Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges, es posa la gorra per una causa solidària

13/05/2017

Sitges, es posa la gorra per una causa solidària

Posat la gorra SitgesPosat la gorra Sitges 

Sitges, es posa la gorra per una causa solidària, amb la colaboració de les entitats sitgetanes s'ha fet un mannequin challenge.

19/07/2015

Galeria Fotogràfica

possat la gorra 2015

07/07/2015

Posa't la Gorra! a Sitges en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer

El proper 19 de Juliol de les 19 a les 22 hores

posat la gorra sitges

La Fragata acull, per segon any consecutiu, la campanya de sensibilització que porta a terme l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i que presentarà música, tallers i activitats, el 19 de Juliol, de les 19 ales 22 hores. 

Programa:

18:30 Tallers i actuacions
18:30 Swing Garraf
19:00 Benvinguda a càrrec d'Anna Barrachina
19:10 Grup de rock David Carrussel
19:45 Vakombà, participants del programa de TV3 Oh! Happy Day
20:15 Dafnis Balduf i Anna Barrachina
20:30 Lectura del manifest de l'AFANOC
20:45 Justo y los pecadores
21:30 Alejandro Abad
22:00 Llançada d fanalets amb ball de swing final 

Torna a Sitges la campanya Posa’t la gorra!. La segona edició de la iniciativa, que serveix per recaptar fons en benefici de l’Associació de Nens amb Càncer AFANOC, tindrà lloc el 19 de juliol, aLa Fragata, a partir de les 18.30 hores. Es tracta d’un acte lúdic i festiu, que serveix per donar a conèixer el càncer infantil i per pal·liar, en la mesura del que sigui possible, totes les necessitats que es generen a partir del diagnòstic tant per als malalts com a les seves famílies. L’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha destacat que “el fet que puguem realitzar l’activitat en plena temporada turística fa que aquesta causa solidària s’asseguri un trànsit notable tant de sitgetans com de visitants”. 

Per participar a la festa cal adquirir la gorra, dissenyada per Custo, a un preu de 6€ a l’Oficina de Turisme, a les oficines o a la pàgina web d’AFANOC, i el mateix dia de l’activitat a La Fragata. En la primera edició del Posa’t la gorra! a Sitges es van vendre més de 3.000 unitats. Manel Richart, un dels principals impulsors de l’activitat a la vila, ha explicat que “vam quedar al·lucinats del que va passar a Sitges l’estiu passat, per l’alta implicació tant de la ciutadania com de les institucions i entitats”. 

Els diners recollits de la venda de les gorres es destinen a la millora de la qualitat de vida dels infants afectats per aquesta malaltia, amb suport psicosocial i amb el manteniment deLa Casadels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència. El president de l’AFANOC, Josep Pla, ha destacat la necessitat que tenen les associacions solidàries per “reinventar-se en temps de crisi i trobar finançament per poder garantir els serveis bàsics i indispensables”. Segons Pla les subvencions cobreixen al voltant del 13% de les despeses derivades dels diferents serveis que ofereix l’Associació i assegura que “actualment a la malaltia se li suma un problema social, resultat de l’actual situació econòmica”. No obstant i les dificultats de finançament “aquestes iniciatives fan sortir el millor de l’espècie humana i tenim un país solidari i extraordinari”, assegura Pla. El president de l’AFANOC ha explicat també que anualment es diagnostiquen 200 infants amb càncer a Catalunya. 

Per a aquesta celebració solidària, l’organització ha previst tallers, a partir de les 18.30 hores, i les actuacions de Justo y los Pecadores, del grup de rock David Carrussel, els televisius Vakombà participants del programa Oh! Happy Day, i d’Alejandro Abad, que repeteix experiència després d’haver actuat a Sitges en el marc de la mateixa campanya l’any passat. L’actriu sitgetana Anna Barrachina conduirà l’acte  acompanyada per Dafnis Balduf, en una proposta que comptarà també amb altres intervencions com la lectura del manifest per part d’un infant que ha patit la malaltia. En aquest sentit, l’Alcalde ha recordat “el testimoni de la noia que va llegir el manifest l’edició anterior. Una lectura que ens va emocionar i que ens apropa a la realitat que viuen els infants i adolescents afectats pel càncer”.   

La segona edició a Sitges del Posa’t la Gorra finalitzarà amb una llençada de fanalets que iniciarà de forma simbòlica l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns. 

Posa’t la gorra! està organitzat per AFANOC i Dentprive, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges. 

19/05/2014

Sitges, es posa la gorra per una causa solidària

sitges posat la gorra

L’activitat consisteix en la gravació d’una flashmob amb una coreografia multitudinària de 7 minuts. Els beneficis recaptats es destinen integrament al servei d’Oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron. El dimecres 21, a les 19 hores, l’Edifici Miramar acollirà una reunió informativa per conèixer més sobre aquesta iniciativa.

Sitges tornarà a mostrar la seva solidaritat el proper 20 de juliol a La Fragataamb la gravació de la FlashmobSitges, es posa la gorra. Es tracta d’una iniciativa privada, en què col·laboren diferents empreses per sufragar les despeses derivades de l’organització, i que s’impulsa amb l’objectiu de recaptar fons destinats a l’associació AFANOC, que treballa per ajudar a les famílies d’infants malalts de càncer al Servei d’Oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron de Barcelona. 

Per a la gravació es realitzarà un gran desplegament. A càrrec de la productora Zolenfilms, hi haurà més de 15 càmeres terrestres i aèries, que gravaran una coreografia d’uns 7 minuts, en què Sitges mostrarà la seva solidaritat d’una manera divertida i familiar, en què tothom hi pot participar, tingui o no coneixements de dansa i sense importar l’edat. 

Per donar suport a aquest treball i amb la voluntat de gravar a Sitges una multitudinària Flashmob, l’organització necessita la major participació possible. Les persones participants hauran d’adquirir un tiquet a un preu de 2€. Un cop finalitzi la gravació es lliurarà la recapta i un nen que ha superat la malaltia llegirà un manifest. L’activitat es completarà amb les actuacions de Ramon Mirabet i Alejandro Abat.  

L’esdeveniment es promocionarà també amb vídeos de personatges tan coneguts com Sergi Mas, Javier Giménez, Juanjo Puigcorbé, Antonio Orozco, Chenoa, Alejandro Abad, Eusebio Sacristán, Omar Iglesias, Xavier Valls, Jordi Dalmau, Angel Llàcer, Manu Guix, Llongueras, Lucrecia o Judith Mascó, entre altres. Tots ells donen suport a aquesta causa que tindrà un important ressò a través de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació. 

L’organització de la Flashmob convoca una reunió informativa el dimecres 21 de maig, a les 19 hores, a l’Edifici Miramar, per conèixer amb més detall tot el que s’està preparant.