Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

FERRAN IGNASI LLOMBART: “L’AJUNTAMENT DE SITGES HA COMÈS UN GREU ERROR EN LA CONVOCATÒRIA DE LA CONSULTA POPULAR DE LES BOTIGUES I HO SABEN”

25/05/2018 

FERRAN IGNASI LLOMBART: “L’AJUNTAMENT DE SITGES HA COMÈS UN GREU ERROR EN LA CONVOCATÒRIA DE LA CONSULTA POPULAR DE LES BOTIGUES I HO SABEN”


El portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Sitges Ferran Ignasi Llombart ha parlat sobre la polèmica suspensió de la Consulta Popular a les Botigues, que l’Ajuntament de Sitges ha carregat sobre les esquenes de la Delegació del Govern de l’Estat a Barcelona. 

Llombart a indicat que “l’Ajuntament de Sitges coneixia la situació des de principi de setmana i han trigat molt a reaccionar”. “Es va constatar en una reunió de l’Administració Territorial de la Delegació del Govern i el Secretari General de l’Ajuntament sitgetà que existia una interpretació diferent per part de l’Ajuntament i que aquesta en veritat era errònia”. 

Volem deixar meridianament clar que el Partit Popular de Sitges ha recolzat i recolza la Consulta Popular de Les Botigues i que en cap cas ni la Delegació del Govern ni el Govern d’Espanya s’ha posicionat ni a favor ni en contra de la Consulta Popular, és l’advocacia de l’Estat la que per l’errònia utilització per part de l’Ajuntament de Sitges de la Llei 10/2014, del 26 de setembre, de consultes populars no referendàries i d'altres formes de participació ciutadana, Llei que te el seu article 3, punts 1, 2 i 3 declarat inconstitucional i nul per Sentència 31/2015, de 25 de febrer de 2015. 

Ferran Ignasi Llombart certifica doncs que “l’Ajuntament de Sitges ha fet malament els tràmits legals i es tindria que haver acollit a la Llei 4/2010, del 17 de març, de consultes populars per via de referèndum i no a la de 2014”. 

L’Ajuntament de Sitges ha d’iniciar novament i d’acord a Llei els tràmits de la nova Consulta, que tindrà que ser aprovada per majoria absoluta al Ple, rebre el vist i plau de la Generalitat de Catalunya i ser aprovat pel Consell de Ministres. “Esperem que ara si l’Alcalde no torni a cometre mes errors que perjudiquin als veïns de Les Botigues i tot Sitges”.

22/11/2017

EL PP DEL GARRAF BEN PRESENT A LES LLISTES POPULARS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

 pp garraf 21d

El passat diumenge 19 de novembre, en el transcurs d’una barbacoa popular que es va fer a la seu del PP de Sant Pere de Ribes (Roquetes), es va presentar a afiliats, simpatitzants i votants, els membres del PP del Garraf que son presents a la Candidatura per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre.

Concretament seran 6 els membres del Garraf a les llistes: Santi Rodríguez (Secretari General del PP Català) al número 3, Ferran Ignasi Llombart (President del PP del Garraf i Portaveu popular a l’Ajuntament de Sitges) al número 37, Carlos Remacha (Portaveu popular a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú) al número 40, Antonio Molina (President del PP de Sitges) al número 46, Isabel Soler (Portaveu Popular a l’Ajuntament de Cubelles) al número 64 i José Asín (Portaveu Popular a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes) al número 66.

En declaracions als mitjans, Santi Rodríguez candidat número 3, va criticar que els ciutadans que no compartien les polítiques independentistes de La Generalitat van estar marginats i apartats dels objectius del Govern i això es va evidenciar amb les masives mobilitzacions als carrers del 8 i 29 d’octubre on la majoria silenciosa va parlar.

Rodríguez creu que el 21D serà la gran oportunitat d’aquests milions de persones amb el seu vot en urnes de veritat, d’expressar la seva opinió i posar remei a la situació abans que empitjori.

Reconciliar la societat catalana entre si i amb la resta d’Espanya i la recuperació econòmica és el gran objectiu popular en aquesta convocatòria electoral del 21 de desembre.

24/07/2017

Nou lideratge PP Sitges

toni molina pp sitges
El PP de Sitges comença una nova etapa amb Toni Molina (President) i Aurelio Caballero (secretari general) com a màxims responsables d'un partit renovat, amb uns objectius centrats en guanyar les pròximes eleccions municipals i poder governar per a tothom. La nova Junta és un equip professionalment format, amb il·lusió i amb una gran vocació de servei que ja està treballant en un pla tàctic per solucionar les problemàtiques locals més urgents i un estratègic pensat en millorar els indicadors tant de qualitat de l'ocupació i del turisme com de la seguretat i el benestar, per tal de posicionar a Sitges en el lloc en el qual hauria d'estar i mai va haver d'abandonar. Volem fer partícips d'aquest projecte a tots els veïns, associacions gremials i col·lectius en general, deixant de banda partidismes i buscant punts de trobada que sens dubte ajudaran a establir les bases d'una societat millor.

21/03/2017

Antonio Gallego visita Sitges

antonio gallego visita sitges

Antonio Gallego secretari general adjunt de Barcelona es va reunir ahir amb els dirigents del P.P. de Sitges Toni Molina i Ferran Llombart i van atendre els mitjans davant de l'ajuntament de Sitges.
Justament aquella mateixa tarda se'ls va comunicar que gràcies a l'esforç del Partit Popular, l'Ajuntament de Sitges haurà de col·locar les quatre banderes al consistori. La bandera d'Espanya tornarà a lluir al consistori de Sitges. Antonio Gallego va declarar que això és motiu d'alegria per a tots els que pensem en Unió i no en separatismes absurds.
Va ser una tarda intensa al PP de Sitges, ja que van tenir una distesa xerrada amb militants i simpatitzants sobre actualitat i estratègia cap al futur del seu partit i com poden ajudar en la política local.

