Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Acte habitatge PSC Sitges "Què es pot fer des de l'Ajuntament? "

23/11/2017 

Acte habitatge PSC Sitges "Què es pot fer des de l'Ajuntament? "

habitatges sitges

Com bé sabeu, el #Desgovern de Miquel Forns no està treballant temes importants del seu "Sitges de les persones" del que tant es van omplir la boca durant les darreres eleccions.
Des del Partit Socialista de Sitges creiem que calen més polítiques d'habitatge, problema greu que estem patint tots els vilatans.

Lloguers inassequibles, absència de pisos de lloguer, pisos turístics, preus elevadissims, etc...
Parlarem d'aquestes i altres de situacions que no haurien d'estar passant però que malauradament són la crua realitat del nostre municipi.
És per aquest motiu que us proposem assistir a la xerrada/ debat sobre habitatge sota la pregunta:
Què es pot fer des de l'Ajuntament? 

Els ponents que ens acompanyaran són:
Pau Pérez de Acha, Director General de Sogeviso.
Abigail Garrido, Alcaldessa de Sant Pere de Ribes.
Francisco José Perona, Regidor Urbanisme Sant Pere de Ribes 

T'esperem el dissabte 25 de novembre, a les 18h al Retiro.

03/08/2017

Conveni urbanístic a subscriure entre l’Ajuntament de Sitges i la Junta de Compensació del PPU- 1.

psc sitges

El nefast conveni proposat pel govern (CiU/ERC), no combat la massificació i privatitza el ritme de creixement.

Al passat ple de dilluns, es va aprovar un conveni urbanístic que estableix una sèrie de compromisos entre la Junta de Compensació de la zona del Pla Parcial i l’Ajuntament de Sitges.
Des del Partit Socialista de Catalunya de Sitges volem mostrar el nostre desacord amb aquest. Amb el conveni s’ imposen a l'ajuntament una sèrie d'obligacions i ritmes quan realment no tocaria. S’hauria pogut ser més eficaç i treure més rendibilitat si s’haguessin acordat una sèrie de condicions i línies de treball per fer desenvolupar urbanísticament l'últim espai de Sitges, ja que estarem parlant d'uns 40.000 sitgetans i sitgetanes.

Veiem que el govern CiU / ERC està molt content amb el conveni però la veritat és que més enllà de la concreció de la reconstrucció de l'ermita de Santa Bàrbara, la resta són estudis i desenvolupaments per tenir titulars en un paper però que no concreten massa cosa més.

En canvi la Junta de Compensació podrà construir de forma progressiva, sense un calendari real de les fases marcades. Fet que ens preocupa , ja que veiem una mancança molt gran. Sense un calendari, uns estudis i una planificació no s'hauria de poder aprovar el document, no és raonable.

A banda de l’esmentat en línies anteriors, hi ha un parell de qüestions que ens preocupen, i molt:

- Com tenen preparat el dimensionament dels serveis del poble quan siguem 40.000 persones? Pla d'equipaments, neteja, serveis de l'ajuntament, escoles, escoles bressol, centres sanitaris, etc?
- En quina situació es troben els habitatges de protecció oficial? No s'ha fet res i això vol dir més retard i més dificultats perquè la gent del poble pugui accedir a una residència assequible, el 2018 no en veurem cap de protecció oficial tot i el que varen dir. Han de començar ja a treballar en aquest tema, o és que a cas no saben com està el mercat immobiliari a Sitges i el seus preus? És realment necessari un calendari de l'habitatge públic.

Exigim immediatesa en saber com quedarà Sitges en el futur. Necessitem un pla d'equipaments, un pla de mobilitat, estudiar quin serà l'efecte dels 40.000 habitants movent-se pel centre del poble. Cal haver planificat tot això per tenir clar com desenvolupar tota la nova zona, però com de costum, el DesGovern no en té ni idea, no sap quin Sitges vol i això ens arrossega a tots al desastre.

