Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges posa a punt els parcs i jardins

23/06/2017

Sitges posa a punt els parcs i jardins

parcs i jardins sitges

L’Ajuntament de Sitges treballa aquests dies en coordinació amb les entitats i empreses que realitzen el reforç dels serveis municipals per condicionar les zones verdes del municipi


Sitges posa a punt aquests dies els parcs i jardins del municipi amb el suport de Tegar, Taula del Tercer Sector, Jarfels i Decogardens, les entitats i empreses que reforcen des de fa un mes els serveis municipals amb operaris i equips, i que en els primers 30 dies de gestió han assolit un primer condicionament a gairebé tots els barris.

L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, s’ha mostrat “satisfet per l’estat de manteniment en que es troben les zones verdes actualment”, a les portes de l’inici de la temporada alta de visitants i s’ha mostrat confiat amb la idea de que aquest bon estat continuarà en el temps. Paral·lelament, Forns demana als ciutadans dosis de civisme i respecte amb els equipaments i l’espai públic en general.

Mitjançant aquest reforç, bona part de les zones verdes de Sitges han estat objecte en les darreres setmanes de treballs de sega de la gespa; desbrossament; neteja d’escocells i parterres; poda d’arbres i arbustos; i el manteniment dels sistemes de reg.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, es tracta de fer "una posada a punt de les zones verdes de manera que els espais públics puguin donar la seva millor imatge ". Almirall ha explicat que l'ajuntament treballa actualment en la redacció del plec de condicions de cara a gestionar una futura licitació d’una part del servei de manteniment de jardins.

Tallers Especials del Garraf (Tegar), que incorpora persones discapacitades a la seva plantilla, té assignat el manteniment de barris com El Vinyet; Terramar; Can Pei; La Plana; Cases del Sord; La Granja; Passeig Vilafranca; Santa Bàrbara; La Bòvila; La Madriguera; Can Robert; Plana Est; Quint Mar; Llevantina, Cases Noves i Plans d’Aiguadolç. Pel que fa a La Taula del Tercer Sector, formada per persones en risc d'exclusió social, té assignat el manteniment dels parcs infantils. Jarfels i Decocargen en canvi, tenen assignats barris com Poble Sec, Observatori, Els Molins, Montgavina, Garraf i Les Botiges de Sitges.