21/06/2016

Xavier Albiol: "Solucionar el problema del top manta és una qüestió de voluntat política"

xavier albiol visita sitges
• "Segur que si l'Alcalde de Sitges demana la col·laboració del Mossos d'Esquadra perquè no te efectius suficients de policia local, tindrà ajuda. Però ha d'haver una instrucció, decisió i voluntat d'actuar de manera eficaç i sembla que l'Alcalde està molt condicionat pel que pensa la CUP, i tots sabem que a la CUP aquest comportament il·legal li sembla fantàstic"

21 juny 2016.- Xavier García Albiol, coordinador general del Partit Popular de Catalunya, ha visitat Sitges on ha mantingut una reunió amb comerciants afectats per l'activitat il·legal del top manta. Durant la reunió Albiol ha dit que "solucionar el problema del top manta és una qüestió de voluntat política".
Albiol creu que "s'ha d'actuar amb contundència per part de la Guàrdia urbana i dels Mossos d'Esquadra per requisar el material. Als quatre dies de requisar el material no tornaran a la zona" ha afegit.
Pel coordinador general del PPC "segur que si l'Alcalde de Sitges demana la col·laboració del Mossos d'Esquadra perquè no te efectius suficients de policia local, tindrà ajuda, però ha d'haver una instrucció, decisió i voluntat política d'actuar de manera eficaç i sembla que l'Alcalde de Sitges està molt condicionat pel que pensa la CUP, i tots sabem que a la CUP aquest comportament il·legal li sembla fantàstic".
Tanmateix Albiol considera que "no pot ser que ara que estem sortint d'una crisi econòmica, i que molts comerciants continuen encara patint les conseqüències, l'Ajuntament en lloc de col·laborar i donar-los un cop de mà prefereix permetre l'activitat il·legal del top manta que perjudica sèriament a totes les botigues i comerços del municipi amb greus conseqüències per tota l'economia de Sitges".
En aquest sentit Xavier Albiol ha afegit que "és una gran error que en un municipi turístic com Sitges, on s'hauria de tenir especial cura amb el comerç i tota l'activitat comercial, l'Ajuntament deixi campar lliurament el top manta denigrant la imatge de Sitges. L'Alcalde no pot intentar amagar la realitat. Pel fet que no es parli d'un problema aquest no desapareix".
Finalment Albiol ha insistit en que cal actuar amb contundència i ha afegit que "sembla que les comissions de treball creades per tractar el tema no estan tenint gaires resultats quan els comerciants continuant expressant la seva preocupació envers aquesta activitat il·legal".

 

26/01/2016 

El grup Popular de Sitges presenta per urgència una moció al Ple envers el deute de la Generalitat amb el municipi 

Ferran Llombart reclama un informe sobre el deute pendent de la Generalitat amb Sitges, on consti l’import total i el desglossament per partides i un calendari de compromís de pagament”
• Ferran Llombart: “El govern municipal ha d’estar al costat del seu municipi davant de qualsevol administració que el menystingui, per això, demano que el nostre Ajuntament reclami a la Generalitat el deute pendent amb Sitges”. 

• “Els ciutadans de Sitges no podem ser els finançadors de les pròpies responsabilitats de la Generalitat de Catalunya. Els serveis públics prestats pels Ajuntaments, que són responsabilitat de la Generalitat, els acaben pagant els propis ajuntaments provocant que hagi un augment de la despesa en aquests serveis, las competències dels quals no estan atribuïdes legalment els consistoris ja que son competència del govern autonòmic”. 


25 gener 2016.- Ferran Llombart, regidor portaveu del grup Popular a l’Ajuntament de Sitges, ha presentat avui una moció d’urgència al ple per tal de saber “quin és el deute pendent que té la Generalitat amb el municipi de Sitges.
Llombart considera que “després de sis mesos de legislatura municipal i quan ja tenim un nou Govern a la Generalitat de Catalunya és l’hora de passar comptes dels compromisos i deutes pendents que l’administració autonòmica té amb els veïns de Sitges”. 

Pel regidor Popular “el govern municipal ha d’estar al costat del seu municipi davant de qualsevol administració que el menystingui, i els ajuntaments han de deixar de ser finançadors de les pròpies responsabilitats de la Generalitat de Catalunya”.En aquest sentit ha insistit al govern local que “reclami a la Generalitat el deute pendent amb l’Ajuntament i amb tots els ens locals de Sitges”

El regidor ha afegit que “en la darrera legislatura les polítiques del Govern de Catalunya adreçades als governs locals han estat insuficients, no s’han impulsat els canvis legislatius que es requerien (ha estat incapaços de promoure l’aprovació de la Llei de Governs Locals i de la Llei de finances locals),s’ha suprimit i/o disminuït el finançament de serveis públics prestats pels Ajuntaments que són responsabilitat de la Generalitat de Catalunya i s’ha traslladant el propi deute de la Generalitat als ens locals. Aquesta política de la Generalitat ha agreujat la situació de molts municipis provocant que hagin augmentat la despesa en els anomenats serveis impropis (competències que no tenen atribuïdes legalment)”. 

Llombart ha recordat que la Generalitat s’ha negat continuadament a fer públic el seu deute o a donar a conèixer el calendari de pagament dels seus compromisos pressupostaris, “recursos que els ajuntaments han anat avançant”. Per això el portaveu Popular reclama “un informe sobre aquest deute pendent, on consti l’import total del deute i el desglossament per partides i fixar un calendari de compromís de pagament dels deutes pendents”.
Finalment Llombart considera que es urgent que es presenti el projecte de Llei de Governs Locals i el projecte de Llei de finances locals amb la participació del món local i les entitats municipalistes.

