Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Notes de Premsa de Nou Horitzó Sitges

02/01/2016 

Nou Horitzó a fet valer el seu pes en el pressupost del 2016 

Amb més de mig any de legislatura, la nostra formació ha tingut que trobar el nou encaix dins de l’Ajuntament, actualment amb un Govern de mínims, un Govern que no vol ballar amb nosaltres i nosaltres que trobem que no és una bona parella de ball, hem afrontat el Pressupost Municipal des d'una nova perspectiva política, una perspectiva vinculada al model Nòrdic on ja no hi ha parella de ball fixa, ni amb Govern ni amb Oposició.
Com no podia ser d’una altra manera el fet de ser un partit Municipalista ens dóna una visió més realista del carrer i de les mancances dels ciutadans, fet que hem fet valer per introduir millores i propostes noves al Pressupost, moltes de les nostres aportacions no estaven dins del Pla de Mandat exposat pel Govern en la propera Legislatura.
Amb un ull mirant a Sitges i l’altre a les mancances hem pogut arribar a uns acords que milloraran el dia a dia dels Sitgetans, hi ha propostes que es realitzaran al 2016 i d’altres pel seu elevat cost en dos anys. Vetllarem i fiscalitzarem pels acords siguin una realitat.

1 – Pla de xoc per a la millora dels Parcs Infantils,especialment Can Bota i Can Falç.
2 - Un nou Parc Infantil a l’esplanada de la Piscina Municipal.
3 - Condicionament del Pàrquing del Camp de Futbol de la Blanca Subur.
4 – Instal·lació en dos anys de calefacció al Pavelló de Pins Bens.
5 - Adequació de l’espai i licitació d’un servei de Bar al Pavelló de Pins Bens.
6 – L’enrajolament del Passeig de la Ribera banda de mar ( Sant Pau i Avinguda Sofia ).
7 – Remodelació del Passeig de les Botigues
8 – La realització del Local Social a les Botigues en dos anys.
9 – Beques per els infants de Botigues i Garraf si els porten a Llars d’Infants de Castelldefels.
10 – Soterrament de l’enllumenat a la Urbanització de Garraf II.
11- Projecte ( Timol ) per a la inclusió de persones disCapacitades al món laboral
12 – Pagament de la subvenció endarrerida a la Colla de Geganters de la Vall.
13 – Incrementar la partida en un pla de xoc pel control de les aus urbanes. ( Coloms )
14 – Partida pressupostaria per el Correcan.

12/11/2015

El passat Ple Municipal del mes de Setembre Nou Horitzó va demanar explicacions a l’Alcalde sobre el seu nomenament com Diputat Delegat de Turisme, des de Nou Horitzó varem fer el suggeriment que si veritablement li feia il·lusió aquest càrrec deixes la primera línea política com Alcalde per dedicar-se a fer de Diputat, i deixes la màxima responsabilitat del Consistori a un altre company que volgués dedicar-se a Sitges, enteníem i així ho varem expressar la nostra preocupació per l’estat de deixadesa de la Vila i la manca de dedicació de molts Regidors del seu Govern.
El passat dilluns dia 9 de novembre al BOPB ( Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ) va sortir publicat la nova dedicació de l’Alcalde de Sitges, una dedicació exclusiva i una retribució mensual de sou brut de 5.662,22 € mensuals a raó de catorze pagues mensuals per any. Suposem que aquesta retribució la podem sumar a les assistències setmanals a les Comissions de Govern 245 €, Junta de Portaveus 60 € així com també a Plens Municipals 402 €.
Segurament ens vulguin transmetre a la societat de que estalviaran diners a les arques Municipals, Sitges necessita urgentment un lideratge que treballi de valent per Sitges ja que ens varem presentar a les eleccions amb aquesta finalitat, no per anar a fer carrera política.
Nou Horitzó va abstenir-se en el Ple entenen que era i és una decisió personal però veient com van les coses ens sap greu que el nostre Alcalde tingui com a primera prioritat la Diputació en vers a Sitges ja que la Vila el va escollir per ser Alcalde no per fer carrera política i deixar en segon terme les seves responsabilitats com Alcalde, Sitges es mereix un altra cosa. 

