Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

torneig de Baloncesco "3x3"

11/08/2016

13 i 14 d'Agost Torneig Bàsquet 3x3

3x3 basquet sitges 2016

13 i 14 d'Agost Torneig Bàsquet 3x3 torna a la fragata incripcions a http://www.sitges625.com/

08/08/2014

El tradicional Torneig Bàsquet 3x3 arriba a la seva 21ena edició

basquet 3x3 sitges

sitges 3x3 basquet

El Bàsquet Sitges ja està preparant una nova edició del Torneig de Bàsquet 3x3 a La Fragata. Serà el cap de setmana del 9 i 10 d’agost i la ubicació, la plaça de La Fragata, un escenari que ja ha esdevingut definitiu, després dels seus inicis a la zona del passeig.


Enguany se celebra la 21ena edició, sense cap interrupció. Aquesta continuïtat i estabilitat li ha donat al Torneig un prestigi i renom que fa que molts jugadors d’arreu del principat estiguin esperant el 3x3 de Sitges. El Torneig està dirigit a jugadors i jugadores de totes les edats: des de la categoria de “minis” fins als sèniors, i aquest any, la novetat de la categoria de “veterans”.

El Torneig del 3x3, ha esdevingut una gran festa del Bàsquet, on el aficionats i amics es retroben i comparteixen experiències que durant la temporada no han tingut temps d’explicar. Tot això, sense oblidar el caire competitiu de màxim nivell que segueix sent el motiu principal de tots els esportistes.

Per mes informació sobre inscripcions horaris etc. http://www.clubbasquetsitges.com/

 

10/08/2013

Sitges acull aquest cap de setmana el torneig de Baloncesco "3x3"


sitges 3x3 basquet


sitges 3x3 basquet


El tradicional torneig de bàsquet "3x3", de bàsquet al carrer, organitzat pel Club Bàsquet Sitges, es juga a la plaça de La Fragata, just a sota de l'Església. El Torneig sempre ha seguit una línia ascendent en la participació d'equips, arribant aquest any als cent vint equips inscrits en les diferents categories. La difusió que es fa del Torneig a través dels canals propis del club i del a Federació Catalana de Bàsquet fan que l'origen geogràfic dels equips sobrepassi la zona del Garraf i s'eixampli per tot Catalunya arribant a equips de tot el país i Andorra . A més d'atreure jugadors de màxim nivell esportiu.

Els partits han començat estel dissabte al matí, a les sis pistes previstes a aquest efecte i s'allarguen fins a les nou del vespre. El diumenge es començarà a les nou trenta fins a les dues de la tarda. A la tarda es juguen les semifinals i finals, així com el concurs de tirs lliures i de triples. En acabar es procedeix al lliurament de premis als guanyadors.