Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Notes de Premsa de Sitges Benestar i Cultura

11/05/2015 

PRESENTACIÓ PÚBLICA DEL PARTIT “SITGES, BENESTAR I CULTURA”.

Galeria Fotogràfica

sitges benestar i cultura
El pasat dia 8 de maig a l'Hotel Renaixença de Sitges, es va fer la presentació a la ciutadania de la composició i els objectius, la llista de candidats a regidores i regidors de l'Ajuntament de Sitges, i un breu resum del programa social i cultural del partit SITGES, BENESTAR I CULTURA.

27/04/2015

Blanca de Nicolas 2º a la llista de Sitges Benestar i Cultura

26/04/2015

José Espinosa 3º a la llista de Sitges Benestar i Cultura.

 

22/04/2015

Debat politic al Cable

30/03/2015

Sitges Benestrar i Cultura presenta la seva llista

sitges benestar i cultura

05/03/2015 

CARTA OBERTA ALS SITGETANS QUE TINGUIN NECESSITAT D’EXPLICACIONS. 

Em motiva la redacció d’aquesta carta el fet que m’han arribat alguns comentaris sobre els motius que alguns creuen i diuen que m’han portat a fundar un partit com és SITGES, BENESTAR I CULTURA. 

No crec que sigui tant difícil entendre que una persona què: 

Una persona que adquirí una cultura cristiana i occidental sòlides durant nou anys en un seminari a la Barcelona dels anys 60. 

Una persona que l’any 1966 va estar treballant a París (França) amb els nomenats “capellans obrers”, adquirint una clara consciencia del que representa realment la immigració internacional i l’estar al costat de la gent que realment ho necessita. 

Una persona que treballà durant dos anys al Jutjat d’Instrucció i de Primera Instància de Vilanova i la Geltrú, on pogué veure de molt aprop les misèries, els problemes reals i la indefensió de les persones. 

Una persona que durant 25 anys ha estat delegat sindical de CCOO, en diferents nivells de responsabilitat dins el sindicat, defensant els drets i els interessos legítims dels treballadors, funcionaris i laborals, sense haver cobrat mai ni cinc cètims pel seu Treball. 

Una persona que, sense tenir-ho previst, s’ha trobat al front d’una Regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges on ha pogut viure i veure directament el subsól de la societat sitgetana: la seva grandesa i la seva misèria, els seus pobres, els seus vinguts a menys desesperats, els seus discapacitats, les famílies amb persones depenents, les dones maltractades, les persones amb tota mena de mancances personals i econòmiques. També ha gaudit de professionals i de persones anònimes i d’entitats socials consolidades que l’han ajudat moltíssim en la seva tasca. 

Una persona a qui durant dos anys hi ha hagut molts ciutadans que l’han pressionat per formar un partit que fonamentalment assumís la veu i el vot de tots els més desfavorits, comprometent-se ells també personalment en aquesta tasca. 

Una persona que coneix les retallades previstes presents i futures de les Administracions pel que fa a tot lo social, deixant sense cobertura económica a les persones necessitades en tots els vessants socials. 

Pot resultar estrany que una persona d’aquestes característiques conjuntament amb tot un bon equip que pensen i senten come ell, fundin un partit local que vulgui entrar a l’Ajuntament de Sitges i ser la veu i el vot dels més necessitats i marginats, que pugui condicionar l’acció de govern municipal per assegurar mínimament la qualitat de vida de tots els sitgetans i sitgetanes? Som conscients que és des del Govern Municipal des d’on es pot ajudar i intentar que s’aconsegueixi una mínima justicia social entre tots els sitgetans. 

Durant molts anys, els ciutadans han estat pagant els seus impostos de tota mena a l’Ajuntament de Sitges, ara és arribada l’hora que l’Ajuntament vagi retornant a la población necessitada part del que ha anat adquirint i intenti realment aconseguir una mínima qualitat de vida per a totes i tots els que ho necessiten. 

AQUEST ÉS HONESTA I SINCERAMENT L’OBJECTIU PRINCIPAL DEL PARTIT LOCAL “SITGES, BENESTAR I CULTURA”. 

Marc Martínez Rex.

03/03/2015

Presentació de Sitges Benestar i Cultura a simpatitzants i amics 

 sitges benestar i cultura

Dissabte passat Sitges Benestar i Cultura va ser presentat a Simpatitzants i amics al saló-teatre de la Societat Recreativa El Retiro.

