Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Ajuntament torna a obrir els patis de les escoles per promoure l’esport

28/09/2017

L’Ajuntament torna a obrir els patis de les escoles per promoure l’esport

patis escoles sitges

Després de la prova pilot que es va fer el curs passar, la regidoria d’Ensenyament tornarà a obrir els patis dels centres d’ensenyament durant els caps de setmana. 

Amb l’objectiu de promoure l’activitat de lleure i esportiva entre la població infantil i jove, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges torna a obrir els patis de l’Escola Esteve Barrachina i l’Institut Joan Ramon Benaprès després de la prova pilot que s’ha fet des del mes d’abril fins al setembre.

A partir del proper 1 d’octubre fins el 30 de juny cada dissabte de 16 a 20 hores i els diumenges de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores s’obriran de nou els dos patis. A l’estiu l’horari serà més ampli i s’obriran les portes de l’1 de juliol al 9 de setembre de dimarts a diumenge de 18 a 20 hores.

El regidor d’Ensenyament, Esports i Joventut, Eduard Terrado, explica que “tal com ens vam comprometre el Govern en el Pla de Mandat, obrim els patis de les escoles per tal de promoure l’esport entre els joves de la vila, però també com a espais de socialització”. L’ajuntament pretén d’aquesta manera oferir els patis dels centres educatius com alternativa de lleure als infants, als joves i a les seves famílies per poder anar a jugar de forma autònoma en un context segur i de proximitat