Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Festival de Patinatge Artístic i solidàri

 

07/12/2017

Festival de Patinatge Artístic i solidàri

patinatge artistic sitgesEl patinatge Artístic Sitges celebra el seu 25è aniversari, i ho vol fer d'una forma espectacular i benèfica: l'actuació d'alguns dels millors patinadors del país i entrada solidària íntegrament a favor de la Fundació Ave Maria. Diumenge 17 de desembre al Pavello de Pins Vens

El pròxim 17 de desembre el Pavelló de Pins Bens obrirà les seves portes, per un festival de patinatge artístic que promet ser inoblidable. El patinatge Artístic Sitges celebra el seu 25è aniversari, i ho vol fer d’una forma espectacular i benèfica. Serán 26 actuacions que mostrarán una bona part d’especialitats d’aquest esport minoritari, tan espectacular com poc conegut. Els assistents podrán gaudir d’un gran espectacle, on cal destacar la presència de Pere Marsinyach, 2 cops campió del mon Junior i actual campió d’Espanya i d’Europa absolut; Sergio Canales, sotscampió del mon Junior, i actual sotscampió d’Espanya absolut; Lidia Pujol, 2 cops campiona d’Espanya i medalla de bronze a l’europeu, entre d’altres patinadors i patinadores, entre les que cal destacar les 60 participants del club sitgetà, que participarán en una especialitat gairebé desconeguda per elles, els grups. Per aconseguir que un espectacle d’aquest caire sigui un gran èxit, cal posar-hi els cinc sentits, i això és el que s’està posant des del Patinatge Artístic Sitges. Per donar-li una mica més de valor al festival, i amb motiu dl 25è aniversari del club, en aquesta ocasió les entrades tindràn un preu de 5 €, la recaudació de les quals aniràn, en la seva totalitat, a la FUNDACIÓ AVE MARIA, per posar un granet de sorra més en la millora de la qualitat de vida, dels seus residents amb gran dependència. El Patinatge Artístic Sitges, convida a asistir a un gran festival de final de temporada, amb un desitg de solidaritat. Tothom que així ho vulgui, el club ha disposat un compte bancari per aportacions de "fila zero”, igualment en la seva totalitat, en benefici de la Fundació Ave Maria.

Compte "Fila Zero” ES33 0182 3397 2702 0222 3960.

09/05/2015

Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B lliure de patinatge artístic el 9 i 10 de Maig

Sitges rebrà les millors patinadores de Barcelona en categoria infantil

Galeria Fotogràfica

patinatge artistic sitges

patinatge sitges

La vila es converteix en la seu de la preselecció del Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B lliure de patinatge artístic, amb prop d’un centenar de patinadores, els dies 9 i 10 de maig.
Patinatge Artístic Sitges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i la Federació Catalana de Patinatge, organitza la preselecció del Campionat de Barcelona Infantil i Infantil B Lliure de patinatge artístic. La competició tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig, al Pavelló de Pins Vens.

La preselecció per al campionat s’estructura en dues jornades. El 9 de maig tindrà lloc la competició en categoria Infantil B, de les 9 a les 13.30 hores i de les 15 a les 19.30 hores. En aquest apartat s’espera la participació de més de 50 patinadores de clubs procedents de tots la província de Barcelona. Tres patinadores locals participaran en aquesta fase de preselecció. La segona jornada, el 10 de maig, servirà per disputar la competició en categoria Infantil, en el mateix horari que el dia anterior. En aquesta fase, participaran més de 40 patinadores.