Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B lliure de patinatge artístic el 9 i 10 de Maig

Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B lliure de patinatge artístic el 9 i 10 de Maig

Sitges rebrà les millors patinadores de Barcelona en categoria infantil

Galeria Fotogràfica

patinatge artistic sitges

patinatge sitges

La vila es converteix en la seu de la preselecció del Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B lliure de patinatge artístic, amb prop d’un centenar de patinadores, els dies 9 i 10 de maig.
Patinatge Artístic Sitges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i la Federació Catalana de Patinatge, organitza la preselecció del Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B Lliure de patinatge artístic. La competició tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig, al Pavelló de Pins Vens.

La preselecció per al campionat s’estructura en dues jornades. El 9 de maig tindrà lloc la competició en categoria Infantil B, de les 9 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19.30 hores. En aquest apartat s’espera la participació de més de 50 patinadores de clubs procedents de tots la província de Barcelona. Tres patinadores locals participaran en aquesta fase de preselecció. La segona jornada, el 10 de maig, servirà per disputar la competició en categoria Infantil, en el mateix horari que el dia anterior. En aquesta fase, participaran més de 40 patinadores.