Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Presentació del nou projecte de les pistes de pàdel de Sitges

 

28/02/2018 

Comencen les obres de les pistes de pàdel a la Piscina Municipal

pistas padel sitges 

Es preveu que les pistes de pàdel estiguin finalitzades al mes de maig. Aquestes instal·lacions coexistiran amb una plaça pública que inclou un nou parc infantil. 

Les obres de construcció on s’hi ubicaran les tres pistes de pàdel ala Piscina Municipalhan començat aquesta setmana i l’Ajuntament de Sitges ja ha condicionat i anivellat la zona adjacent a la piscina per instal·lar un nou parc infantil.

Es preveu que les pistes de pàdel, previstes en el Pla de Viabilitat dela Piscina Municipal, finalitzin a principis del mes de maig. El cost de la construcció d’aquesta infraestructura corre a càrrec de l’empresa que gestiona la Piscina. Les tres pistes de pàdel s’ubicaran a la zona que té la concessió, a la part de la plaça de terra davant l’entrada principal de la piscina. 

La nova plaça pública, finançada amb el pla d’inversions sostenibles, ocupa una part del pàrquing eliminant així el límit que existia entre la plaça de la piscina municipal i el parc del Rocar. Amb l’ampliació, l’espai públic disposarà de 4.877 m². El futur parc infantil inclourà un gronxador doble, una caseta o torre amb tobogan, un carrusel o joc multimolla,  i un balancí. Aquests elements seran de fusta robínia per integrar-se amb l’entorn. La superfície total del parc infantil supera els 170 m2. En aquest espai s’ha instal·lat una tanca de fusta perimetral i s’incorporaran tres bancs i dues papereres. 

La construcció de les pistes de pàdel és una de les principals accions incloses dins del Pla de Viabilitat de la piscina per obtenir ingressos i contribuir a sanejar el deute acumulat. En els darrers mesos, l’Ajuntament ha mantingut converses amb l’AMPA del Miquel Utrillo i amb comerciants i veïns del barri del Poble Sec fins a arribar al projecte actual.  

02/01/2018

Presentació del nou projecte de les pistes de pàdel de Sitges

El regidor d’Ensenyament, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado, ha presentat el nou projecte esportiu de pistes de pàdel a la Piscina Municipal, fruit de l'acord amb l’associació de veïns del Poble Sec i amb l’AMPA de l'Escola Miquel Utrillo. La roda de premsa ha comptat amb la intervenció de Fernando Albaladejo, director d'obra.

La proposta del nou espai lúdic de la Piscina Municipal de Sitges consisteix, principalment, en la reorganització dels espais públics i privats, mitjançant una compensació entre aquest. En primer lloc se situaran tres pistes de pàdel que ocuparan part de la plaça de terra que actualment hi ha davant l'entrada principal de la piscina, i, a conseqüencia, l'espai públic s'estendrà lateralment ocupant una part del pàrquing, eliminant així el límit existent entre la plaça de la piscina municipal i el Parc del Rocar, tal com es mostra en els plànols. Aquest moviment suposa la creació d'una nova plaça pública de superficie major a la existent, que reorganitza l'espai fent-lo fluir en diagonal fins a situar-se davant del bar de la piscina. A més a més, aquessta nova plaça integrada compleix una segona funciço urbanistica, dons vincularà l'escola CEIP Miquel Utrillo situada a una banda de la piscina, amb la nova confluència d'espais públics enfront d'aquesta, i el parc ja existent situat a la banda oposada de la piscina, on actualment s'hi situen les pistes de petanca, parc i Espai Jove, fent d'aquests espais, un gran conjunt d'espais lúdics integrats per a tot tipus d'usuari.

Estat actual: espai públic 4.767,96 m2
Proposta
Espai privat 759,20 m2
Espai públic unificat 4.008,76m2
espai públic afegit 868.24m2
Espai públic total 4.877m2

07/06/2017

 “No” a les pistes de Pàdel, “Si” a un Parc Infantil.

no pistas padel sitges

  • Els veïns no volen pistes de Pàdel
  • Els veïns reclamen la presencia de l’Alcalde

El Govern de Sitges ha convocat aquest dimecres una sessió informativa per explicar el projecte de construcció de tres pistes de pàdel a les instal·lacions de la Piscina Municipal. L’actuació s'emmarca en el pla de viabilitat econòmica de l’equipament.

L’acte ha comptat amb la intervenció del regidor d’Esports, Eduard Terrado; i l’administrador de SEAE, l’empresa encarregada de la gestió de la  Piscina Municipal.

On es volen construir les pistes de Pàdel actualment juguen els nens i nenes de l’Escola Miquel Utrillo i els veïns del Poble Sec, donat que aquest barri no disposa de instal·lacions similars.

La Sessió informativa ha estat interrompuda per diversos col·lectius del barri, que s’han declarat en contra d’aquest projecte al·legant que volen que els fills segueixin jugant en aquest espai.

 L’Ampa de la Escola Miquel Utrillo, pares i veïns del Poble Sec han reclamat la presencia del Alcalde i demanen aturar les obres fins que la Ampa es pugui seure a la taula de negociació. El que  reclamen es que busqui un altre ubicació per les pistes de Pàdel i que s’arregli i sanegi  el parc. Per part de l’ Ajuntament anoten les intervencions, i se’ls emplaça a una nova reunió per parlar del tema.

Per part de la empresa concessionària es queixen de lo deficitària que es la piscina i miren per els interessos econòmics de la mateixa, emparant-se en que el projecte ve des de l’any 2015.

La manca de comunicació per part de l’Ajuntament, es la nota detonant en tota la Sessió informativa. Els veïns estan indignats en que se’ls hi comuniqui quant ja esta tot aprovat sense haver contactat amb la seva opinió.