12/09/2015

Andrea Levy y Alberto Nuñez Feijóo Visitan Sitges

Galeria Fotográfica

Andrea Levy y Alberto Nunez Feijoo Visitan Sitges

 

Hoy, en Sitges, acompañada de Núñez Feijóo
Levy: “Mas ha renunciado desde el primer día a su obligación de gobernar”
• Acusa al presidente de la Generalitat de “ofrecer sólo incertezas sobre el futuro de todos los catalanes”
• “La candidatura del PP es la candidatura de las soluciones frente a los que pretenden dividirnos por nuestros sentimientos”
• Subraya que la manifestación de ayer se celebró porque hay libertad de expresión, aunque Mas se empecine en decir que España es un Estado opresor
• Exige a Romeva que diga si mantiene que en Venezuela se respetan los derechos humanos tras la condena a Leopoldo López 

12, septiembre, 2015.- La vicesecretaria de Estudios y Programas del Partido Popular y número 2 de la candidatura del PPC por la provincia de Barcelona, Andrea Levy, ha afirmado hoy que Artur Mas, en su función como presidente de la Generalitat, “ha renunciado a gobernar desde el primer día”, omitiendo su obligación al frente de un gobierno que no ha cumplido su función. “El PP, en cambio, plantea una campaña donde proponemos soluciones a los problemas reales de las personas, y no ofrecemos incertezas sobre lo que debe ser el futuro de todos los catalanes”, ha subrayado.

“El señor Artur Mas lo único que ha hecho es mantenernos en permanentemente incertidumbre y no ha gestionado como debería haberlo hecho un verdadero gobernante preocupado por la situación que viven sus ciudadanos. La candidatura del PP es la de las soluciones frente a los que pretenden dividirnos por nuestros sentimientos”, ha insistido. 

Durante una reunión con empresarios en el municipio barcelonés de Sitges, acompañada por el presidente del PP de Galicia, Alberto Núñez Feijóo, la vicesecretaria popular ha destacado las medidas propuestas por el PPC para favorecer el tejido empresarial, como las ayudas a PYMES entre un largo etcétera. “Nosotros estamos explicando en todos los municipios de Cataluña nuestras propuestas, todas realizables y pensadas para favorecer la mejora y la calidad de vida de nuestros vecinos, otros están perdidos en el debate sobre una hipotética independencia que nadie sabe qué nos depararía”, ha explicado Levy. 

LAS FALSEDADES DE LOS INDEPENDENTISTAS
Durante una atención a medios de comunicación que ha mantenido antes de comenzar la reunión, Andrea Levy ha recordado que la manifestación de ayer en Barcelona “demuestra la permanente mentira que pretenden hacer creer los independentistas de que España es un Estado opresor. Eso es totalmente falso, como hemos visto”. 

“Ayer comprobamos que en España pueden celebrarse manifestaciones, que hay libertad expresión. Basta ya de hacer victimismo señor Mas. España es una comunidad en la que se comparten sentimientos, lazos históricos, recuerdos, cultura y es un proyecto de futuro frente a algunos que están revisando permanentemente la historia para no hablar de las cosas importantes”, ha destacado la candidata popular. 

CONDENA A LEOPOLDO LÓPEZ
Respecto a la condena a 13 años de prisión a Leopoldo López por parte de la justicia venezolana, Andrea Levy ha considerado que esta sentencia es “totalmente injusta” y le ha preguntado al cabeza de lista de la lista independentista, Raül Romeva, “si sigue pensando que Venezuela es un país democrático, como mantuvo en el Parlamento Europeo, y si cree que se siguen respetando los derechos humanos en Venezuela”, ha concluido.

22/05/2015

Acte de Tancament de Campanya del PP Sitges

Galeria Fotogràfica

Acte de Tancament de Campanya del PP Sitges

L'acte de tancament de campanya de la candidatura del PP es va fer al Restaurant el Vivero, on unes cinquanta persones varen assistir.

21/05/2015

El Ministre José Manuel Soria López visita Sitges per donar suport a la candidatura del PP

Galeria Fotogràfica

jose manuel soria visita sitges

El Ministre de desenvolupament industrial, turisme, telecomunicacions i societat de la Informació José Manuel Soria López ha visitat aquesta tarda Sitges per donar suport a la candidatura del PP. El ministre ha recorregut diversos indrets del nostre poble fen la roda de premsa al edifici Miramar i una visita als museus de Sitges, finalitzan el seu recorregut a Casa Bacardi. 

14/05/2015 

Alicia Sánchez Camacho visita Sitges

Galeria Fotogràfica

 pp sitges

Una quinzena de seguidors i empresaris de Sitges han rebut a la Presidenta del PP a Catalunya. 

Alicia ha vingut a donar suport a la candidatura de Sitges i Vilanova.

11/04/2015 

Llombart alcaldable per Sitges presenta la seva candidatura a la plaça de la Fragata

Galeria Fotogràfica

meeting pp

Llombart i el seu equip presenten la seva candidatura amb un entorn de festa al qual varen assistir diverses personalitats, amics i simpatitzants del partit

• La candidatura amb 9 dones i 12 homes té una mitja d’edat de 40 anys. El número dos de la llista de Populars Sitgetans l’ocupa Antonio Molina un conegut vei de les Botigues de Sitges, i en el número tres, Francesc Alcaraz, qui exerceix també com a director de campanya. 

• A la presentació va assitir la Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, el president provincial de Barcelona, Alberto Villagrasa i el diputat al Parlament Santi Rodríguez.

Ferran Llombart, ha estat presentat com a candidat del Partit Popular a les properes eleccions a l’alcaldia de Sitges, en un acte que va tenir lloc aquet dissabte dia 11 a la Plaça de la Fragata de Sitges. A l’acte va assistir la Vicepresidenta Tercera del Congrés dels diputats, Dolors Montserrat i el president provincial de Barcelona, Alberto Villagrasa. 

