Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

“No” a les pistes de Pàdel, “Si” a un Parc Infantil.

07/06/2017

 “No” a les pistes de Pàdel, “Si” a un Parc Infantil.

no pistas padel sitges

  • Els veïns no volen pistes de Pàdel
  • Els veïns reclamen la presencia de l’Alcalde

El Govern de Sitges ha convocat aquest dimecres una sessió informativa per explicar el projecte de construcció de tres pistes de pàdel a les instal·lacions de la Piscina Municipal. L’actuació s'emmarca en el pla de viabilitat econòmica de l’equipament.

L’acte ha comptat amb la intervenció del regidor d’Esports, Eduard Terrado; i l’administrador de SEAE, l’empresa encarregada de la gestió de la  Piscina Municipal.

On es volen construir les pistes de Pàdel actualment juguen els nens i nenes de l’Escola Miquel Utrillo i els veïns del Poble Sec, donat que aquest barri no disposa de instal·lacions similars.

La Sessió informativa ha estat interrompuda per diversos col·lectius del barri, que s’han declarat en contra d’aquest projecte al·legant que volen que els fills segueixin jugant en aquest espai.

 L’Ampa de la Escola Miquel Utrillo, pares i veïns del Poble Sec han reclamat la presencia del Alcalde i demanen aturar les obres fins que la Ampa es pugui seure a la taula de negociació. El que  reclamen es que busqui un altre ubicació per les pistes de Pàdel i que s’arregli i sanegi  el parc. Per part de l’ Ajuntament anoten les intervencions, i se’ls emplaça a una nova reunió per parlar del tema.

Per part de la empresa concessionària es queixen de lo deficitària que es la piscina i miren per els interessos econòmics de la mateixa, emparant-se en que el projecte ve des de l’any 2015.

La manca de comunicació per part de l’Ajuntament, es la nota detonant en tota la Sessió informativa. Els veïns estan indignats en que se’ls hi comuniqui quant ja esta tot aprovat sense haver contactat amb la seva opinió.