Grup Municipal de Nou Horitzó 

Sitges a 12 de Novembre de 2015

18/05/2015

Nou Horitzó al Restaurant El Navegante i al Local Social de Rat-Penat amb els veïns de les Urbanitzacions de Botigues i Garraf II .

Nou Horitzó

El passat dissabte Nou Horitzó encapçalat pel seu cap de llista Lluis Marcé acompanyat de les persones que van a la candidatura van reunir-se al Restaurant El Navegante i al Local Social de Rat-Penat amb els veïns de les Urbanitzacions de Botigues i Garraf II .

Marcé va fer balanç de les actuacions de la seva Regidoria com el Túnel de Vallbona, les jardineres i els murs del Carrer Cristina Morenes, les llums del Túnel de l’Aigua Puda, els nou bàculs al Passeig de les Botigues, asfalt a Cova Fumada, construcció del col·lector d’aigües pluvials de Cova Fumada a Aigua Puda, reubicació del Pipi – Can de la Plaça dels Eucaliptus a la Plaça del Pi i diverses actuacions tant de jardineria com de mobiliari.
També va exposar les noves propostes del programa electoral de la seva formació com la Via Verda peatonal de Rat Penat fins a l’Avinguda Sarda, impulsar la EMD ( Entitat Municipal Descentralitzadora ), fer la modificació de l’emplaçament del Morabito, així com també amb la nova incorporació de 8 nou agents assegurar la presencia continua d’agents, pactar amb el Ministeri la construcció del Passeig Marítim amb el cost del 50 % per les dues parts, sol·licitar a la Direcció General de Infraestructures viaries de la Generalitat la construcció de la rotonda de l’entrada de Rat Penat, fer conveni amb les Guarderies de Castelldefels perquè els nens i nenes puguin accedir amb beneficis econòmics.
Els veïns en tot moment van interactuar fent critiques constructives així com també de reconeixement a la tasca que a dut a terme Lluis Marcé. 

Nou Horitzó

11/05/2015

Nou Horitzó comença la campanya electoral 

nou horitzo inici campanya

Nou Horitzó comença la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells i amb la gravació de la falça a Radio Maricel.

24/04/2015

Nou Horitzó Sitges Presenta els seus candidats a les Municipals 2015

 Galeria Fotogràfica

nou horitzo sitges

Al Xalet de Sitges s'ha fet la presentació dels candidats a les municipals 2015 de Nou Horitzó Sitges.

La LLista es la seguent:

1. Lluis Marcé Gea 2. Ignacio Rubi Gonzalez 3. Eva Brunet Campanya 4. Marta Furro Serra 5. Gerard Talens Barbero 6. Sebastian Durany Vera 7. Francisco Piquer Rodriguez 8. Silvia Perez Fuster 9. Mª Concepcion Salvador Calasanz 10. Manuel Rodriguez-Sampaio de Bonis 11. Francisco Sales Climent 12. Mª Mercedes Sanchez López 13. Jordi Garcia Carreras 14. Monica Peña Quesada 15. Ruben Ubric Fortuño 16. José Antonio Triviño Mendez 17. Montserrat Adell Puigbertran 18. José Ponce Puerto 19. Carmen Garcia Pey 20. Mª Aranzazu Lopez Cortes 21. Antonio Montemar Monter
Suplentes: 1. Antonio Saez Rubi 2. Carmen Rodriguez Caballer 3. Rafael Bertran Alacio

 

Nou Horitzó Sitges
Gestió i Eficàcia 

nou horitzo sitges

Fem el que diem i diem el que fem
Hacemos lo que decimos y decimos lo que hacemos 

Resum del programa electoral de Nou Horitzó a la pàgina Web trobareu l’extensió complerta del programa: http://www.nouhoritzositges.cat/
Resumen del programa electoral de Nou Horitzó, en la página Web encontraran la extensión completa del programa: http://www.nouhoritzositges.cat/ 

Turisme /Turismo 

Per un Turisme de qualitat , respecte i convivència, portar a terme el Pla Director que marqui les pautes i el programa per promoure el Turisme que Sitges es mereix. Per promocionar l’economia local i potenciar l’Agencia de Turisme crear un recinte Firal temporal.
Por un Turismo de calidad, respecto y convivencia, poner en práctica el Plan Director que marque las pautas y el programa que ha de promover el Turismo que Sitges se merece. Para promocionar la economía local y potenciar la Agencia de Turismo crear un recinto Ferial temporal. 