Aqui us deixem els estatuts d'aquest partit polític té com a objectiu optimitzar els recursos en els àmbits de benestar i cultura.

Sitges Benestar i Cultura
ESTATUTS DEL PARTIT POLÍTIC “SITGES, BENESTAR I CULTURA.
Art. 2: Àmbits i Finalitats.
“SITGES, BENESTAR I CULTURA”, és un partit polític d’àmbit d’actuació de la localitat de Sitges, constituit per a contribuir democràticament a la determinació de la política local i a la formació de la voluntat política dels ciutadans, així com promoure la seva participació en les institucions representatives de caràcter polític mitançant la presentació i recolzament de candidats en las corresponents eleccions, d’acord amb les següents finalitats específiques:
a)Representar la voluntat, canalitzar les seves propostes i necessitats en les institucions públiques, de tots els ciutadans de Sitges i més concretament de tots els que formen part dels grups humans següents: les persones majors; les famílies amb persones discapacitades o amb dependència; les persones immigrades siguin del lloc que siguin; les persones més dèbils; les persones marginades en tots els sentits.
b)Participar en procesos electorals per a defensar els interessos de tots els ciutadans de Sitges.
c)Fomentar la solidaritat entre les classes populars i millora de les condicions de vida de les mateixes, per aconseguir una autèntica cohesió social de tots els ciutadans de Sitges.
d)Propugnar i adoptar polítiques actives d’igualtat de drets dels sectors históricamente discriminats: dones, persones LGTBIQ, joves, persones majors, immigrantes, persones amb diversitat funcional, etc., els quals encara no gaudeixen de plena igualtat.
e)Propugnar l’autonomia, la democràcia participativa i l’autogestió municipal com a víes d’accés a una autèntica democràcia i la consecució final d’una societat amb un just repartiment de la riquesa, que millori la qualitat de vida de tots els ciutadans.
f)Fomentar el desenvolupament de la cultura pròpia i la dels ciutadans no nascuts a Sitges, assumint-la com a pròpia i fomentar la diversitat dels elements culturals que omplen de contingut les identitats col·lectives. La capacitat socialitzadora de les entitats culturals són el màxim exponent par a crear un espai de relació, participació social i diversitat cultural.
g)Presentar o recolzar candidatures a les institucions com una eina posada al servei del ciutadà i dels moviments socials que desenvolupi un marc normatiu per a la consecució de les finalitats del nostre projecte polític.
h)Fomentar la plena democratització de la vida social i la consecució d’una autèntica justícia social que permeti un nivell i qualitat de vida autènticament dignes per a tots els ciutadans, fomentant la col·laboració i implicació del conjunt dels ciutadans i de les institucions públiques.
i)Procurar una vivienda digna per a tots els ciutadans de Sitges, per damunt de tot per als més dèbils i que no pateixin manca d’alimentació diària, posant especial cura en la suficient alimentació dels infants, escolars i adolescents.
j) Utilitzar tots els mitjans possibles per aconseguir una economía basada en la cooperació i solidaritat col·lectiva de tots els ciutadans de Sitges.


26/11/2014

Sitges Benestar i Cultura

sitges benestar i cultura

"SITGES BENESTAR I CULTURA és un partit polític d'àmbit local de Sitges que vol representar la voluntat, calitzar les seves propostes i necessitats, de tots els ciuradans de Sitges i més concretament de tots els que formen part dels grups humans següents: les persones grans; les famílies amb persones discapacitades o amb dependència; les persones immigrades siguin d'on siguin; les persones més dèbils; les persones o col·lectius marginats en tots els sentits: les persones que no poden arribar a fi més i les que no poden ni començar el mes. Propugnant i adoptant polítiques actives d'igualtat de drets dels sectors històricament discriminats: les dones, les persones LGTB, els joves, i tots els que ja hem enumerat que encara no gaudeixen de plena igualtat.


També volem fomentar el desenvolupament de la cultura pròpia i la dels ciutadans no nascuts a Sitges, assumint-la com a pròpia i fomentar la diversitat dels elements culturals que omplen de contingut les identitats col·lectives. Creiem que la capacitat socialitzadora de les entitats culturals són el màxim exponent per a crear un espai de relació, participació social i diversitat cultural."