Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

torneig de Baloncesco "3x3"

10/08/2018

El Torneig de bàsquet 3x3 s’obre a Europa per celebrar el 25è aniversari  

Galeria Fotogràfica

basquet 3x3 sitges

Els dies 11 i 12 d’agost 400 jugadors i jugadores d’un centenar d'equips provinents de Catalunya, de l’Estat i d’altres països com Suïssa o Andorra competiran a la Plaça de la Fragata. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 9 d’agost. Les finals de Sitges, tant júnior com sènior, es podran seguir en directe a través de la Xarxa de Televisions Locals el dissabte 11 d'agost a les set de la tarda. 

El torneig de bàsquet 3x3 celebrarà els dies 11 i 12 d’agost el seu 25è aniversari amb projecció internacional. La competició, organitzada pel Club Bàsquet Sitges i el Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol, arribarà al seu primer quart de segle amb novetats com la participació per primera vegada d'equips europeus com Suècia i Andorra, ja que 2018 el torneig s'emmarca dins el circuit de la FIBAi això permet jugar a clubs  d'altres països. 

Un centenar d'equips i 400 jugadors i jugadores de diferents edats disputaran la competició que tindrà lloc al llarg de dos dies a la plaça deLa Fragataa partir de les  deu del matí. Com a novetat, dissabte 11 d'agost, es jugaran les categories júniors (U18) i sèniors tant masculines com femenines i les finals seran a les 19 hores. Diumenge, 12 d'agost, es disputaran les categories mini, infantil, cadet i veterans i les finals seran també a les 19 hores. Aquest any, per primera vegada, les finals tant júnior com sènior, es podran seguir en directe a través dela Xarxade Televisions Locals el dissabte 11 d'agost a les set de la tarda. 

Enguany, la competició seguirà el reglament de la Federació Internacionalde Bàsquet (FIBA). Els equips formats, com a màxim per 4 esportistes, jugaran partits a un màxim de 21 punts i tindran una duració màxima de 10 minuts.  Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar fins al 9 d'agost a les 23.59 hores a la pàgina web https://sitges.3x3basquetcatala.cat/t/circuit33fcbqsitges/inscription. 

El 3x3 de Sitges és un dels torneigs més veterans i s'ha convertit en una competició esperada de la pretemporada per als jugadors i jugadores. A Sitges, no només hi arriben esportistes, sinó també familiars i acompanyants. L'Ajuntament de Sitges ila Federació Catalanade Bàsquet donen suport, com cada any, al torneig juntament amb empreses i comerços de la vila. La competició també compta amb el suport dela Diputacióde Barcelona. 

3x3 de bàsquet,  prova oficial del Circuit 3x3 FCBQ 

El torneig forma part del Circuit 3x3 FCBQ, un projecte nou i obert a tothom impulsat perla Federació Catalanade Basquetbol (FCBQ), que arrenca amb l'objectiu de potenciar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet per a totes les edats. En la seva primera edició, el circuit compta amb un total de 10 seus entre les quals hi ha Sitges, Girona, Lleida, Badalona, El Masnou, Igualada, Tarragona i Torelló. 

Les categories de les diferents proves d'aquest circuit són: Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, tant en masculí com en femení. Cada categoria compta amb un equip guanyador, que jugarà la final del Circuit el proper 25 d'agost a Barcelona. En categoria Sènior masculina, l'equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les 10 proves accedirà al Challenger de Berlín (finals d'agost de 2018), classificatori pel World Tour FIBA. A les categories Júnior i Sènior, el rànquing serà puntuable pel Circuit FIBA 3x3. 

11/08/2016

13 i 14 d'Agost Torneig Bàsquet 3x3

3x3 basquet sitges 2016

13 i 14 d'Agost Torneig Bàsquet 3x3 torna a la fragata incripcions a http://www.sitges625.com/

08/08/2014

El tradicional Torneig Bàsquet 3x3 arriba a la seva 21ena edició

basquet 3x3 sitges

sitges 3x3 basquet

El Bàsquet Sitges ja està preparant una nova edició del Torneig de Bàsquet 3x3 a La Fragata. Serà el cap de setmana del 9 i 10 d’agost i la ubicació, la plaça de La Fragata, un escenari que ja ha esdevingut definitiu, després dels seus inicis a la zona del passeig.


Enguany se celebra la 21ena edició, sense cap interrupció. Aquesta continuïtat i estabilitat li ha donat al Torneig un prestigi i renom que fa que molts jugadors d’arreu del principat estiguin esperant el 3x3 de Sitges. El Torneig està dirigit a jugadors i jugadores de totes les edats: des de la categoria de “minis” fins als sèniors, i aquest any, la novetat de la categoria de “veterans”.

El Torneig del 3x3, ha esdevingut una gran festa del Bàsquet, on el aficionats i amics es retroben i comparteixen experiències que durant la temporada no han tingut temps d’explicar. Tot això, sense oblidar el caire competitiu de màxim nivell que segueix sent el motiu principal de tots els esportistes.

Per mes informació sobre inscripcions horaris etc. http://www.clubbasquetsitges.com/

 

10/08/2013

Sitges acull aquest cap de setmana el torneig de Baloncesco "3x3"


sitges 3x3 basquet


sitges 3x3 basquet


El tradicional torneig de bàsquet "3x3", de bàsquet al carrer, organitzat pel Club Bàsquet Sitges, es juga a la plaça de La Fragata, just a sota de l'Església. El Torneig sempre ha seguit una línia ascendent en la participació d'equips, arribant aquest any als cent vint equips inscrits en les diferents categories. La difusió que es fa del Torneig a través dels canals propis del club i del a Federació Catalana de Bàsquet fan que l'origen geogràfic dels equips sobrepassi la zona del Garraf i s'eixampli per tot Catalunya arribant a equips de tot el país i Andorra . A més d'atreure jugadors de màxim nivell esportiu.

Els partits han començat estel dissabte al matí, a les sis pistes previstes a aquest efecte i s'allarguen fins a les nou del vespre. El diumenge es començarà a les nou trenta fins a les dues de la tarda. A la tarda es juguen les semifinals i finals, així com el concurs de tirs lliures i de triples. En acabar es procedeix al lliurament de premis als guanyadors.