Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Desacord dialèctic entre "Sitges en comú" i el Regidor de Ciutadans Miguel Angel Bastenier

21/02/2017

Desacord dialèctic entre "Sitges en comú" i el Regidor de Ciutadans Miguel Angel Bastenier

ple sitges feb 17

Sitges en Comú vol manifestar el següent :"Durant el Ple de l’Ajuntament de Sitges d’ahir, 20 de febrer, el regidor del grup municipal de Ciutadans Sitges, Miguel Angel Bastenier, en el seu habitual to, a voltes demagògic, a voltes insultant, va tornar a fer una demostració de falta de respecte cap a l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

De l’Ada va dir que pensar en ella li feia “entrar ganes d’anar al lavabo”, amb la consegüent desaprovació dels ciutadans i ciutadanes de Sitges que hi érem presents a la sessió, independentment de la seva filiació política.

Ens preguntem què és allò que li serveix de laxant al senyor Bastenier; potser sigui la regulació dels allotjaments turístics a Barcelona per garantir el dret a l’habitatge dels veïns i veïnes més afectades pel turisme massiu i per la gentrificació i que, sens dubte, correm el risc de viure també a Sitges. Potser sigui el front obert contra els abusos de les companyies energètiques obligant-les, per prendre part en concursos per a treballar amb l’Ajuntament, a que compleixin la Llei 24/2015 de lluita contra la pobresa energètica, per a que cap persona es quedi sense els subministraments bàsics per a tenir una vida digna. Potser sigui la creació de més places d’escoles bressol, la congelació de l’IBI, l’ampliació de beques menjador... En definitiva, no sabem què pot ser, però esperem que solucioni els seus problemes digestius.

Recordem que ja fa gairebé un any, el mateix regidor va dedicar unes altres paraules cap a l’Alcaldessa de Barcelona, anomenant-la “merluza”, tot just en un moment en que Félix de Azúa, també vinculat a Ciudadanos, va encendre la polèmica al dedicar a l’Ada Colau paraules completament classistes i masclistes (molt en la línia del partit taronja, d’altra banda).

Rebutgem aquestes paraules i aquest to que no han de tenir cabuda al nostre Ajuntament.

Els sitgetans i les sitgetanes mereixem una política millor que aquesta.

I, com no, molt orgullosos i orgulloses de l’Ada Colau."


El regidor de Ciutadans en Sitges, Miguel Ángel Bastenier, responde a la formación comunista "Sitges en Comú" sobre la información referida a la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau. Dejando al descubierto la perversa intención de quien hace este tipo de comunicados falsos dejando meridianamente claro que la frase en cuestión a la que se refieren en ningún momento aludía a su persona ( y él acta del pleno así lo puede constatar ) sino a su gestión en respuesta a la intervención de la regidora de Iniciativa Carme Gasulla. La transgiversación malintencionada como la mentira o la infamia gratuita tienen corto recorrido y no hacen más que retratar a quien y de modo habitual en política careciendo de otras virtudes se muestra día sí día también como el peor "populismo" ha zanjado el regidor .