07/06/2017

Preocupació per l'ubicació de pistes de Padel i nou Edifici de l’Escola Pia al barri del Poble Sec

padel sitges

El segon tema que ens preocupa sobre el barri del Poble Sec és la ubicació de les pistes de pàdel de la Piscina Municipal.
L'Ajuntament de Sitges pretén ubicar-les tot just a l'entrada de la piscina, a l'esplanada del davant.
Tot i que l’espai és dins de la concessió, i les pistes estan contemplades en el pla de viabilitat, no trobem la solució adeqüada.
Aquest és un espai de lleure àmpliament utilitzat per tot el barri (possiblement el més concorregut de tota la vila), i no ens podem permetre perdre’l, i molt menys tal i com estan la resta d’espais lúdic-infantils de la vila.
Per tots aquest motius, el PSC Sitges ens vam abstenir en la votació del Ple sobre aquest punt, demanant un replantejament del projecte de viabilitat.
Amb la imatge que mostrem a continuació és veu clarament on pretenen situar el nou edifici de l’Escola Pia i les pistes de pàdel. Tot plegat un desencert que no podem tolerar.

06/06/2017

Posicionament sobre la nova ubicació de l'Escola Pia de Sitges

escola pia sitges

Des del Partit Socialista de Sitges volen mostrar la seva preocupació vers la nova ubicació de l’Escola Pia.
L’Ajuntament de Sitges es planteja cedir un terreny per a la construcció del nou edifici de l’escola a canvi de l’edifici on actualment es troba situada.
Cal dir d’entrada que no es mostren contraris a la seva construcció i reubicació. Son plenament partidaris vers qualsevol tipus d’avenç en educació, però ens preocupa que un dels punts per a la possible situació, sigui la Pineda del Poble Sec.
Un barri que ja està prou dotat d’equipaments, que per cert, podrien millorar-se. Està molt bé que el tinguin en compte, però no per a col·locar-hi una escola, sinó per pensar en les seves necessitats: les actuals i les futures. Amb la nova Escola Pia allà, el barri podria col·lapsar-se, sobretot en quant a circulació.
Si valorem les necessitats del poble, molt ens temem que amb la repercussió econòmica que suposa aquest intercanvi, el poble surt perdent. Cosa que per nosaltres és intolerable, com ho és el fet d’haver adjudicat un espai públic de manera directa.
És per aquest motiu que valorem positivament la construcció de l’escola en la zona de La Granja. En aquest punt s’agilitza la pressió circulatòria i es dona vida a altres zones de la vila.
“Senyors del #Desgovern, no tot a Sitges ha de passar pel centre, massa sovint us oblideu que hi ha més poble, que Sitges té més barris. Els quals, us recordem que existeixen i els teniu ben oblidats! I aprofitem la ben entesa per reclamar, que a banda de la reubicació d’una escola privada, hi ha un equipament públic que porta molts anys en barracons i s’hauria d’agilitzar la seva construcció: L’Escola Agnès de Sitges”

11/04/2017

El PSC es posiciona davant la remodelació de la Masia de Can Pere Mestres

can pere mestre

El PSC de Sitges volem manifestar el nostre posicionament al voltant de la remodelació de la Masia de Can Pere Mestres.

Com a socialistes estem en contra de qualsevol discriminació. També estem a favor de la reinserció social.

Volem per Sitges una acció política responsable, i no la trobem, el govern per una banda segueix fent deixadesa de les seves responsabilitats i delegant, com de costum, les decisions a la junta de portaveus. Això no és participació, és incompetència. D’altra banda els responsables de desencadenar la crispació social al barri en contra del projecte, només busquen una recompensa electoral.

