Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges en Comú

05/11/2016

Presentació Sitges en Comú

Galeria Fotogràfica

sitges en comu

Sitges en comú un nou partit d’àmbit municipal i progressista ha fet la seva presentació aquest dissabte a Sitges . En aquest acte han intervingut Sheila Waldech i Javi Avendaño activistes de Sitges en Comú La formació neix a Sitges amb l’objectiu d'aglutinar les forces d’esquerres, associacions ciutadanes, moviments socials i plataformes per transformar Sitges. Seguint el model de Barcelona en Comú .
Els promotors de Sitges en Comú s’han implicat en la lluita de la Plataforma CAP Sitges, de la qual n’ha estat portaveu el propi Javier Avendaño. També els preocupa l’estat del servei de la neteja i recollida d’escombraries al municipi. “Tenim un servei que no és prou bo”, ha assenyalat Avendaño. Altres problemàtiques sobre les quals pensen incidir són la relativa a les deficiències a Rodalies i el deute municipal. Sobre aquesta darrera qüestió, tenen previst de programar un taller per explicar com es pot controlar.
En acabar la presentació s´ha fet una roda de preguntes i s´ha projectat la pel·lícula l, alcaldessa 

"Dissabte, 5 de novembre, Sitges en Comú va fer el seu acte de presentació a Sitges, com un nou espai polític obert a la participació de la ciutadania, moviments, associacions i partits per a la transformació de la Vila. 

L'acte, presentat per Mauricio Tamayo, va comptar amb la intervenció de Javi Avendaño, que va explicar la línia política del projecte i Sheila Waldeck, que va parlar de l'organització del nou espai així com de les àrees en que ja s'ha començat a treballar "hem començat a treballar en l'àrea de medi ambient, drets laborals, comunicacions o deute municipal", va afirmar la Sheila. 

Sitges en Comú es configura com un projecte participatiu, tal i com va explicar el Javi Avendaño "no només volem el suport electoral de les persones, volem que s'uneixin a nosaltres, que s'impliquin directament en allò que afecta a les seves vides" 

Acte seguit es va obrir un torn de paraula, on els assistents van plantejar les seves preguntes i comentaris sobre Sitges en Comú. 

Per acabar, es va projectar el documental "Alcaldesa", sobre l'experiència d'Ada Colau des de les seves primeres accions com a activista fins a la seva arribada a l'Ajuntament de Barcelona. 

El nou espai neix amb vocació de diàleg amb altres forces polítiques, buscant una entesa que permeti treballar des del municipalisme per Sitges."