Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Ramon Mirabet guanya el premi Trinitat Catasús 2016

17/11/2016

Ramon Mirabet guanya el premi Trinitat Catasús 2016

ramon mirabetEl col·lectiu de periodistes locals valora la seva estima a Sitges i el moment àlgid de la seva carrera musical
El jurat del col·lectiu de periodistes de Sitges ha atorgat el premi Trinitat Catasús de 2016 al cantant Ramon Mirabet, atenent la seva vinculació amb Sitges, al fet que en faci bandera en moltes de les seves intervencions i al moment professional que viu actualment. El jurat també ha valorat el fet que en la seva formació hi ha diversos músics de Sitges.

Ramon Mirabet (Sant Feliu de Llobregat, 1984) procedeix d'una família d'artistes, vinculats sobretot al món de la música. Gràcies al gust del seu pare, des de ben petit Mirabet va prendre com a grans referents artistes com Sting i bandes com Chicago o The Police; sense oblidar autèntiques llegendes del jazz com Coltraine, The Brecker Brothers o Frank Sinatra.

La seva relació amb Sitges neix en la seva infantesa i adolescència, quan ell i la seva família estiuejaven a la vila. El Racó de la Calma és el lloc on comença el seu viatge cap a la fama, allà coneix gent de França (l'any 2010) i mesos més tard s'hi trasllada per participar en un càsting d'un concurs musical anomenat Le Nouvelle Star.

En aquest concurs queda finalista i a partir d'aquí comença el seu camí cap a la fama. Quan acaba el concurs francès ell no vol seguir la carrera musical vinculada al concurs que li ofereixen i segueix fent cançons plenes de sentiments i actuacions en petit registre (les que li agraden a ell) fins que el seleccionen aquest estiu per cantar l'anunci d'Estrella Damm, la qual cosa representa un impuls mediàtic a la seva carrera.

Aquest any, el jurat del premi Trinitat Catasús ha estat integrat pels periodistes Jaume Freixes (TV-3), Joaquim Domínguez (Diari de Vilanova), Aleix Ramírez (Nació Digital), Josep Maria Matas (periodista expert en turisme), Marçal Sintes (Universitat Ramon Llull), Anna Grimau (TVE), Roser Forgas (departament de Comunicació de l'Ajuntament de Sitges), Alba López Varas (L'Eco de Sitges) i Antoni Sella (L'Eco de Sitges).

El premi serà lliurat en el decurs de la Nit de Premis Sitges, que tindrà lloc el divendres 25 de novembre, a les 8 del vespre, al saló-teatre del Retiro.