Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

Penya Barcelonista de Sitges

NOTA DE PREMSA DE LA PENYA BARCELONISTA DE SITGES

Sitges, a 3 de novembre de 2014

Penya barcelonista de sitges

El passat divendres, 31 d'octubre, la Penya va celebrar la reobertura de La Seu, tancada temporalment per canvi de direcció al bar de l'entitat, amb la Tradicional Castanyada de la Penya a la que varen assistir una quarantena de socis i amics acompanyats per les Pubilles i Hereus de Sitges. La Junta tota vol agrair a tots els socis i simpatitzants la seva paciència i col•laboració tant en aquest temps de transició al bar com per el seu suport incondicional a l'actual directiva de la Penya. També volem donar la benvinguda a la Mariló i l'Alex que han assumit el repte de portar endavant el bar, als que desitgem molta sort i oferim tot el nostre suport.

Volem aprofitar per comunicar a tots el socis que es convoca l'Assemblea General Ordinària 2014 per el proper dissabte 22 de novembre. Primera convocatòria a les 12:00h i segona a les 12:30h. Repassarem l'actualitat i futur de la nostra entitat per el que es important la vostra participació. Us esperem.

Aprofitant la reobertura de La Seu, reprenem l'activitat de la penya amb: Recollida d'aliments perdurables entre el 15 de novembre i el 15 de desembre. Tradicional Quinto Solidari a favor de la Marató de TV3 els diumenges 14 i 21 de desembre a partir de les 12:00 hores. Recollida de Joguines i Material Escolar entre el 15 i el 30 de desembre. Aprofiteu per conèixer la nova Seu!

Us comuniquem que ja estan a la venda, a La Seu, les participacions de la Loteria de Nadal i també les de la Grossa de Cap d'Any, fins el 15 de desembre. Preu 5 euros.

Penya Barcelonista de Sitges