Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

S'obren les inscripcions per participar en el Cercavila i la Matinal de Santa Tecla

02/08/2018

Obertes les inscripcions per participar a la cercavila i Matinal Infantil de Santa Tecla 

 santa tecla

Els infants interessats a participar a la Cercavila i Matinal de Santa Tecla han d’omplir la inscripció que es pot trobar a www.sitges.cat  i presentar-la a l’Oficina Ciutadana de l’Ajuntament (OAC, C/Nou, 12) o bé al Servei de Tradicions i Festes (Edifici Lola Anglada, plaça Ajuntament 16). 

Els infants que vulguin participar a la cercavila i a la Matinalde Santa Tecla amb una bèstia de foc, gegants o cabeçuts cal que omplin de forma prèvia el formulari d’inscripció (que es pot trobar a www.sitges.cat) i el presentin a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC, c. Nou, 12) o al Servei de Tradicions i Festes (Edifici Lola Anglada, Pl. de l’Ajuntament,16). 

La cercavila tindrà lloc el 16 de setembre. Els gegants i els cabeçuts es concentraran a les 10 del matí ala Plaçade l’Ajuntament i després s’iniciarà la cercavila fins arribar ala Fragataon faran la ballada final i posteriorment tindrà lloc l’exhibició dels Balls Blancs infantils. 

El mateix dia a la tarda, a partir de les 17.30 hores, es farà la concentració de dracs, bèsties de foc i colles infantils de Diables al Pont d’en Domènech i s’iniciarà la cercavila pel passeig dela Riberafins ala Fragata.Uncop finalitzada l’encesa final es representarà el ball parlat dels Diables Infantils.   

Els més petits també tindran el seu protagonisme el 23 de setembre durant l’Alegre Matinal Infantil. Es diferenciaran tres recorreguts. A les 6.30 h començaràla Matinal Focdes dela Plaçade l’Ajuntament, a les 7 del matí hi hauràla MatinalGegantsi Balls Blancs des del Baluard i a les 8 del matí es faràla MatinalPetitades de la plaça de l’Ajuntament.  

Curs de foc CRE 

L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una jornada de formació per obtenir el certificat imprescindible de CRE el dia 11 d’agost a les 10 h al Centre Cultural Miramar (C. Davallada, 12). 

Els interessats (infant sempre acompanyat d’un tutor) rebran la formació necessària i al final s’entregarà el certificat que acredita la seva formació i autorització per a manipular el foc. Cal portar el DNI de l’infant, i en cas de no tenir-ne, la targeta sanitària.

01/09/2015

S'obren les inscripcions per participar en el Cercavila i la Matinal de Santa Tecla

inscripcions sant tecla sitges 2015

L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una única jornada formativa de manipuladors de foc, Consumidor Reconegut com Expert (CRE), el dimarts 8 de setembre a l’Espai Jove.

Els infants que vulguin participar en el Cercavila del 20 de setembre i la Matinal de Santa Tecla poden formalitzar la inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a partir del 7 de setembre. Gegants, cabeçuts, bestiari amb i sense carretilles, que hagin realitzat el curs de manipuladors de foc (CRE) altres anys, poden formalitzar-la fins al 15 de setembre a través del responsable de colla, qui haurà de presentar els fulls de sol·licitud dels participants conjuntament.

El bestiari de foc amb carretilles infantils que no hagin fet el curs però que tinguin previst realitzar-lo aquest any, poden formalitzar la inscripció del 9 al 15 de setembre. En aquest cas, el responsable del ball haurà de presentar, a més de les sol·licituds, els certificats CRE perquè la comissió pugui comprovar que l’interessat hagi realitzat el curs, i un justificant d’ingrés de l’assegurança.

L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una única jornada de formació per obtenir el certificat de Consumidor Reconegut com Expert (CRE), el dimarts 8 de setembre a les 19.00 hores a l'Espai Jove, situat al carrer de Josep Soler i Tasis, 4. Els infants, sempre acompanyats d’un tutor, rebran la formació necessària per manipular el foc amb seguretat i se’ls entregarà el certificat que acredita la seva formació i autorització.

D’altra banda, encara queden places disponibles en alguns balls. La Colla Jove de Diables té llocs disponibles per a diables entre els 10 i 16 anys i timbalers dels 7 als 16 anys. Els interessats poden posar-se en contacte a través del correu electrònic collainfantil@diablesdesitges.com. També la Colla de Diables de l'Agrupació de Balls Populars de Sitges té places disponibles per a diables i timbalers de les mateixes edats. Per posar-se en contacte, el correu electrònic de l’entitat és info@agrupasitges.cat.