Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

S'inicien els preparatius de mobilitat per a la construcció de la rotonda nord del futur carrer de Felip Font i Falp

23/01/2017

S'inicien els preparatius de mobilitat per a la construcció de la rotonda nord del futur carrer de Felip Font i Falp

nova rotonda sitges

A nivell de mobilitat, s'han instal·lat els senyals provisionals d’obra i en els propers dies s'instal·laran també els reductors de velocitat, així com els creuaments de servei

Els treballs de construcció de la rotonda nord (2) del futur carrer de Felip Font i Falp, que creuarà la carretera de Ribes, entre La Bòvila i Vallpineda, s'iniciaran la segona setmana del mes febrer, per la qual cosa ja s'estan fent els preparatius per facilitar la mobilitat de la zona mentre durin les obres.

Els senyals provisionals d’obra ja s’han instal·lat i en els propers dies s'instal·laran també els reductors de velocitat. Una vegada fet, es començarà amb la construcció dels creuaments de serveis que afecten a la calçada actual i que, per tant, afectaran puntualment al trànsit.

Paral·lelament, s'ha instal·lat la senyalització per tràfic rodat per fer la vorera del passeig Vilafranca, tot i que romandran tapades fins que comenci aquesta fase de l’obra, quan s'acabin els treballs de la rotonda.


Futur carrer de Felip Font i Falp

La rotonda nord (2) serà una de les tres de que constarà el futur carrer de Felip Font i Falp, una via que connectarà l'avinguda Sofia amb l'autopista C-32, amb la intenció de generar un nou accés a la vila, en el marc dels treballs de desenvolupament urbanístic del PPU1 La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda.

Aquesta ronda, que neix concretament a la rotonda (1) de l'Avinguda Sofia, que és de fet la seva prolongació i que ja s'està construint, pujarà en direcció a La Bòvila fins a la futura rotonda (3) que connectarà amb el nus de la C-32, dibuixant una nova ronda.

Aquesta via facilitarà l'accés a les platges, el centre i els aparcaments des de l'autopista, amb la idea de disminuir el trànsit de vehicles per l'avinguda de Vilafranca i el creuament de l'Oasis.


Rotondes del futur carrer

• Rotonda (1): Actual rotonda situada a l’extrem nord de l’avinguda Sofia davant el camp de rugbi

• Rotonda (2): Futura rotonda que es situarà entre la carretera de Ribes B-211 i el futur carrer Felip Font i Falp (PPU1), entre La Bòvila i Vallpineda

• Rotonda (3): Futura rotonda que es situarà en el passeig que connectarà el nus de la C-32 amb el passeig de Vilafranca.