Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Ramon Mirabet ha posat veu a la campanya de La Marató de TV3

19/12/2016

Ramon Mirabet ha posat veu a la campanya de La Marató de TV3

Ramon Mirabet ha posat veu a la campanya de La Marató de TV3 d’aquest 2016, dedicada a impulsar econòmicament la recerca per fer front a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Enguany per primera vegada s’ha enregistrat una cançó expressament per a la campanya, cançó que també s’inclourà en el CD de La Marató, el disc amb més vendes a Catalunya cada any.

Ramon Mirabet i Paula Valls interpreten “No et rendeixis mai” de Peter Gabriel, enregistrada en català per a l’ocasió a l’estudi Grabaciones Silvestres de Marc Parrot.

El programa especial de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio va acabar diumenge a la nit amb una recaptació de 8.490.607 euros, una xifra que es podrà veure incrementada en els propers mesos perquè les línies telefòniques segueixen obertes per fer donatius.

En el programa vam poder veure l'actuació del cantant sitgetà Ramon Mirabet, junt amb la manresana Paula Valls. El duet va realitzar aquesta actuació al costat de diferents testimonis que han participat a La Marató durant els seus 25 anys d’història