Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Els alcaldables se sumen a la campanya Un vot una llauna

21/05/2015 

Els alcaldables se sumen a la campanya Un vot una llauna

  

 

La majoria dels candidats a l’alcaldia de Sitges s’han sumat a la campanya amb un vídeo promocional que ha enregistrat Maricel TV. 

La campanya de recollida d’aliments, Un vot una llauna, continua sumant col·laboracions. En aquest cas, la majoria dels candidats a l’alcaldia de Sitges s’han sumat a la proposta amb un vídeo promocional que ha estat enregistrat per Maricel TV i que es pot visionar al següent enllaç: http://mariceltv.xiptv.cat/noticies/capitol/un-vot-una-llauna 

El proper diumenge 24 de maig, a Sitges 19.070 electors estan cridats a les urnes per a les eleccions municipals. El desig d’aquesta iniciativa és aconseguir una llauna de conserves per cada votant i, per aquest motiu, instal·laran punts de recollida a nou dels 13 col·legis electorals del municipi, Sitges Centre de Disseny, Centre d’Esplai (El Rusc), Edifici Miramar, Club Natació, Hospital Sant Joan Baptista, Oficina Agència de Turisme (Oasis), OAC - Les Botigues i Local Municipal de Garraf. 

Aquesta és una iniciativa privada, creada per Marc Rosell a través de @crealabcat, que ha comptat amb la col·laboració de l’artista Emma Redondo, qui ha realitzat les il·lustracions dels cartells. La Taula del Tercer Sector i Una Mà Amiga s’han sumat també a aquest repte ciutadà amb la recollida i posterior distribució dels productes entre les persones i famílies que més ho necessitin. Rosell ha explicat que “a Sitges hem impulsat aquesta iniciativa com a prova pilot i ens agradaria que, per a les properes eleccions a la Generalitat de Catalunya, l’acció s’expandís a tot el territori català”.  

La campanya Un vot una llauna es pot seguir a Facebook (https://www.facebook.com/pages/Un-Vot-una-Llauna/410956739089042) i sota l’etiqueta #unvotunallauna, així com també amb els hashtags propis de les eleccions municipals #24M i #24msitges. 

20/05/2015

Per a les municipals "Un Vot una Llauna" per a la Taula del Tercer Sector

Per a les municipals vota amb una llauna per a la Taula del Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector organitza una recollida de productes envasats a la porta d’alguns dels col·legis electorals que estaran en funcionament, el diumenge 24 de maig, per les eleccions municipals.

Sota el lema A ells els vots per 4 anys i a nosaltres empatia social per sempre, la Taula del Tercer Sector impulsa una campanya solidària, coincidint amb les eleccions municipals del 24 de maig.

Amb l’idea original d’Emma Redondo, qui ha realitzat les il·lustracions dels cartells, i Marc Rosell, la campanya consistirà en instal·lar punts de recollida de productes alimentaris enllaunats davant diferents col·legis electorals. La finalitat és poder recollir una llauna per vot. La recapta alimentària servirà perquè la Taula del Tercer Sector continuï amb la seva tasca per donar suport a les famílies que més ho necessiten.

La campanya s’instal·larà als col·legis electorals situats al Sitges Centre de Disseny, Centre d’Esplai, Edifici Miramar, Hospital Sant Joan Baptista, Oficina Agència de Turisme (Oasis), OAC - Les Botigues i Local Municipal de Garraf.