Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Ki Hong Chung i Xavier Puente Vilardell guanyen el Concurs de pintura Sanvisens 2018 i d’escultura Pere Jou 2018

17/11/2018 

Ki Hong Chung i Xavier Puente Vilardell guanyen el Concurs de pintura Sanvisens 2018 i d’escultura Pere Jou 2018

Galeria Fotogràfica

premis sanvisens i pere jou 2018

Aquest dissabte s’ha donat el veredicte del Concurs de pintura Sanvisens i escultura Pere Jou, al Centre Cultural Miramar, on també s’ha inaugurat l’exposició de les obres seleccionades. Els guanyadors han estat per part del Concurs Sanvisens Ki Hong Chung i Xavier Puente Vilardell per part del Concurs Pere Jo i els primers accesits per Ernest Descals Pujol i Pere Mateu Ardanuy respectivament

Un total de 86 artistes han estat seleccionats per optar al XXXII Concurs de pintura Sanvisens i al XXII Concurs d’escultura Pere Jou. Enguany s’han presentat a les dues convocatòries dels dos certàmens artístics 193 participants, dels quals una vuitantena han estat preseleccionades per ser admeses al concurs.

El lliurament de premis, però, es farà durant la celebració de la Nit de Premis Sitges.

El primer premi de pintura Sanvisens, atorgat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, està valorat en 3.500 euros i l’accèssit, atorgat per la família Sanvisens, és de 1.500 euros. Quant a l’escultura, el primer premi Pere Jou, atorgat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, està dotat amb 3.500 euros i l’accèssit, atorgat per la família Jou, està valorat en 1.500 euros.

Tanmateix, les persones guanyadores del primer premi dels dos certàmens artístics també tindran la possibilitat d’exposar les seves obres en un espai o sala expositiva del Centre Cultural Miramar l’any següent del concurs.


13/10/2015

Gonzalo Romero i Dogny Abre guanyadors del Sanvisens i el Pere Jou, respectivament

Gonzalo Romero i Dogny Abre guanyadors del Sanvisens i el Pere Jou, respectivament

Els guanyadors de les dues convocatòries s’han donat a conèixer, dissabte, coincidint amb la inauguració de l’exposició que mostra un recull de les prop de 200 obres presentades als dos certàmens artístics.

Gonzalo Romero amb l’obra Carne comercial és el guanyador del XXIX Concurs de Pintura Sanvisens, i Dogny Abreu amb la peça Llavor el del XIX d’Escultura Pere Jou. Així ho va donar a conèixer, el passat dissabte, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges en un acte que servia per inaugurar l’exposició que mostra un recull de les prop de 200 obres presentades als dos certàmens artístics.

El jurat, format per Sorella Acosta, Núria Corretgé, Artur Duch, Lluís Jou, Anna Monzó, Susanna Portell, Dolors Sanvisens, Francesc Sillué i la regidora de Cultura, Rosa Tubau, ha determinat també els accèssits de les dues convocatòries que han estat per a Viktor Kucheruk en el cas del Sanvisens amb Angustia, i per a Raül Tàpia amb Singularitat en el Pere Jou.

El XXIX Concurs de Pintura Sanvisens ha rebut 141 obres, de les quals 58 han estat preseleccionades, el que representa un 41’13% del total. 46 han estat les obres presentades a la XIX edició del Concurs d’Escultura Pere Jou, de les quals han estat seleccionades 36, el 82’14%. La procedència dels artistes és variada, però principalment són artistes catalans, valencians i d’altres localitats com Sevilla o Osca.