 12 a 15 h y de 18 a 22 h.Festa setmanal: dilluns matí.
Que te la pique un pollo.(El nostre pa d’oli i romaní, amb formatge fos, molt fos, pollastre farcit i allioli dolç de carbassa).


la granja major tapa tapa sitges 201517. La Granja de Sitges (carrer Major)

De diumenge a dijous de 12 a 23 h Divendres i dissabte de 12 a 24 h.Festa setmanal: cap
Botifarra amb salsa i coriandre.(Botifarra de l’Arboç amb salsa de mostassa de Dijon amb verduretes i coriandre)la granja parellades tapa tapa sitges 201518. La Granja de Sitges (carrer Parellades)

De dilluns a diumenge de 13 a 17 h i de 19.30 a 22 h.Festa setmanal: cap
“Cucurutxo” de ceps amb Gorgonzola.(Ceps confitats amb salsa de Gorgonzola i cruixent de formatge)


 

la guineu tapa tapa sitges 201519. La Guineu

Dimarts i dimecres de 19 a 23 h.De dijous a diumenge de 12 a 16 h i de 19 a 23 h.Festa setmanal: dilluns
Brumeres de mar i muntanya.(Escumes de Boletus, Patata amb oli de Tòfona i Gambes, decorat amb pols de Pernil Ibèric amb cruixent de Gamba i Xips de Yuca d’Or)


la kassoleta tapa tapa sitges 201520. La Kassoleta

 

De dimarts a divendres de 19.30 a 23 h.Dissabte de 13 a 15.30 h i de 19.30 a 23 h.Diumenge de 13 a 16 h.Festa setmanal: diumenge nit i dilluns
Les tres k.(Calamarsets amb carxofes).

 


la picara tapa tapa sitges 201521. La Pícara

De dijous a dilluns de 12 a 15.30 h i de 19.30 a 23 h Dimecres de 19.30 a 23 h.Festa setmanal: dimarts i dimecres migdia
L’ou i el pèsol, una història d’amor.(Crema de pèsols amb un ou de guatlla i encenalls cruixents de pernil).vikingos tapa tapa sitges 201522. Los Vikingos

De dilluns a dimecres i divendres de 13 a 16 h i de 19.30 a 23.30 h. Dissabte de 13 a 16 h i de 19.30 a 24 h.Diumenge de 13 a 16.30 h i de 19.30 a 23.30 h.Festa setmanal: dijous
Meloset.(Melós de vedella amb cruixent d’Emmental).louise se va tapa tapa sitges 201523. Louise Se Va 

De dijous a dimarts de 11 a 14.30 h i de 19 h a 22 h.Festa setmanal: dimecres
Sid Vicious.(Sid Vicious i els seus ous fregits amb carn i sang. Maki d’alga farcit de guisat de peus de porc sobre cremós d’ous ferrats i amb gotes de coulis de maduixa) 

 


nieuw amsterdam tapa tapa sitges 201524. Nieuw Amsterdam

De dimarts a divendres de 18 a 23 h.Dissabte i diumenge de 13.30 a 16 h i de 19 a 23.30 h.Festa setmanal: dilluns
Miss Peggy.(Hamburgueseta d’ibèric amb ceps amb falsa barbacoa)
picnic tapa tapa sitges 201525. Pic Nic

 

De dilluns a diumenge de 12 h a 19 h.Festa setmanal: cap
Mar i muntanya de sèpia.(Estofat de mandonguilles mixt de vedella i porc amb sèpia amb la seva tinta i la seva melsa). 

  


pinxet tapa tapa sitges 201526. Pinxet

De dimarts a divendres de 20 a 23 h. Dissabte de 13 h a 16 h i de 20 h a 23 h. Diumenge de 13 h a 16 h.Festa setmanal: diumenge nit i dilluns
Rapeira.(Txangurro de rap). 

 

 


platos rotos tapa tapa sitges 201527. Platos Rotos 

De dimarts a diumenge de 11 a 24 h.Festa setmanal: dilluns
Un trencaclosques de Pepa Pig.(Tàrtar de presa ibèrica a la trufa sobre chutney de mango amb pa de panses).

 

 

 

sinmas tapa tapa sitges 201528. Sinmas

 

De dimarts a divendres de 19 a 24 h. Dissabte i diumenge de 12 a 16 h i de 19 a 24 h.Festa setmanal: dilluns
Steak on the beach.(Cruixent de pa de coca amb mantega aromatitzada, bistec tàrtar i alga Aonori).

 

soca tapa tapa sitges 201529. Soca Restaurant & Bar

De dilluns a divendres de 19 a 23 h. Dissabte i diumenge de 13 a 16 h i de 19 a 23 h.Festa setmanal: cap
!! Con un par...de churros!!(Trampantojo de xile amb carn sota cruixent de nachos amb formatge coronat amb una lleugera crema de frijoles) 

 

sports bar tapa tapa sitges 201530. Sports Bar

De dilluns a diumenge de 12 a 24 h.Festa setmanal: cap
Papas meneás.(Nova versió del plat tradicional, amb base de patates especiades i cruixent de cansalada fresca).

 


tres quarts tapa tapa sitges 201531. Tres Quarts

Dilluns i de dimecres a divendres de 18.30 a 23 h.Dissabte i diumenge de 13 a 23 h.Festa setmanal: dimarts
Bikini escalivat.(Bikini en pa de pagès amb escalivada, alfàbrega i formatges Edam i de cabra).


 

trocadero tapa tapa sitges 201532. Trocadero 

De dilluns a divendres de 19 a 22 h. Dissabte i diumenge de 13 a 16 h i de 19 a 22 h.Festa setmanal: cap
Tulipa riojana.(Petita tulipa farcida de patates a l’estil de la Rioja).
the american sitges tapa tapa sitges 201533.The American Sitges 

De dimecres a dilluns de 13 a 23 h.Festa setmanal: dimarts.
Barbecue pulled pork sandwich.(Panet artesà amb espatlla de porc fumada durant hores, desossada i desfilada, servida amb la nostra salsa BBQ i amanida de col).

 


xampu xampany tapa tapa sitges 201534 Xampu Xampany

 

De diumenge a dijous de 12 a 14 h i de 19 a 22.30 h.Divendres i dissabte de 12 a 14 h i de 19 a 21 h.Festa setmanal: cap
Llàgrima ibèrica de gla amb daikon i salsa picant de soja.(Broqueta de llàgrima ibèrica de gla amb daikon (rave japonès) i salsa picant de soja)

 

yummy tapa tapa sitges 201535 Yummy 

De dilluns a divendres de 19 a 24 h. Dissabte i diumenge de 13 a 16 h i de 19 a 24 h.Festa setmanal: dimarts
Yummy – yummy.(Cerdo ibérico asado al estilo Yummy sobre minipizza Margarita con reducción de moscatel y crujiente de queso Cheddar)institut joan ramon benapres tapa tapa sitges 201536 Institut Joan Ramón Benapres 

Serviran la tapa de 12 a 14 h, només el 9 de maig, al Cap de la Vila.TAPA FORA DE CONCURS.
Wellington de xai.(Xai rostit i desossat embolicat amb una fina pasta de full acompanyat d’una salsa del propi rostit i una suau crema d’ametlles i iogurt)