Els socialistes sitgetans però, no podem donar l'esquena a aquesta situació ja que estem a favor de qualsevol projecte que promogui la reinserció social de qualsevol col·lectiu. Estem a favor dels projectes dirigits per professionals de solvència contrastada, que al nostre país n'hi ha molts, i que apostin per un projecte que promogui l'emancipació per la via de la promoció de l'autonomia personal.

Ara bé, el nostre posicionament definitiu estarà en funció de com es defineixi el projecte de reinserció que es plantegi desenvolupar.

14/02/2017

El partit Socialista de Sitges celebra el 29è sopar anual

sopar psc sitges 2017

Com cada any, el Partit Socialista de Sitges celebra el sopar anual. Aquest cop a l’Escola d’Hoteleria de Sitges amb Miquel Iceta com a convidat d’honor.

El Partit Socialista de Sitges cada any celebra un sopar. Per temes de d’agenda, ha estat impossible celebrar-ho a finals de 2016 i es va decidir posposar a principis del 2017. Aquest divendres 10 de Febrer a les 21h va tenir lloc l’edició número 29. Aquest acte es va celebrar a l’escola d’Hoteleria de Sitges. Va comptar amb un convidat especial, Miquel Iceta, el primer secretari del PSC. Van assistir 80 persones, arribant a l’aforament complert del lloc. Militants, companys d’altres agrupacions com Cubelles, Vilafranca, Canyelles, Vilanova… van tastar un menú degustació boníssim, que constava de tres plats, cafè i postres, fet a càrrec dels alumnes de l’escola.

Durant els discursos, Ricard Vicente ens manifestar que: “El govern no té projecte ni trempera. Tenim un bon problema.” I que “Les solucions no s’han d’esperar, s’han de crear. I aquesta és la feina dels polítics”. Va explicar també que “La finalitat de fer política, estarem tots d’acord, és augmentar les probabilitats que succeeixi allò que desitgem. Per exemple. Estem en negociacions amb el govern, perquè ens agrada treballar i ser útils, per arribar acords en 10 punts sobre els pressupostos municipals del 2017”.

Miquel Iceta, durant el seu discurs va manifestar que “El PSC som un factor d’estabilitat i de progrés” i “Volem governar per canviar les coses”. Va parlar sobre els processos independentistes, afirmant que “Per fer reformes profundes s’han de fer per la via de l’acord. L’independentisme no assumirà la seva equivocació, però si no canvien la manera de fer, fracassaran. I aquest país no pot assumir més fracassos”

12/01/2017

ES DESMORONEN LES ESQUERRES DE SITGES

sitges en positiu trencament

PSC I ICV TRENCAN EL PACTE DE SITGES EN POSITIU 

CARME GASULLA ICV PASSARÀ A FORMAR PART DEL GRUP NO ADSCRIT

Segons el comunicat que ens fa arribar el PSC de Sitges ens diuen que Sitges en positiu és un projecte d’esquerres constituït pel PSC i persones independents de diferents àmbits, en el que ICV és va sumar per formar un projecte encara amb més pluralitat. L’acord va ser signat al maig de l’any 2015, per a presentar-se a les eleccions municipals de Sitges d’aquell mateix any. Posteriorment es va formar el Grup Municipal composat per dos regidors del PSC, Ricard Vicente i Marc Macià, i una regidora d’ICV, Carme Gasulla. Després d’un any i mig treballant plegats pels sitgetans i sitgetanes anunciem que aquest acord no seguirà endavant.

Segons declaracions de David Garcia, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sitges “La relació amb ICV s’ha anat deteriorant en les darreres setmanes. Han anat a la seva, incomplint l’acord del pacte electoral. No creiem que aquesta sigui la manera com s’ha de treballar. El PSC no formarà part d’una coalició amb qui hauria de treballar pel bé comú de Sitges

Ricard Vicente

Estic trist i decebut, no ens agrada haver hagut de prendre aquesta decisió i seguim oberts a un pacte d’esquerres en un futur, però ara mateix no ens queda una altre opció. Després del succeït al darrer ple, em sento traït. 

