Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

San Silvestre Sitgetana Pirata.

 

31/12/2017

5ª Sant Silvestre Sitgetana Pirata + 1ª Caminada Popular

Galeria Fotogràfica

El Grup dels Birraners, el Centre Excursionista de Sitges i la Sitgetana Brewery han organitzat la 5ª Sant Silvestre Sitgetana Pirata + 1ª Caminada Popular amb un gran exit de participació i on s'han recaptat aliments per la Taula del 3º Sector.

31/12/2016

Un entrenament d'amics sustitueix la San Silvestre Pirata

Galeria fotogràfica

entreno san silvestre pirata sitges 2016

Una cinquantena d'amics s'han reunit al Baluard per fer un últim entrenament d'enguany. Després dels problemes que han tingut per poder fer la V Sant Silvestre Pirata de Sitges.

31 de Desembre IV San Silvestre Pirata a Sitges

Galeria Fotogràfica

IV San Silvestre Pirata a Sitges

El grup Birraners Sitges, us convidem un any més, a compartir l'últim entrenament de l'any en un ambient festiu, distès i esportiu. 

La cursa torna a ser solidària i us animem a portar aliments bàsics (arròs, llegums, pasta, oli, conserves...) per la Taula del Tercer Sèctor de Sitges.

La sortida serà a les 17 hores amb el toc de les campanades de l'esglèsia al Baluard. A les 16'15 hores ja tindrem obert el Palau del Rei Moro, perquè pogueu deixar els aliments, roba de recanvi, motxilles...
Tornarem a fer les distàncies de 5 i 10 Km. El primer tram de 5 Km. el farem de manera neutralitzada ja que passarem pels carrers més céntrics del poble. Tornem a insisitir en el tema dels menors, que sempre hauran d'anar acompanyats d'un adult.
Al finalitzar la cursa, ens reunirem al Palau del Rei Moro per fer un brindis per acomiadar l'Any, per això us animem a portar quelcom per menjar i beure (cava, cervesa, olives, patates...)

Animeu-vos us hi esperem!!!

31 de Desembre 3º San Silvestre Pirata a Sitges

san silvestre sitges

Galeria Fotogràfica

san silvestre 2014 foto sitges actiu

Els BIRRAners celebren l'últim dia de l'any amb un entrenament obert a tothom que vulgui fer 5km (downtown circle) o 10 km (palm beach). Som molts els que compartim la passió per córrer, i què millor que gaudint dels carrers més emblemàtics i del passeig de Sitges per tancar l'any.

La sortida serà a les 17h al Baluard. A partir de les 16'30h al palau del Rei Moro tindrem guardaroba i serà el punt de recollida del Banc del Aliments

Enguany volem que aquest entrenament sigui solidari amb el Banc dels Aliments i convidem a tothom que vulgui a col.laborar portant 3 aliments bàsics (arròs, oli, llegums,etc).
Quí vulgui portar quelcom per beure (cervesa, cava...) o per picar, benvingut sigui també!!!

31/12/2013

2º Carrera de San Silvestre Sitgetana Pirata.

san silvestre sitgetana pirata 2013

san silvestre sitgetana pirata

Birranners ha organizado la segunda carrera de San Silvestre Sitgetana Pirata que consiste en una carrera  de 10 Km y este año también de 5 Km, con un recorrido por Aiguadolç ( Meliá ) , algunas de las calles del pueblo hasta llegar al Ayuntamiento (los que han hecho los 5 Km se han detenido al llegar al Ayuntamiento y los corredores de la carrera de los 10 Km han seguido  por el Paseo ) . Una vez terminada la carrera, ha habido un poco de picoteo en el Palacio del Rey Moro.