Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges se solidaritza amb Orlando

14/06/2016

Multitudinari i emotiu acte en Solidaritat amb Orlando

Galeria fotogràfica

sitges con orlando

Multitudinari i emotiu acte en memòria de les víctimes de l'atac homofòbic contra la discoteca gai a Orlando. L'acte organitzat per Gay Sitges link s'ha celebrat al monument contra l'homofòbia situat al passeig marítim de Sitges, on centenars de persones s'han congregat en solidaritat contra aquest atac homòfob. 

13/06/2016

Sitges se solidaritza amb Orlando

sitges solidaritat orlando

Una bandera amb els colors de l’Arc de Sant Martí que representa el col·lectiu LGTBI amb un crespó negre penja avui al balcó de la Casa de la Vila en senyal de solidaritat per l’atemptat al club d’Orlando, als Estats Units.

L'Ajuntament de Sitges ha penjat avui dilluns al balcó de la Casa de la Vila la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol del col·lectiu LGTBI, amb un crespó negre en senyal de solidaritat per l'atemptat al club gai de la ciutat nordamericana d'Orlando que té un balanç provisional d’una cinquantena de persones mortes i el mateix número de ferits.

La matinada de diumenge, un individu va entrar en el local quan hi havien en l'interior més de 300 persones i va començar a disparar indiscriminadament. L'individu, que es va atrinxerar amb alguns hostatges, va ser abatut pels cossos de seguretat en un assalt.