Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Plataforma Cap Sitges

Plataforma Cap Sitges

Galeria Fotográfica

plataforma cap sitges

Avui s‘ha fet la presentació de la Plataforma Cap Sitges amb la lectura del següent manifest:

“Des de l’any 2011, com a resultat de les retallades que la Generalitat va dur a terme en serveis de salut, el nostre municipi )amb una població de més de 28.000 habitants) està patint retallades  que afecten directament a la nostra vila, com ha sigut el tancament del serveis d’urgències nocturnes (i, conseqüentment, el tancament del servei  de farmàcia de guàrdia nocturna), la qual cosa ha posat en risc la salut i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sitges.

Aquesta mesura que la Generalitat justifica per estalviar despeses sembla del tot inacceptable tenint en compte que la salut és un servei fonamental per les nostres vides, la malaltia no avisa i moltes vegades l’atenció i l’actuació immediata es fonamental per salvar una vida o per disminuir el patiment.

Pensem que ja és hora de que els sitgetans i sitgetanes ens posem en marxa per demanar l’obertura del servei d’urgències i de farmàcies en horari nocturn.

Per aquest motiu proposem una trobada amb les entitats i associacions veïnals compromeses en la defensa de drets socials i unir esforços en la lluita per aconseguir aquest objectiu.

Plataformacapsitges@gmail.com “

A l’acte han assistit diversos regidors de l’Ajuntament de Sitges, membres de la CUP, CIUTADANS i SITGES EN POSITIU s’han interessat per aquesta plataforma.