Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

El Port de Sitges- Aiguadolç firma el conveni pel Ferry Barcelona-Sitges

09/03/2016

Comencen les obres al Port de Sitges Aiguadolç per rebre el Ferri Barcelona-Sitges

 amarre ferri barcelona sitges

Ja han començat les obres per la construcció de la base del Ferry Blue Mar al Port de Sitges Aiguadolç. Un projecte en el qual esta previst fer uns serveis de Bar i botiga. 

Les obres esta previst que acabin a finals de Maig principis de Juny, dates en que començarà el ple funcionament del Ferri. 

22 milles nàutiques separen Sitges de Barcelona, un trajecte que es podria recórrer en 35 minuts. 

Blue-Mar preveu sis viatges d’anada i tornada cada dia durant la temporada baixa de Novembre a Febrer i set en temporada alta de Maig a Octubre. El primer ferri sortiria de Sitges a  les 8:30 hores del mati i l’últim a les 16:30 en temporada baixa i a les 21:15 en temporada alta. El projecte preveu també la posada en marxa d’un abonament amb preus reduïts per als sitgetans.

03/03/2016

El Port de Sitges- Aiguadolç firma el conveni pel Ferri Barcelona-Sitges

El Port de Sitges- Aiguadolç firma el conveni pel Ferry Barcelona-Sitges

El Port de Sitges-Aiguadolç ha firmat un conveni amb la empresa Bluemar Ferries per la propera posta en funcionament de la línia regular del Ferri Barcelona-Sitges que sortirà des de la zona portuària de Colón de la ciutat comtal i arribarà al Port de Sitges-Aiguadolç. Els encarregats de firmar el conveni van ser el President Executiu del Port de Sitges, Albert Bertran, i Ger Rottink, CEO de Bluemar.