Per part de ICV i en resposta al primer comunicat

Volem manifestar la nostra decepció pel comunicat emès per l'agrupació local del PSC de Sitges. A banda de que no podem compartir algunes de les afirmacions i fins i tot ens atrevim a dir que no són certes, ens decepciona  principalment el fet que no hagin acceptat la nostra proposta de redactar un comunicat conjunt així com també haver-nos assabentat d’aquesta negativa just desprès d’haver-se fet públic el contingut, malgrat ho  havíem pactat  dimarts dia 10 de gener. Això posa de manifest la realitat de la relació.

ICV no ha incomplert cap acord. És evident que tenim percepcions i models diferents del què entenem que és estar a l'oposició i servir i treballar pel poble de Sitges. Nosaltres, ens hem mantingut ferms i hem treballat aportant propostes i projectes més socials  i sostenibles

Volem també manifestar que aquesta situació  no ens agrada: des d'ICV vam apostar des d'un començament pel projecte de Sitges en Positiu ja que crèiem en la confluència i en la suma de les esquerres, però no ha estat possible. Hem volgut fer propostes constructives, planificant  el treball conjunt, intentant trobar solucions a una realitat complexa. Som co-rresponsables de no haver aconseguit tirar endavant aquesta coalició i  d’haver arribat a la situació actual. Per a nosaltres,  no és el final d’un camí sinó una etapa més. Volem manifestar que, malgrat el trencament, aquesta experiència ha estat molt enriquidora, i creiem  que formarà part del nostre aprenentatge polític i personal.

Alhora Carme Gasulla ens comunica que començarà a fer els tràmits per passar a formar part del grup no ADSCRITS i seguir treballant pel bé de la vila.

