Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges acull el rodatge Jojo’s Bizarre adventure: Diamond is unbreakable capitulo 1

29/09/2016

Sitges acull el rodatge Jojo’s Bizarre adventure: Diamond is unbreakable capitulo 1

Takashi Miike

El film està dirigit per Takashi Miike i està previst que s’estreni l’estiu del 2017. Takashi Miike, un dels millor directors del món en cinema fantàstic, va ser premiat pel Festival de Cinema el 2013 per la seva trajectòria.

Les productores Toho i Warner Brothers han anunciat aquest matí la seva primera col·laboració en l'adaptació d'una nova pel·lícula live-action que dirigirà Takashi Miike: JoJo 's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, de l’autor Araki Hirohiko. una part de la pel·lícula es rodarà al Japó i la resta a Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Barcelona i St. Pol de Mar.

La pel·lícula girarà entorn la història de Josuke Higashikata, un estudiant d'institut amb superpoders anomenats "estand" que lluitarà per protegir la ciutat japonesa "Morio-cho".

L’alcalde, Miquel Forns, recorda que “Sitges és la capital mundial del cinema fantàstic i, per tant, ens honora que la vila aculli aquest rodatge tant important i de repercussió internacioanl. El municipi està obert a rodatges que alhora esdevenen oportunitats turístiques per obrir-nos al Japó, ja que tenim modernisme contemporani i un entorn agradable per al públic japonès”.

Està previst que l’estrena de la pel·lícula sigui a l’estiu del 2017.

Sobre el director

Takashi Miike és un dels directors més importants del cinema fantàstic del qual s’han confessat admiradors com Quentin Tarantino. Takashi Miike ha visitat en nombroses ocasions el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya on ha estat premiat per alguns dels seus films.

Takashi Miike va rebre el 2013 el premi de la Màquina del Temps per la seva trajectòria.