Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

"Sí al referèndum, Sitgetans per la democràcia"

10/09/2017

"Sí al referèndum, Sitgetans per la democràcia".

Galeria Fotogràfica

si al referendum

si al referendum sitgesEl proper diumenge dia 10/09, es de la territorial de Sitges de l'ANC esta organitzant, a les 19:30 a la Plaça Catalunya del nostre poble, sota el títol de "Sí al referèndum, Sitgetans per la democràcia".

L'acte, organitzat per l'ANC, pretén ser un vehicle d'expressió de tota la societat sitgetana, les seves persones, col·lectius i entitats a favor del dret a decidir i de poder votar el proper dia 1 d'octubre en unes condicions de normalitat i respecte per la democràcia.

Tot el programa, estarà conduït per la nostra veïna, Anna Barrachina, i girarà al voltant del manifest de més de 30 col·lectius i entitats de Sitges, entre ells han confirmat la seva participació o adhesió a l'acte, a més de la Societat Recreativa El Retiro, i el Casino Prado, l'agrupació de Balls Populars, la Colla del Drac de Sitges, l'Escola de Grallers, l'associació de pessebristes de Sitges, la Unió excursionista de Sitges, els Amics del Garraf, els amics de la festa de Campdàsens, els amics de la sardana de Sitges, a més de col·lectius de pintors, músics, gent de la cultura i escriptors, de l'esport, treballadors del turisme, joves, periodistes i gent dels mitjans, col·lectiu de jubilats, residents nascuts a l’estranger, residents nascuts en altres territoris de la península, Personal docent, gent del teatre i les arts escèniques, partits polítics, funcionaris i treballadors de l'ajuntament, bibliotecaris, treballadors en solidaritat i tercer sector, empresaris, caramelles , comerciants, persones honorades pel poble, dones i alcaldes de la vila.

Més de 200 persones que passaran per l'escenari, per fer declaració de sitgetania i la seva decisió de votar el dia 1 d'octubre. Després d'aquestes declaracions, es llegirà el manifest pel Dret a Decidir, que s'adopta com a manifest general de l'acte i el Conegut actor i director Joel Joan ens dirigirà unes paraules. l'acte finalitzarà amb el cant de l'Segadors.