26/09/2016

Prou

david garcia gomis

S’ha arribat a una situació límit i Sitges no mereix patir aquesta situació. Tècnicament podem parlar de bloqueig, d’aturada administrativa, d’inactivitat… Planerament: Sitges té un govern que no funciona.
Tenim un govern que defuig les seves responsabilitats posant el cap sota l’ala i només sap culpar als demés. Primer van ser els socialistes, que segons ells van deixar la bossa buida, després van carregar contra els treballadors de l’Ajuntament, ara li toca el rebre a la interventora… I el Sr. Forns mai té culpa de res. Quant creieu que pot durar aquesta incapacitat d’afrontar les responsabilitats de govern?
Des de l’anterior legislatura, mica a mica, el nostre poble ha anat degradant-se. La brutícia existent als nostres carrers ja comença a formar part del paissatge. Les papereres a vessar i els contenidors d’escombraries plens, bruts i trencats. Tampoc no hi ha ningú que vigili que l’empresa de neteja faci la seva feina, tot el contrari. Deixen fer sense importar, això sembla, el que passi.
Aquesta setmana, com a exemple hem vist que forces veïnes i veïns s’han reunit al Miramar per posar sobre la taula la preocupació al voltant de la deixadesa imperant als nostres carrers.
El color verd de la gespa del nostre admirat Passeig Marítim ha canviat a colors ocres. Hi ha visitants que berenen i sopen sobre de l’herba. Matolls alts, arbres abandonats, que abans exhibien la seva figura, ara estan totalment descontrolats, i es deixen creixer sense cap tipus de criteri.
Tenim un govern dèbil, un govern que cedeix davant els urbanitzadors professionals. Un clar exemple és el “nyap” de la Bòvila, que ben aviat començarà a urbanitzar-se per dotar a Sitges d’una entrada a la vila que no mereix. Ens fem dir Vila Florida i acabarem posant una benzinera i un restaurant de menjar ràpid per donar la benvinguda als visitants. I això no ha estat fruit de la casualitat, sinó dels esforços del govern per canviar el Pla Parcial que estava previst i així fer contents als interessos privats davant de l’interés col·lectiu.
Dèbils en l’aplicació dels reglaments municipals. No hi ha pràcticament cap terrassa ben posada, fins i tot el gremi d’hostaleria demana disciplina davant del desgavell. L’incivisme és galopant i no hi ha ningú del govern que posi fil a l’agulla... i si no que els ciutadans preguntin quantes denúncies s’han posat als propietaris de gossos que han fet les seves necessitats al carrer… cap! I tanta propaganda que es va fer !!!
Tenim un govern inconscient que s’omple la boca amb els pressupostos socials que després no arriben a gastar. Les partides econòmiques que s’han assignat a Serveis a les Persones no s’han aplicat o no ho han fet en la seva totalitat. Perdem subvencions pel Cinema Fantàstic que després s’han d’abonar, per cobrir despeses, des de la ciutadania amb els seus impostos. Apliquen un impost d’escombraries que després s’ha de rebaixar a la meitat… I al final de l’any, tot i la pujada de la càrrega impositiva que ha de patir el ciutadà, resten més de 12 milions d’euros al banc sense moure’s.
La persona que encapçala aquest govern, i que en campanya ens va enganyar dient-nos “100% Sitges”, ara resulta que no dedica el seu temps de treball a Sitges. La vila no mereix que ara tingui una dedicació del 100% a la Diputació, com a responsable del turisme de la província de Barcelona, de Montserrat o de Molins de Rei. Ha anat superant amb un 5 pelat, sent molt benevolents, molt, les proves que la responsabilitat d’una alcaldia li ha presentat, sempre a la ratlla de la inoperància. Pràcticament tothom estava d’acord en posar un gerent a l’ajuntament, quinze mesos després encara resta vacant....
Tenim un govern que, el seu tret més característic és el desgovern. La pèrdua d’oportunitats de promoció de la vila és ja una barbaritat. S’ha arribat massa lluny i cal posar-hi remei. En altre temps demanaríem que el govern hi posés solució, que es comencés a treballar, que es responsabilitzés dels seus actes i deixés el camí de la deriva constant...
Els socialistes, com sempre hem fet, som responsables amb Sitges i treballem i treballarem per donar-hi solució. Creiem que aquesta ha de passar per posar-nos TOTS a treballar buscant el millor per a les sitgetanes i sitgetans. A l’anterior legislatura vam rebre una dolorosa bufetada. Vam aprovar junts un pressupost social amb el govern, i es van rebaixar els impostos conjuntament amb un canvi de prioritats… després, però, no el van complir… i això no pot de tornar a passar.
Cal que ens hi posem TOTS junts, sense personalismes i sense manies. Tot passa per treballar fermament, prendre decisions, assumir la feina amb responsabilitat, i aconseguir que cada regidor i regidora, escollit democràticament pel poble de Sitges, superi les pors i faci allò que la ciutadania espera d’ell. Cal un govern de concentració local, amb totes les forces del Consistori.
Això sí, corretgin algun dels lideratges que ens han dut a aquesta situació i que ja han demostrat, amb escreix, que son incapaços de portar el timó de Sitges.

David Garcia Comis
1er Secretari PSC Sitges

11/05/2016

Nova eina comunicativa: LA INFOGRAFIA.

Nova eina comunicativa: LA INFOGRAFIA.

Sitges en Positiu presenta la nova eina comunicativa: LA INFOGRAFIA.

Serà un mitjà clar i directe on informarem sobre l’actualitat sitgetana d’una forma molt visual i posant l’accent en temes que creiem importants.

Després de la infografia del “Nyap de la Bòbila” arriba “El Poble Sec també existeix” ( part).

Mireu-la i traieu les vostres pròpies conclusions.

El Pobles Sec també existeix! 1ª

01/05/2016

Avui PSC de Sitges ha celebrat la tradicional paella del dia 1 de Maig.