Llombart va presentar el projecte de ‘Populars Sitgetans’, un programa per fer créixer Sitges entre tots. Durant l’acte el candidat Llombart també va presentar als membres de la seva candidatura, entre els que es trobe part de la seva junta local que l’han acompanyat aquests darrers mesos. Ferran va explicar que la llista està formada per 9 dones i 12 homes de diferents sectors de Sitges; de l’esport, de l’art, de l’oci nocturn, de la música, del comerç, del món empresarial amb diferents i variades professions entre els que hi han economistes, professors, advocats, esportistes, ames de casa… del mon gai i lèsbic, del sector de la gent gran per tal de arribar, entendre i cobrir totes les necessitats dels sitgetans. Amb aquest objectiu la candidatura està integrada, per primera vegada, per representants de les diferents entitats i associacions de Sitges. 

L’Alcaldable Llombart va avançar que el seu equip, “és un equip on es combina joventut, experiència, preparació i il·lusió; un grup divers però a l’hora heterogeni, en que la meitat de la llista son independents, en el seu propòsit de millorar Sitges; un equip que representa i treballa pel futur de Sitges, però també pel present. 

Persones que com jo ens neguem a mantenir-nos immòbils mentre veiem com Sitges, no només s’ha estancat sinó que va perdent el seu orgull i la seva identitat. Perquè a tots ens uneix la nostra profunda i desinteressada estima per Sitges”. 

D’aquesta llista Llombart va avançar que el número dos l’ocupa Antonio Molina, resident a les botigues, llicenciat en administració i direcció d’empreses, membre de la seva junta local i també membre de la junta, en el número tres de la llista, Francesc Alcaraz, llicenciat en dret, molt vinculat al mon associatiu de Sitges, sent a més el director de campanya. 

Amb el lema de precampanya “el Sitges que tots volem” Llombart insisteix en que “la nostra prioritat es Sitges. No vull enfrontaments ni permetre que es trenqui la cohesió social obeint a interessos partidistes que no tenen res a veure amb el benestar del dia a dia dels sitgetans. Han estat 4 anys en els que s’ha perdut molt temps i s’han malbaratat diners de tots els sitgetans amb temes que no son de competència de l’Ajuntament de Sitges”. 

“Tinc molt clar que els polítics estem per servir a les persones, no per servir-nos de la política i que estem en això el temps que sigui per solucionar els problemes dels nostres veïns i no per crear-ne. Em presento a l’Alcaldia perquè em sento plenament disposat a defensar i a millorar Sitges, on viuen les meves filles, els meus amics, jo mateix, i en definitiva un gran nombre de bones persones que ens mereixen un Ajuntament disposat a fer coses útils per Sitges i millorar la qualitat de vida”.

05/03/2015 

Llombart (PPC) escollit president de la comissió informativa especial sobre la gestió de la Fundació Hospital de Sant Joan Baptista. 


Llombart: “Demano absoluta transparència en la gestió de l’Hospital Sant Joan Baptista per no malmetre la seva imatge, ni afectar el benestar dels seus residents” 


· Ferran Ignasi Llombart: “Aquest hospital és un referent a la vila, per això demano prudència i rigor en els treballs d’aquesta comissió i un treball conjunt per tal de garantir una gestió eficaç i transparent i salvaguardar el benestar dels seus residents. 

· “Pel bé de tots s’arribarà al fons de tot aquest assumpte per tal d’esbrinar la veritat i en funció del resultat es demanaran responsabilitats polítiques”. 

· “Que es deixi de banda qualsevol personalisme o qualsevol interès partidista perquè no podem permetre que afecti a la qualitat del servei i al benestar i la qualitat de vida de les persones”.

04 març 2015.- El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Sitges, Ferran Ignasi Llombart ha estat escollit president de la comissió informativa especial sobre la gestió de la Fundació l'Hospital de Sant Joan Baptista. Per torn d'urgència, el ple de febrer va debatre una moció del PSC per a la creació d'una comissió informativa especial de caràcter específic sobre la gestió d’aquest hospital. Inicialment la proposta del PSC contemplava iniciar les investigacions des dels últims quatre anys tot i que finalment, després de l'exposició de l'Alcalde, Miquel Forns, la comissió informativa especial treballarà per conèixer els detalls de la gestió des de l'any 2003, any en què es van iniciar les obres de rehabilitació del citat hospital. 

“La comissió, ha explicat el regidor Popular, pretén aclarir si la gestió de l’Hospital ha estat transparent tant en els darrers anys amb l’actual alcalde, com a president del Patronat, com a l’anterior mandat amb el PSC governant el municipi”, així com s’establiran mecanismes per verificar si han existit els protocols d’actuació i els controls de gestió adients”. 

Ferran Ignasi ha dit que es demanarà “tota la documentació necessària que permeti aclarir si hi ha hagut irregularitats en la gestió d’aquesta fundació, que de cap manera, pot veure malmesa la seva imatge ni afectar el benestar dels seus residents”, a mes és produiran compareixences de molta gent significativa del municipi. 

El regidor Popular que ha insistit en què aquest hospital “és un referent a la vila” ha demanat “prudència i rigor en els treballs d’aquesta comissió” i ha demanat també “un treball conjunt per tal de garantir una gestió eficaç i transparent de l’Hospital i salvaguardar el benestar dels seus residents. 

Que es deixi de banda qualsevol personalisme o qualsevol interès partidista perquè no podem permetre que afecti a la qualitat del servei i al benestar i la qualitat de vida de les persones que hi resideixen”. 

Finalment Ferran que ha afegit que “no tot si val per guanyar eleccions – recordant que estem pràcticament en període electoral – ha afegit que pel bé de tots s’arribarà al fons de tot aquest assumpte per tal d’esbrinar la veritat i en funció del resultat es demanaran responsabilitats polítiques”. 

