Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

13è Congrés Provincial del PP de Barcelona

          

15/06/2017

13è Congrés Provincial del PP de Barcelona
Dani Serrano és proclamat nou president del PP de Barcelona al Congrés de Sitges, on el PP del Garraf guanya pes a l’Executiva

13 Congreso provincial Barcelona PP13 Congreso provincial Barcelona PP
• Serrano: "El Partit Popular ha de ser un actor principal a Catalunya enfront l’independentisme".
• La nova executiva provincial comptarà amb representants del partit al Garraf; Toni Molina, Ferran Llombart, Carlos Remacha i Jose Antonio Gilabert. 

10 juny 2017.- Dani Serrano ha estat escollit nou president del PP de la província de Barcelona amb el 85% dels vots emesos al 13è Congrés que ha tingut lloc el passat cap de setmana a Sitges. El nou president ha afirmat que "el Partit Popular ha de ser un actor principal a Catalunya perquè som el partit que governa Espanya i hem d’aspirar a ser partit referent d’aquells catalans que veuen a Espanya un motiu d’orgull". 

El President del PP del Garraf, Ferran Ignasi Llombart va ser escollit d’entrada vicepresident de la mesa del Congrés que va presidir Dolors Montserrat. 

Per aquesta nova etapa provincial, Dani Serrano ha proposat a membres del PP del Garraf per ser membres de la nova executiva, Toni Molina President del PP de Sitges va ser nomenat Coordinador Territorial de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ferran Llombart Portaveu Municipal de Sitges, va ser nomenat Coordinador de Formació, José Antonio Gilabert va ser nomenat Secretari d’Estudis Electorals i el Portaveu a Vilanova Carlos Remacha va ser nomenat vocal del Comitè Executiu. 

En el discurs de presentació de la seva candidatura, Dani Serrano va advertir que “el principal adversari polític està en el discurs independentista i el Partit Popular ha de donar resposta a aquests milers de catalans que busquen una alternativa clara al separatisme i al populisme d’esquerres que governa a Catalunya i en no pocs Ajuntaments”.

Serrano ha marcat com a objectiu “trobar l’espai perdut en les últimes eleccions municipals, no només en l’àrea metropolitana, sinó de la la resta de municipis per poder afrontar amb garanties les eleccions municipals del 2019. I amb aquest fi ha destacat la importància del treball de les juntes locals, els districtes de Barcelona i els municipis metropolitans i els ha demanat que no es conformin amb el discurs de què aquí és impossible guanyar perquè hi ha dos municipis, Badalona i Castelldefels, on hem guanyat eleccions i per tant demostren que es pot i que s’ha de sortir a guanyar”.

15/08/2013

El Partit Popular espera que l’alcalde de Sitges rectifiqui la seva decisió

roda de premsa del pp a sitges


roda de premsa del PP a Sitges

L’alcalde Miquel Forns va retirar temporalment les atribucions als tres regidors del PP a Sitges, “després que el passat 30 de juliol, els regidors del PP comuniquessin públicament que es prenien un període de reflexió després que el Ple Municipal del passat 29 de juliol aprovés el canvi de nom del carrer i la plaça Espanya”, tal com s’informava en la nota de premsa que va enviar l’ajuntament de Sitges.

Aquest matí s’ha celebrat una roda de premsa davant la porta de l’Ajuntament de Sitges en la que ha parlat, Josep Enric Millo, portaveu del Parlament de Catalunya al Parlament, acompanyat dels regidors Ferran Ignasi Llombart i Francisco Castillo, a més de membres i simpatitzants del Partit Popular.
Millo ha denunciat que “CIU, amb el president de la Generalitat Artur Mas, volen portar als ajuntaments a l’independentisme, pel damunt d’altres prioritats com són el servei a les persones”.
Respecte a Sitges ha comentat que “al costat de l’independentisme de Catalunya i contra Espanya no ens trobaran”, i reiterant la necessitat de continuar els objectius inicials de l’equip de govern referents al servei a les persones.
Milló va mostrar la seva convicció que “l’alcalde sap que la majoria dels sitgetans no són independentistes, i la pilota està a les seva teulada”.
Per tot això espera que “l’alcalde rectifiqui la seva decisió, que no entenem, ja que els regidors de l’ajuntament no han deixat mai les seves funcions”.
Pocs moments abans de la roda de premsa del PP hem pogut parlar de manera informal amb Jordi Mas, regidor d’hisenda, que ha reiterat la decisió de l’equip de govern.