Galeria fotogràfica

tradicional paella psc sitges del dia 1 de Maig


Marc Macia ha agrait la asisitencia de tots els presents i ha fet una valoració del primer any d'aquesta legislatura, on un govern en minoria no deixa veure les lineas del seu govern. On hi ha plens buits de contingut i es fiscalitzant dictamens de caràcter administratiu i de poca rellevància per al rumb de Sitges. El nou govern no te intenció de pactar amb Sitges en positiu com el tema dels presupostos, ordenances fiscals....
Ha dit que s'ha de seguir trevallant per que el projecte socialiste que portaven al seu programa tingi veu en el Ple.... Tot i que amb el control dels medis de comunicació, que te Convergencia, intentin que no s'els escolti.
Ha encoratjat a la gent per dornar el seu suport al partit i per que fagin de altaveu per contruïr un Sitges Millor.

 21/03/2016 

VALORACIÓ DEL PLE DEL 29 DE FEBRER DE 2016 

 

Ha fet falta que arribés el ple de febrer per què l’Equip de Govern es tragués la son de les orelles. Sembla que van al ralentí. I no és estrany, venint d’un equip que majoritàriament té una dedicació tan baixa dins el consistori. En el passat ple, es va notar que, aquesta vegada, una mica sí que van treballar ( tot i que tampoc massa ni, des de el nostre punt de vista, massa bé).

Ara, a les portes d’un nou ple, volem aprofitar per fer una valoració  de l’anterior, el que es va celebrar el 29 de febrer de 2016. 

DONDE DIJE DIGO...

En el passat ple es va donar compte de la incorporació d’una assessora de comunicació a l’Ajuntament. És un càrrec triat a dit  amb intencions totalment polítiques que menysté, primerament, als treballadors i treballadores del propi Ajuntament ( els quals no han ni tingut l’oportunitat d’optar per aquest lloc) i, en segon lloc, menysté a tots els  habitants de Sitges ( ja que, presumptament, el dit del senyor Alcalde no ha trobat ningú qualificat dins la nostra Vila.  Tenim clar que és una oportunitat perduda per part de l’Equip del Sr Forns i els seus socis de Govern. Un equip que s’ha omplert la boca parlant de nova política i de transparència i que, a l’hora de la veritat, actua amb procediments que fan olor de ranci, olor d’antic.

Amb el respecte que ens mereix a priori aquesta persona que ocuparà el  càrrec i contra la qual no tenim res  a dir, manifestem amb molta contundència el nostre total desacord (tant en el què, com en el qui, però sobretot en el com). Pensem que una plaça laboral d’aquestes característiques hauria d’estar coberta mitjançant un procediment de concurs de lliure concurrència. De fet, creiem que el personal actual de l’ajuntament hauria d’haver pogut optar a aquest càrrec. Quina sensació deuen tenir les persones que treballen en aquest àmbit dins la casa? Quin estímul professional i personal poden tenir si ni tan sols han pogut optar a la plaça? Es tornen a fer servir les eines del passat amb un objectiu clar: Controlar totes les vies de comunicació de manera monopolitzada.

Ens sorprèn sobretot la posició d’Esquerra Republicana. En el seu programa electoral proclamava que no volien càrrecs de confiança. Doncs, en menys d’un any (donde dije digo, digo Diego...) han hagut d’agafar les seves paraules i, com si degustessin un bon àpat, menjar-se-les ben menjades.

I mentre exposàvem la nostra opinió en el passat ple, el senyor Moliné ens titllava (soto vocce) de demagogs. Sí, ja ho sabem que en passats governs del PSC i ICV hi havia càrrecs de confiança. Però n’estem una mica tips que sempre es recorri a la mateixa cantarella. Aquest govern viu del “i tu més”, i així, és impossible avançar.

Si us plau, senyors del Govern, tinguin dignitat i deixin d’utilitzar el terme nova política. Que ja no en els creiem. 

PARLEM DE CARNAVAL?