Les conclusions de la Comissió Informativa Especial, es presentaran al Ple del mes d’abril. A principis de la setmana vinent, l’Ajuntament comunicarà tant la composició de la Comissió, com el calendari de reunions de la mateixa

30/01/2015 

Llombart: “S’ha d’acabar amb la competència deslleial del top manta que influeix negativament als establiments comercials que paguen els seus impostos”

pp prou top manta 

• Llombart insta a l’Alcalde a exigir a la Generalitat suport a l’actuació del Ajuntament per fer front a aquest fenomen i incrementant la col•laboració dels Mossos d'Esquadra, amb la policia local. 

• “Malgrat tendim a reduir el problema a la persona que ven el producte, pensant en la seva necessitat de guanyar-se la vida, aquesta visió és incomplerta i desconeix les diverses i veritables dimensions del fenomen”. 

• Manuel Buenaño: “Des del Partit Popular hem reclamat a la Generalitat continuar amb l’impuls, conjuntament amb els ajuntaments, de mesures de conscienciació adreçades als compradors i tenir un coneixement complert d’aquest fenomen, de les seves causes i dels seus efectes i presentar el projecte de llei de regulació de l’espai públic que permeti una única regulació del fenomen de la venda ambulant sense autorització a tot Catalunya i que reforci jurídicament la resposta administrativa”. 


29 Gener 2015.- El regidor portaveu del Partit Popular a Sitges, Ferran Ignasi Llombart, es va reunir ahir amb comerciants del municipi acompanyat pel secretari provincial del partit a Barcelona, Manuel Buenaño, per conèixer in situ el problema que genera a Sitges el top manta. 

En aquest sentit, Llombart ha manifestat que “la competència deslleial que representa la venda del top manta té conseqüències negatives pel conjunt de la societat ja que aquesta venda no contribueix a l’estat del benestar mitjançant el pagament d’impostos i a més influeix negativament als establiments comercials i en les empreses que pateixen la falsificació dels seus productes, que sí aporten el pagament dels seus impostos”. A més el regidor Popular ha afegit que “no hi ha cap control sobre els ingressos que aquesta venda genera que només lucra a les organitzacions mafioses que exploten a aquests venedors sense aportar cap benefici al municipi”. Llombart ha dit que “malgrat tendim a reduir el problema a la persona que ven el producte, pensant en la seva necessitat de guanyar-se la vida, aquesta visió és incomplerta i desconeix les diverses i veritables dimensions del fenomen”.

Manuel Buenaño ha recordat que el Partit Popular fa temps que reclama mesures per posar fi a aquestes practiques de venda il•legal i ha recordat que el grup Popular al Congres ja va proposar incloure en la Llei de Seguretat Ciutadana el Top Manta com a falta lleu per considerar-lo una ocupació de la via pública. Tanmateix ha explicat que gràcies a una proposta de resolució del PPC al Parlament el govern haurà de prendre tot un seguit de mesures per lluitar contra el top manta. “Des del Partit Popular hem reclamat a la Generalitat continuar amb l’impuls, conjuntament amb els ajuntaments, de mesures de conscienciació adreçades als compradors i tenir un coneixement complert d’aquest fenomen, de les seves causes i dels seus efectes i presentar el projecte de llei de regulació de l’espai públic que permeti una única regulació del fenomen de la venda ambulant sense autorització a tot Catalunya i que reforci jurídicament la resposta administrativa davant d’aquestes pràctiques”.
Finalment Llombart ha instat a l’Alcalde a exigir a la Generalitat suport a l’actuació de l’Ajuntament per fer front a aquest fenomen, i incrementant la col•laboració dels Mossos d'Esquadra, i la policia local.

21/11/2014 

Llombart (PP) demana una reducció de l’impost de Bens Immobles del 0.93 a 0.85%

 pp sitges

• Ferran Ignasi Llombart: “Els Sitgetans necessiten tenir diners en les seves butxaques perquè això permetrà incrementar el consum i per tant activar l’economia”. 

• Alberto Villagrasa: “El Partit Popular oferim reconstruir ponts, diàleg dins de la llei i recerca de tots els punts de trobada possibles. Volem celebrar les eleccions municipals al maig, quan toquen, i li demanem a Mas que faci el mateix, que s’oblidi de les plebiscitàries que són el seu l'últim truc per salvar-se ell i que es dediqui als catalans que fa molt temps que no es dedica a crear ocupació i a millorar la qualitat de vida”. 

20 Novembre 2014.- El Portaveu del grup Popular a l’Ajuntament de Sitges ha demanat una rebaixa en el IBI del 0.93% a 0.85% el que representa una reducció impositiva de quasi 2,5 milions d’euros sobre la previsió d’increment de la proposta inicial en els pressupostos 2015. Tanmateix demana una reducció en l’impost d’escombreries tal i com s’ha sol•licitat reiteradament des del Partit Popular atenent a la petició de diferents col•lectius veïnals i empresarials de Sitges. 

Ferran considera que el govern municipal “ha de canviar les seves prioritats en els pressupostos 2015, incrementant la despesa en atenció social, equipaments educatius, sanitaris i esportius, fent inversions en tots els barris, i recolzant les empreses i la creació de llocs de treball”. Tanmateix demana partides de recolzament a aquells col•lectius més afectats per la crisis econòmica com famílies a l’atur, discapacitats, autònoms i petites i mitjanes empreses. El regidor Popular diu que “cal reduir la despesa corrent innecessària, introduint la col•laboració públic-privada, entre d’altres actuacions”. 

