Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Presentació del desfibril·lador al Mercat Municipal

28/09/2017

Presentació del desfibril·lador al Mercat Municipal

desfibrilador mercat municipal sitges
La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha presentat el desfibril·lador que s’instal·larà al Mercat Municipal de Sitges fruit del conveni signat entre l’Ajuntament i l’Associació Barcelona Salut. L’acte ha comptat també amb l’assistència del Dr. Lluis Asmarats Mercadal, vicepresident de l’Associació Barcelona Salut; Xavier Garcia, director d’institucions de la Territorial Barcelona i Oscar Diaz, Director Àrea Negoci del Garraf de l’Obra Social la Caixa.

El desfibril·lador semiautomàtic, DEA, és un dispositiu de fàcil utilització capaç de detectar el ritme cardíac d’una persona i, si és necessari, actua de forma automàtica per proporcionar-li una descàrrega i evitar una mort sobtada.

La instal·lació del desfibril·lador al Mercat Municipal està impulsada per l’Ajuntament de Sitges, l’Associació Barcelona Salut, la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

L'Associació Barcelona Salut es constitueix com una institució privada sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar l'educació i la prevenció sanitària. La promoció dels hàbits saludables, el coneixement de les Ciències de la Salut i la investigació són els tres pilars d'aquesta entitat, que té el repte final de contribuir a la disminució de la incidència de les malalties més freqüents la societat actual. De la mà d'un grup de professionals mèdics i investigadors de reconegut prestigi internacional, Barcelona Salut promociona i desenvolupa projectes innovadors encaminats a difondre el coneixement de les Ciències de la Salut, formar a la població general i optimitzar la utilització dels recursos disponibles.