Ensenyament i Joventut/ENSEÑANZA Y JUVENTUD 

Per un Ensenyament de qualitat amb l’impuls de l’Escola Agnès, realitzar conveni amb les Llars d'Infants de Castelldefels pels nens de Botigues i Garraf. Dinamitzar i promoure accions on la Joventut sigui la protagonista.
Por una Enseñanza de calidad con el impulso de la Escuela Agnés, realizar convenio con las Guarderías de Castelldefels para los niños de Botigues y Garraf. Dinamizar y promover acciones donde la Juventud sea la protagonista. 

Comerç, Empresa i Ocupació/COMERCIO, EMPRESA Y OCUPACIÓN 

Per una promoció del Comerç afavorint el desenvolupament econòmic i emprenedor de la Ocupació i l’Empresa, donar suport al teixit comercial de Sitges, treballar la transversalitat entre les Associacions, Gremis i Actius Empresarials.
Por una promoción del Comercio, favoreciendo el desarrollo económico y emprendedor de la Ocupación y la Empresa, dar apoyo al tejido comercial de Sitges, trabajar la transversalidad entre Asociaciones, Gremios y Activos Empresariales. 

Urbanisme, Habitatge i Via Pública/URBANISMO, VIVIENDA Y VIA PÚBLICA 

Per un poble accessible, amb incentius per a la millora dels habitatges i edificis, amb plans integrals a la Via Pública amb la millora del Centre i els Barris. Per promoure Habitatges assequibles basats en el model Andel. Fer el túnel de Miarnau i realitzar infraestructures noves a Garraf, soterrar les línies elèctriques de Garraf II, projectar el Passeig de les Botigues i crear la EMD a Botigues.
Por un pueblo accesible, con incentivos para la mejora de viviendas y edificios, con planes integrales en la Vía Pública para la mejora del Centro y los Barrios. Promover Viviendas asequibles basadas en el modelo Andel. Hacer el túnel de Miarnau y realizar infraestructuras nuevas en Garraf, enterrar las líneas eléctricas de Garraf II, proyectar el Paseo de Les Botigues y crear la EMD en Botigues. 

Hisenda/HACIENDA 

Per una Hisenda responsable i sostenible amb base a l’IPC, realitzar una fiscalització prèvia limitada i continuar amb l’actual contenció fiscal mitjançant un control exhaustiu de la despesa corrent.
Por una Hacienda responsable y sostenible en base al IPC, realizar una fiscalización previa limitada i continuar con la actual contención fiscal mediante un control exhaustivo del gasto corriente. 

Seguretat ciutadana i mobilitat/ SEGURIDAD CIUDADANA Y MOVILIDAD 

Per una bona Seguretat Ciutadana, vetllar pel compliment de les Normatives vigents per garantir el civisme i el descans nocturn, preservar la nit sitgetana. Continuar treballant en el Pla de Mobilitat.
Por una buena Seguridad Ciudadana, velar por el cumplimiento de las Normativas vigentes para garantizar el civismo y el descanso nocturno, preservar la noche sitgetana. Continuar trabando en el Plan de Movilidad. 

Salut i qualitat de vida/ SALUD Y CALIDAD DE VIDA 

Per garantir la Salut i Qualitat de vida, vetllar pel manteniment de l’autonomia i confort de les persones dependents, promoure polítiques inclusives.
Para garantizar la Salud y Calidad de vida, velar por el mantenimiento de la autonomía y confort de las personas dependientes, promover políticas inclusivas. 

Cultura, Festes i Tradicions/CULTURA, FIESTAS Y TRADICIONES 

Per a la promoció de la Cultura i l’impuls dels artistes sitgetans, preservar i promoure les Festes i les Tradicions de la nostra Vila. Construcció d’un local social a les Botigues.
Por la promoción de la Cultura y el impulso de los artistas sitgetanos, preservar y promocionar las Fiestas y las Tradiciones de nuestra Villa. Construcción de un local social en Les Botigues. 