Ferran Ignasi Llombart, ha dit que aquesta es la seva condició per començar a negociar envers l’aprovació definitiva del pressupost municipal per l’exercici 2015.
Pel regidor Popular donat que es comença a sortir de la recessió i es veuen indicis de recuperació econòmica, “el proper any s’hauria de reduir la pressió fiscal en els impostos i les tasses municipals”. Per Ferran “es important que els sitgetans disposin de diners en les seves butxaques perquè això permetrà incrementar el consum i per tant activar l’economia”.
Ferran Ignasi ha fet aquestes declaracions durant la visita del president provincial i diputat per Barcelona, Alberto Villagrasa, qui també ha recordat que en la mateixa línea que proposa Llombart per Sitges ahir dijous el Congrés va aprovar els tres projectes de llei que conformen la reforma Fiscal - relatius a l'Impost de les Persones Físiques (IRPF), a l'Impost de Societats i a l'IVA - que entraran en vigor a partir de l'1 de gener. La reforma implicarà rebaixes en l'IRPF, en els impostos per les plusvàlues per la venda d'accions i d'habitatges i en la contribució fiscal dels autònoms. Pràcticament tots els grups de l'oposició hi ha votat en contra, tret de CiU.
D’altre banda Villagrasa ha recordat que “el Partit Popular oferim reconstruir ponts, diàleg dins de la llei i recerca de tots els punts de trobada possibles. Volem celebrar les eleccions municipals al maig, quan toquen, i li demanem a Mas que faci el mateix, que s’oblidi de les plebiscitàries que són el seu l'últim truc per salvar-se ell i que es dediqui als catalans que fa molt temps que no es dedica a crear ocupació i a millorar la qualitat de vida”. 

Per Villagrasa “en la vida i en la política hi ha moments en què hi ha saber ser humils, rectificar per l’ interès general i agafar el camí del sentit comú. I aquest moment li ha arribat a Mas. Després d’anys veien enemics imaginaris i d'insistir en l'odi cap a la resta d'Espanya, per camuflar els seus fracassos com a governant i com a president, ara li toca governar i passar pàgina a les seves dèries independentistes que només responen a interessos personals i partidistes perquè no porten res bo als catalans i ell ho sap”.
En aquest sentit Villagrasa ha dit als regidors que s’obliden de les qüestions identitàries que només obeeixen a interessos personal i partidistes i es dediquin a aquells temes que son fonamentals per millorar la vida dels veïns. Mes i millor serveis, neteja, manteniment, seguretat, ... eradicar el top manta...i . 

Villagrasa va dir que “el Partit té a Sitges té un bon equip, dinàmic e integrador, suficient per aconseguir millorar el desenvolupament a tot el municipi. Ara cal, més que mai, intensificar el treball d’aquest equip per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en allò que necessiten realment els ciutadans de Sitges”. En aquest sentit va insistir en que cal prioritzar la tasca d’acostar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial i comptar amb la participació dels màxims agents implicats.
Finalment Villagrasa va expressar el seu convenciment en que “tots el que formen el Partit Popular a Sitges treballaran amb entusiasme, il•lusió i amb un gran compromís, per incrementar la nostra presència i estar al costat dels ciutadans per solucionar els seus problemes, que són també els nostres”.

24/10/2014

Presentació dels llibres ‘A l’ombra del 1714’ i ‘Cataluña el mito de la secesión’ a Sitges

nota de premsa del pp de sitges

Ferran Ignasi Llombart: “Demano a l’Alcalde que no miri cap una altre costat davant la ‘taca groga’ que malmet el mobiliari urbà i els monuments de Sitges”

• Ferran Ignasi Llombart: “Aquesta campanya és una mostra d'incivisme que embruta la ciutat, malmet el mobiliari urbà i els monuments de la Vila, la conservació i el manteniment dels quals els paguen tots els sitgetans amb els seus diners, també els que no estan a favor del procés independentista”
• Juan Anton López: “Esta clar que el PSC està jugant a dos bandes, i el que pretén es treure un rèdit partidista de tot aquest embolic. Argumenta en favor de la participació de la consulta mentre argumenta també en contra de la mateixa. Autoritza als seus alcaldes a col•laborar en la votació del 9N mentre diu que no faran res fins saber que passa el dia desprès. Això es la incoherència portada al límit”.

23 octubre 2014.- El Partit Popular ha presentat a Sitges els llibres ‘A l’ombra del 1714’ del diputat parlamentari Fernando Sánchez Costa i ‘Cataluña el mito de la secesión’ del membre de Societet Civil Catalana Juan Arza, per, en paraules del president comarcal i local de Sitges, Ferran Ignasi Llombart “ tenir una interpretació no esbiaixada ni partidista de la història”. Per Fernando Sánchez, el llibre pretén presentar la memòria pública d’un període i evidencia “la utilització política de la història”.

Ferran Ignasi Llombart ha aprofitat per demanar a l’Alcalde de Sitges i a l’equip de govern que no mirin cap un altre costat “davant la 'Taca Groga", la campanya de l'ANC i Òmnium Cultural d'embolcallar mobiliari urbà i monuments com a suport a la consulta del 9-N. Pel regidor Popular “aquesta campanya és una mostra d'incivisme que embruta la ciutat, malmet el mobiliari urbà i els monuments de la Vila, la conservació i el manteniment dels quals els paguen tots els sitgetans amb els seus diners, també els que no estan a favor del procés independentista”. 

Tanmateix el regidor demana “una actuació de neteja per part dels serveis municipals, i d’altre banda “actuar amb celeritat davant del que es una infracció de la normativa”. Per Ignasi Llombart “no fer-ho obre la porta a que qualsevol altre col•lectiu, associació o entitat pugui fer el mateix en funció de les seves demandes”. “Una cosa es que el govern estigui a favor de la independència de Catalunya i un altre que permeti infringir les normatives” – ha dit.

Ha demanat a CIU que “no destini cap recurs a la mobilització ni a la captació de voluntaris i que en aquest muntatge del 9n no vulnerin la normativa de protecció de dades”.

Per la seva part el vicesecretari d’organització provincial del partit, Joan Antoni López, ha lamentat la postura del PSC en tot aquest procés que “a afavorit indiscutiblement la situació de crispació i trencament de la convivència en la societat”.