En el ple de febrer vam mostrar el nostre agraïment a les entitats, institucions i associacions que van fer possible tirar endavant el Carnaval així com a tots els membres de la comissió (els entrants i els sortints)

La gran festa de la gresca però, enguany  es va veure deslluïda a causa d’una gestió deficient.  Fa anys que es van incorporant canvis que, des del nostre punt de vista, són erronis. Alguna cosa no s’està fent bé quan la sensació general és que any rere any, la festa perd força. I és evident, que el que va passar el diumenge de Carnaval va ser un desgavell i que algú n’hauria d’assumir les conseqüències.

Però el més preocupant no són els fets puntuals. El que ens ha de fer pensar que, un cop més, des de l’Ajuntament no hi ha autocrítica. Altra vegada, el sr Forns llença pilotes fora. Sempre els culpables són els altres. Assumir responsabilitats no, ara, a cada intervenció del nostre grup,  no  els costa parlar de demagògia. 

LA NOSTRA POSICIÓ SOBRE EL FUTUR DEL MERCAT VELL

En aquest Ple, la CUP va presentar una moció que va generar un debat força interessant al voltant de l’ús que Bacardí està fent de de l’edifici del Mercat Vell. En aquest sentit, Sitges en Positiu va donar suport a obrir, a la participació ciutadana, la decissió dels futurs usos que aquest espai hauria de tenir, així com la revisió a l’alta del lloguer que actualment l’empresa està abonant. Però tenint en compte els beneficis que Casa Bacardi representa per al desenvolupament econòmic de la vila, així com les 6 persones que hi treballen, per tal de donar ple suport a la moció, Sitges en Positiu va demanar afegir al document que  aquesta instal·lació fos considerada una de les possibles opcions d’ús en el moment que s’endegui el procés participatiu. D'aquesta manera, la nostra postura va aconseguir consensuar el fet que Bacardí, si així ho creuen convenient els seus gestors, pugui defensar la idoneïtat de la seva instal·lació davant la ciutadania. 

I LA QUE ENS VE A SOBRE…

Dilluns que ve tornem a tenir Ple. Un ple on, un cop més es farà palesa la  incapacitat del Govern de dialogar. No ha acceptat ni una de les esmenes que el nostre grup a proposat en quant al pressupost per a l’any 2016. Per tant, el nostre vot, novament, no podrà ser positiu.

Com tampoc votarem a favor del despropòsit de projecte del pla urbanístic de la Bòvila. Un projecte que, a part d’estar dissenyat sense sentit,  hipoteca l’entrada de Sitges per als propers anys, un  projecte que només beneficia a un grup molt reduït de propietaris, un projecte que menysprea les zones verdes i que prioritza que, possiblement,  la gran M (la d’una cadena famosa  de restaurants)  tingui les millors vistes de la nostra vila. Però sobretot, no votarem a favor d’un projecte que no ha tingut en compte en cap moment, l’opinió de la ciutadania.

I com que el que volem per un tema tant important  és obrir un procés participatiu on l’opinió dels veïns hi tingui especial importància, demanem a la resta de grups de la oposició,  com també a tota la ciutadania,  que ens faci costat. Sabem que serà difícil, però res és impossible... i dilluns, tant de bo tinguem una sorpresa.

 

01/05/2015 

Paella PSC Dia del Treballador

Galeria Fotogràfica

paella popular psc dia del treballador 

Avui el PSC ha fet la tradicional paella popular als Jardins de la Societat Recreativa el Retiro amb motiu del Dia del Treballador/a. Ricard Vicente ha recordat que aquest es un día molt especial ja que moltes Dones i homes han lluitat pels seus drets al llarg de tota la história.
Dins un ambient festiu, molts sitgetans/es han gaudit de una divertida proposta de concurs entre paella de marisc i paella alicantina, les rises, humor i bon rotllo no han faltan en tot el dinar.