Esports/DEPORTES 

Per a la promoció i el suport a l’Esport, a les Entitats i Associacions Esportives, impulsar l’Escola Municipal de Vela, promocionar els espais naturals per l’esport a l’aire lliure, reubicar l’emplaçament del camp de Rugby, l’arranjament del Pàrquing de Pins Bens i el cortinatge a la pista Poliesportiva de Bàsquet.
Para la promoción y el apoyo al Deporte, a las Entidades y Asociaciones Deportivas, impulsar la Escuela de Vela, promocionando los espacios naturales para el deporte al aire libre, reubicando el emplazamiento del campo de Rugby, el condicionamiento del Aparcamiento de Pins Bens y el cortinaje de la pista Polideportiva de Baloncesto. 

Platges, Salut Pública i Medi Ambient/PLAYAS, SALUD PÚBLICA Y MEDIO AMBIENTE 

Per unes Platges i serveis de qualitat acords amb el Medi Ambient, tenir cura de les franges perimetrals de les Urbanitzacions. Per prevenir la Salut Pública, fer campanyes informatives així com el control de les plagues d’Aus Urbanes i Mosquit Tigre.
Por unas Playas y servicios de calidad en sintonía con el Medio Ambiente, cuidar las franjas perimetrales de las Urbanizaciones. Para prevención de la Salud Pública realizar campañas informativas, así como el control de las plagas de Aves Urbanas y Mosquito Tigre. 

· Assoliment de l’estalvi net positiu, reducció de l’endeutament bancari i reducció del dèficit, reducció de l’estructura directiva i de càrrecs de confiança.
· Supressió d’empreses públiques, rehabilitació de la Biblioteca Santiago Rusiñol, Casa de la Vila i Casino Prado, revisió del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg.
· Reconstrucció del Pont d’en Domènech, construcció del Túnel de Vallbona. Licitació de la futura sortida de la C-32 al Polígon de Les Pruelles.
· Rehabilitació del clavegueram, aigües pluvials i pavimentació, a Cova Fumada, Ànimes, Sant Sebastià, Joan Tarrida, Indústria i Santa Tecla, Primer de Maig, pavimentació de carrers de la vila.Passeig del Coscoll, Carrer Puig de Sant Isidre, Emili Picó, Illa de Cuba i altres.
· Canviar fanals, bombetes i bàculs per l’estalvi econòmic i energètic de l’enllumenat públic als carrers de la Vila i Botigues, un estalvi net de 100.000 €.
· Rehabilitació de les voreres del Terramar i continuïtat de la eliminació de les barreres arquitectòniques així com diverses accions a Via Pública de manteniment del mobiliari , Jardineria i Parcs. 


· El logro del ahorro positivo, reducción del endeudamiento bancario y reducción del déficit, reducción de la estructura directiva y de cargos de confianza.
· Supresión de las empresas públicas, rehabilitación de la Biblioteca Santiago Rusiñol, Casa de la Vila y Casino Prado, revisión del Plan Especial de Protección del Patrimonio Arquitectónico y Catálogo.
· Reconstrucción del Puente de Domènech, construcción del Túnel de Vallbona. Licitación de la futura salida de la C-32 al Polígono de Les Pruelles.
· Rehabilitación del alcantarillado, aguas pluviales y pavimentación de Cova Fumada, Ànimes, Sant Sebastià, Joan Tarrida, Industria y Santa Tecla. Primer de Maig, pavimentación de las calles de la Vila. Paseo del Coscoll, Calle Puig de Sant Isidre, Emili Picó, Illa de Cuba y otros.
· Cambio de farolas, bombillas y báculos para el ahorro económico y energético del alumbrado público de las calles de la Vila y Botigues, un ahorro neto de 100.000 €.
· Rehabilitación de las aceras del Terramar y continuidad de la eliminación de las barreras arquitectónicas así como diversas acciones en la Vía Pública de mantenimiento del mobiliario, Jardinería y Parques.