Per Joan Antoni López “el paper ambigu que va començar jugant el PSC en tot aquest procés independentista, perdent en alguns llocs el seu perfil nacional i la seva vocació de partit d’estat, ha arribat al límit de la incoherència com ho demostra la darrera actiutd de Iceta qui no només argumenta en favor de la participació de la consulta mentre també argumenta en contra sino que ara autoritza als seus alcaldes a col•laborar en la votació del 9N mentre diu que no faran res fins saber que passa el dia desprès. Pel vicesecretari del PPC “esta clar que el PSC està jugant a dos bandes, i el que pretén es treure un rèdit partidista de tot aquest embolic”.

La presentació va tenir lloc al Local Social de Les Cases Noves que es va quedar petit.

Nota de premsa del PP de Sitges 

14/12/2013  

En la conferència a Sitges: “El Futur de Catalunya a Europa” 
Santiago Fisas: “CIU es ostatge d’ERC en les polítiques independentistes i en les econòmiques i això perjudica greument a Catalunya ” 

pp sitges

 

 pp sitges 

• Fisas: “Una Catalunya independent quedaria fora de la Unió Europea. Cap país de la Unió Europea recolzaria la independència catalana perquè la UE no obrirà el meló nacionalista. La entrada de nous països a la UE ha de ser aprovada per unanimitat dels 27 estats membres, i pot ser bloquejat per qualsevol país de la UE, inclòs Espanya”. 
• “La consulta per la independència a Catalunya no es celebrarà perquè es il•legal i el propi president del govern espanyol així ho ha dit”.
• “La (UE) no es partidària de la independència catalana i Mas es plenament conscient d’aquesta posició. El procés soberanista no està a la agenda d’ Europa”. 
• Ferran Ignasi Llombart Sitges és una ciutat oberta i cosmopolita on som una majoria els que volem seguir formant part d’Espanya i d’Europa. No es just que les dèries nacionalistes hagin trencat la convivència entre sitgetants i catalans en general amb la que hem viscut tots aquest anys de democràcia”.  

14 Desembre 2013.- L’Eurodiputat del Partit Popular, Santiago Fisas, ha afirmat avui a la conferència “El futur de Catalunya a Europa” celebrada a Sitges que CIU es ostatge d’ERC en les polítiques independentistes i en les polítiques econòmiques i això perjudica greument a Catalunya”. Tanmateix Fisas ha reiterat que “una Catalunya independent quedaria fora de la Unió Europea”. Així de contundent s’ha mostrat l’eurodiputat qui ha dit que “això es una veritat malgrat alguns no ho vulguin assumir, i és així no perquè sigui cap represàlia del Partit Popular o del govern d’Espanya, sinó perquè es la conseqüència de formar-se un Estat nou que no es membre de la Unió i això es el criteri unànime de tots els portaveus comunitaris que s’han pronunciat respecte aquest tema i així consta en els tractats de la Unió Europea”. 

En aquest sentit Fisas ha assegurat que “cap país recolzaria la independència catalana perquè la Unió Europea no obrirà el meló nacionalista”. L’ Eurodiputat ha insistit en que la Unió Europea (UE) ”no es partidària de la independència catalana” i ha assegurat que Mas es plenament coneixedor d’aquesta posició de la UE. D’altre banda ha afegit que “el procés soberanista no està a la agenda d’ Europa”.  

Fisas ha recordat que la Comunitat Europea i la Unió Europea es van constituir mitjançant tractats pertinents entre els Estats membre i que s’apliquen entre ells. Segons l’article 299 del tractat de la CE quan una part del territori d’un Estat membre deixa de formar part d’aquest Estat, per exemple perquè es converteix en un Estat independent, els tractats deixaran d’aplicar-se a aquest nou Estat independent. Es a dir pel fet de la seva independència es convertirà en un tercer Estat en relació a la Unió i des del dia de la seva independència, els tractats ja no seran d’aplicació.  

Tanmateix Fisas ha recordat que segons l’article 49 del tractat de la Unió Europea qualsevol estat europeu (que respecti els principis establerts en el apartat 1 del article 6 del Tractat de l’ Unió Europea) podrà sol•licitar el seu ingrés com a membre de la Unió. Aquesta sol•licitud requerirà ser acceptada pel Consell d’Europa per unanimitat. En aquest sentit Santiago Fisas ha afegit que “en el suposat de que hi hagi una secessió en un Estat membre de la Unió Europea la nova nació sorgida de la secessió ha de demanar l’adhesió a la Unió Europea i posar-se a la cua dels països que ja l’han demanat. Tanmateix la entrada de nous països a la UE ha de ser aprovada per unanimitat dels 27 estats membres, i pot ser bloquejada per qualsevol país de la UE, inclòs Espanya”. 
Per Fisas “una separació de Catalunya de la resta d’Espanya, tindria unes conseqüències nefastes econòmicament per a Catalunya ja que al sortir de la UE, mentre passa anys intentant ingressar una altre vegada, si ho aconsegueix, cosa difícil, hauria de pagar mentre tant, aranzels, i estaria fora de l’espai Schengen. A Catalunya viuríem uns temps molt durs” – ha conclòs.
Dit això Fisas diu que si Catalunya fos independent no ve possible un canvi de tractats que facilitin l’ingrés d’una part de l’Estat membre i ha recordat que ja s’han celebrat referèndums per aprovar la Constitució Europea en alguns països sense èxit. “Si es complicat reformar la Constitució espanyola, mes ho és canviar els tractats de la UE”. Respecte a l’acord de CIU amb ERC, ICV-Verds i la CUP sobre la data i la pregunta de la consulta, Fisas ha confirmat que “la consulta no es celebrarà perquè es il•legal i el propi president del govern espanyol així ho ha dit”.
Finalment Santiago Fisas ha dit , davant de les properes eleccions europees, que ara toca “votar Europa”. Fisas ha defensat la feina que es fa a la Unió Europea, que malgrat alguns ho veuen com una cosa llunyana, interfereix en el dia a dia més de lo que la gent creu. El 75% de les lleis que s’aproven a Espanya i Catalunya son transposicions de directives europees”. Espanya es molt important a Europa, entre Espanya i Itàlia sumen el 25% del PIB de Europa” – ha conclós.
Per la seva part el president comarcal del Garraf i regidor de Sitges, Ferran Ignasi Llombart ha dit que “Sitges és una ciutat oberta i cosmopolita on som una majoria els que volem seguir formant part d’Espanya i d’Europa. No es just que les dèries nacionalistes hagin trencat la convivència entre sitgetants i catalans en general amb la que hem viscut tots aquest anys de democràcia”.  

