Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

31 de Desembre San Silvestre Pirata a Sitges

14/11/2017

Sant Silvestre Sitgetana 2017

Galeria Forográfica

sant silvestre sitgetana 2017

S'acosten les Festes de Nadal i amb elles retornen tots els actes tradicionals d'aquets dies, les compres, els carrers engalanats, el tió, el dinar de Nadal i de Sant Esteve, la festa de Cap d'Any, els Reis... però aquest any cal afegir LA SANT SILVESTRE SITGETANA !!!

El dia 31 de desembre, organitzada pel CLUB TG TRIATLÓ i amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sitges, es farà la primera edició d'aquesta cursa popular, solidària, i molt divertida que tindrà lloc per alguns dels carrers més cèntrics de la nostra vila.

El recorregut de la Sant Silvestre de Sitges és de 5 quilòmetres. La sortida es donarà a les 17:00 i estarà ubicada a la Platja de la Fragata. Els participants s’endinsaran al casc antic de la vila i passant per la platja de Sant Sebastià arribaran fins Balmins on giraran cua fins a reprendre novament el Passeig de la Ribera.

Aquesta cursa, a part de la seva vessant esportiva i lúdica, també té un caràcter solidari, ja que una part de la recaptació es destina al Grup de Malalties Minoritàries de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Us demanem el vostre suport i participació, i ús agrairíem féssiu la màxima difusió d'aquest esdeveniment.

INFORMACIÓ GENERAL

CURSA SANT SILVESTRE SITGETANA 2017

DATA DE LA CURSA: Diumenge 31 de desembre 2017
LLIURAMENT DE DORSALS: Botigues autoritzades i Plaça de la Fragata a partir de les 16:00 hores
HORA SORTIDA CURSA 5K: 17:00 hores
LLOC SORTIDA: Plaça de la Fragata
LLIURAMENT DE PREMIS: 18:00 hores

PREMIS:

GRAN SORTEIG D'OBSEQUIS ENTRE TOTS ELS PARTICIPANTS!!!

BOSSA DEL CORREDOR:

SAMARRETA COMMEMORATIVA
OBSEQUIS I PROMOCIONS DELS ESTABLIMENTS COL·LABORADORS
AVITUALLAMENT A L'ARRIBADA

RECORREGUT CURSA SANT SILVESTRE SITGETANA 2017

Sortida a La Fragata-Passeig de la Ribera-Carrer de la Carreta-Carrer Major-Plaça Ajuntament-Baluard-Recó de la Calma-Platja Sant Sebastià-Cementiri-Platja de Balmins-Cementiri Vell-Platja de Sant Sebastià-Carrer Davallada-Carrer d'en Bosc (Palau del Rei Moro)-Carrer Major-Carrer Nou-Passeig de la Ribera-Platja de la Riera Xica-Fragata