Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges se suma a la campanya internacional “Hora del Planeta”, d’apagada de llum

25/03/2017

Sitges se suma a la campanya internacional Hora del Planeta 

 Sitges se suma a la campanya internacional “Hora del Planeta”, d’apagada de llum

El proper dissabte 25 de març de dos quarts de 9 del vespre a dos quarts de 10 s’apagarà la llum de la façana de l’església en defensa del medi ambient 

L'Ajuntament de Sitges se suma un any més a la campanya internacional Hora del Planeta amb l’apagada de llum de la façana de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. L'Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar l’any 2007 a Austràlia, amb el gest simbòlic d'apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s'ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del Planeta. 

Per aquest motiu, es durà a terme l’actuació simbòlica d’apagada de llum de la façana de l’Església de Sant Bartomeu. Enguany el lema és El Planeta primer. Que ningú et pari. 

L’apagada es farà dissabte dia 25 de març entre dos quarts de 9 del vespre i fins a dos quarts de 10 de la nit. Tradicionalment diferents ciutats de tot el món se sumen a aquesta ciutat i s’apaguen les façanes dels edificis més importants del planeta. 

L’Ajuntament de Sitges participa en aquesta iniciativa des de l’any 2011. Paral·lelament, impulsa diferents accions per a la preservació de l’entorn i la cura del medi ambient seguint el compromís adquirit en el Pacte d’alcaldes i alcaldesses de reduir en més d'un 20% les emissions de gasos d'efecte hivernacle del municipi. En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament ha obtingut aquest 2016 la certificació Biosphere Destination que atorga l'Institut de Turisme Responsable, organisme vinculat a la UNESCO, soci de l'OMT (Organització Mundial del Turisme) i del global Sustainable Tourism Council.

09/03/2016

Sitges se suma a la campanya internacional “Hora del Planeta”, d’apagada de llum

Entre dos quarts de 9 del vespre i dos quarts de 10 s’apagarà la llum de la façana de l’església en defensa del medi ambient

L'Ajuntament de Sitges s’ha sumat a la campanya internacional “Hora del Planeta” i preveu fer una apagada de llum de la façana de l’església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Aquesta campanya d’iniciativa mundial es fa en defensa del medi ambient i concretament de lluita contra el canvi climàtic.

Per aquest motiu, es durà a terme l’actuació simbòlica d’apagada de llum de la façana de l’Església de Sant Bartomeu. Enguany el lema és “Apaga el llum i canvia pel clima. Ara és el moment”.

L’apagada es farà dissabte dia 19 de març entre dos quarts de 9 del vespre i fins a dos quarts de 10 de la nit. Tradicionalment diferents ciutats de tot el món se sumen a aquesta ciutat i s’apaguen les façanes dels edificis més importants del planeta.