Ferran Ignasi Llombart va insistir en reclamar “al PSC de Sitges que s’uneixi a la centralitat dels que volem seguir formant part d’Espanya i d’Europa”. Tanmateix ha dit “no es pot estar al mateix temps a favor i en contra de l’autodeterminació; no es pot dir que l’autodeterminació ha de ser legal, perquè no ho és en el nostre estat democràtic de drets, i no es pot fer el joc als que es volen separar d’Espanya perquè trencaria la sobirania democràtica de tots els espanyols”.  

Ferran Ignasi va afegir que tots els que volem seguir a Espanya i per tant a Europa hem de estar units davant l’aventura independentista de CIU que a Sitges té com únic suport al grup radical i minoritari de la CUP (un sol regidor). Per el regidor Popular “es el moment d’unir-nos tots els que volem seguir sent catalans i espanyols, que som la majoria. Els Sitgetants volem seguir a Europa”. 

Nota de premsa del PP  

29/10/2013 

Ferran Ignasi Llombart: " Cal un front comú de les forces no independentistes per treballar per Sitges" 

 pp sitges

El president del Partit Popular al Garraf Ferran Ignasi Llombart ha demanat avui “un front comú entre totes les forces no independentistes per treballar per les necessitats dels veïns i veïnes de Sitges”. 

Llombart ha dit que no es tracta de forjar una “aliança no nacionalista” sinó de buscar el mínim comú denominador per oferir una alternativa no independentista que vulgui treballar per trobar solucions als problemes reals del municipi, tornant a portat el debat a l’àmbit de les polítiques socials i econòmiques, Per aconseguir-ho són necessaris grans consensos que estiguin per sobre de les ideologies” 

En aquesta línia el president local ha insistit en que “Sitges és plural” i per això li demana a Forns que “sigui l’Alcalde no només dels independentistes i que no intenti fer currículum pel Parlament utilitzant con a plataforma l’Ajuntament de Sitges” 

Ferran Ignasi li ha demanant a l’Alcalde que “no traslladi a Sitges la confrontació i la crispació que el president Mas ha creat entre el catalans i entre Catalunya i la resta d’Espanya” 

Respecte a la nova etapa de la junta local Llombart ha explicat que “continuarem amb el full de ruta que ens vàrem marcar a l’inici de la legislatura que és treballar pel municipi i centrar-nos en els problemes dels veïns”. En aquest sentit ha afegit Llombart-tenim dos objectius molt clars en el que resta de legislatura en primer lloc, continuar impulsant la creació de llocs de treball, com ja hem demostrat mentre hem governat (en un any l’atur s’ha reduït sent ara d’un 9,68% és el mes baix de la comarca), recolzant al govern en tot allò que vagi en aquesta línia”. Ja que ningú s’ha panteixat que passaria a Sitges si el paro fos d’un 20% i per que això no passi s’han de posar mes mitjans en l’àrea econòmica. S’ha de fer un full de ruta per que dins de dos anys la gent de Sitges no passi gana, ja que en aquest moment tant Caritas con Serveis socials ja es veuen desbordats s’ha de invertir mes en inversions que generin benestar al poble. “ Estem en aquest moment en el límit en el que l’ajuntament de Sitges ha de agafar les regnes i no nomes donar retallades i buscar un equilibri a la pressió fiscal sinó treballar colze amb colze amb les associacions com Plataforma per el impostos justos e invertir en la gallina que dona els ous” 

I el segon “garantir un poble en llibertat on es reconegui la pluralitat de la seva ciutadania”. En aquest sentit Ferran Ignasi Llombart ha dit que el partit Popular a Sitges vol ser “el punt de trobada de tots aquells que volen una Catalunya real, una Catalunya amb llibertat i sense imposicions. Garantirem la llibertat i la pluralitat” – ha afegit. 

Respecte a les noves juntes gestores de Sitges i de Sant Pere de Ribes, els dos presidents locals, Ferran Ignasi i Belen Garcia respectivament han explicat que els nous membres han expressat el seu entusiasme en treballar intensament en aquesta nova etapa. Les noves juntes tenen una mitjana d’edat d’uns 45 anys i estan integrades per gent amb una gran experiència dins del partit, equips amb gent molt treballadora, on es combina la joventut i la experiència, equips dinàmics e integradors preparats i disposats a aconseguir millorar el desenvolupament territorial i sectorial. Tanmateix Ferran i Belen ha dit que l’anterior junta continua tenint el seu lloc perquè cal treballar tots junts” i que no hi hauran canvis dels portaveus municipals. 

Ferran també ha dit que s’ha de treballar mes per buscar un turisme de qualitat posant mes mitjans per poder-ho aconseguir. 

Finalment Belen Garcia ha insistit en demanar que també a Sant Pere “l’Alcadessa es centri en la política municipal i en les prioritats locals i no es despisti en derives independentistes que no solucionen els problemes del dia a dia dels veïns de Sant Pere de Ribes”