Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges homenatja al Club de Futbol Suburense, campió de la Copa Catalunya Amateur

13/11/2015

Sitges homenatja al Club de Futbol Suburense, campió de la Copa Catalunya Amateur

Sitges homenatja al Club de Futbol Suburense, campió de la Copa Catalunya Amateur

El primer equip del club, dirigit per Josu Julián, va guanyar la competició el passat mes d’agost després de 6 rondes d’eliminatòries en la que van participar una vuitantena d’equips. L’entitat exhibeix al públic aquests dies la copa al vestíbul de la Casa de la Vila.


Sitges va homenatjar al primer equip del Club de Futbol Suburense pel seu recent èxit esportiu, la Copa Catalunya Amateur, en un acte que va tenir lloc dijous al Saló de Plens de la Casa de la Vila i on van ser presents els mateixos jugadors, amics i familiars; socis del club; i representants de la Federació Catalana de Futbol, organitzadora de la competició. L’entitat exhibeix al públic durant uns dies la copa aconseguida per l'equip al vestíbul de la Casa de la Vila.

El Suburense es va proclamar campió de la segona edició de la Copa Catalunya Amateur, el passat mes d'agost, després de vèncer per 1 gol a 0 al CF Folgueroles a la final que es va disputar a Vilassar de Mar. L’equip va superar 6 rondes en les eliminatòries que van jugar una vuitantena d'equips campions de Quarta, Tercera, Segona i Primera Catalana.

Durant l’acte al Saló de Plens, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó va agrair la tasca de l'equip i el va encoratjar a pujar a Tercera Divisió, i a més, va fer entrega a l'Alcalde d'un rèplica de la copa guanyada per l'equip sitgetà. Llaó, va expressar que "ha estat un encert la divisió de la Copa per a equips amateur i per a equips més professionals, perquè d'aquesta manera es dóna possibilitat als petits equips d’assolir èxits esportius".

Per la seva banda, Manu Julián, president del Suburense, va manifestar la seva satisfacció per l'èxit assolit, va agrair l'homenatge a l'equip i va explicar que la seva mirada la té dipositada en el futur. En aquest sentit, Julián va traslladar la reivindicació que les instal·lacions esportives de la vila estiguessin en consonància amb el potencial dels seus esportistes.

Tancant l’acte, l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va manifestar que el CF Suburense és "un club modest que representa els valors vinculats a Sitges, uns valors que també es visualitzen en el nom antic de la vila i els colors del propi club". Forns, que va lliurar una placa en record de l'homenatge al president del club, va explicar que "és un orgull saber que un club aconsegueix èxits. Tenim l'esperança dipositada en els reptes també a nivell social". En relació a les millores a les instal·lacions del Camp Municipal d'Aiguadolç, on entrena i juga l'entitat, l’Alcalde va recordar que hi ha una inversió ja prevista com a resultat del procés del Pressupost Participatiu.