Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Sitges aconsegueix una trentena de distincions de Compromís de Qualitat Turística SICTED

Sitges aconsegueix una trentena de distincions de Compromís de Qualitat Turística SICTED

sitges qualitat turistica sicted

El reconeixement es fa a la tasca d’empreses i serveis turístics de la comarca. L’acte d’entrega dels distintius s’ha dut a terme aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú.


Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de reconeixement a empreses i serveis turístics de la comarca pel seu compromís amb la qualitat turística i la seva implicació en l’atenció i informació als visitants

A Sitges, 5 punts d’informació turística han rebut el reconeixement en el marc del Projecte Punts d’Informació turística que vol donar a conèixer als participants l’oferta turística, a través de presentacions o amb visites presencials, aconseguint crear una xarxa d’informadors i prescriptors que disposin d’informació turística de qualitat.

Pel que fa al Compromís de Qualitat Turística, Sitges ha rebut 24 distincions la majoria de les quals reconeixen les platges, establiments i empreses de la vila per la seva millora contínua en la gestió i processos, i la seva competitivitat i qualitat de servei. Entre els reconeixements, destaquen les 13 platges urbanes de Sitges, el port d’Aiguadolç de Sitges, el Consorci del Patrimoni de Sitges, l’Oficina de Turisme de Sitges o la Policia Local, a més de diferents hotels de la vila que compten amb una llarga trajectòria.

L’acte de lliurament dels reconeixements va comptar amb les intervencions de la presidenta de NODE Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet; el diputat delegat de Turisme i alcalde de Sitges, Miquel Forns; i Glòria García, segona tinenta d’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, regidora d’Economia, Hisenda i Seguretat i presidenta del Consell Comarcal del Garraf. També va assistir Francesc Vila, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

L’Alcalde, Miquel Forns, ha ressaltat la importància d’aquest reconeixement que, segons ha explicat “és una demostració de l’alt grau d’excel·lència assolit pel conjunt del sector turístic a la nostra vila”. Segons el Batlle, les distincions “ens esperonen a seguir treballant en la via oberta pel Pla de Qualitat Turística”.