Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Museus de Sitges se suma a la Marató de TV3 amb tres concerts

17/11/2015

Museus de Sitges se suma a la Marató de TV3 amb tres concerts
Museus de Sitges se suma a la Marató de TV3 amb tres concertsEls diners recaptats es destinaran a la lluita contra l’obesitat i la diabetis
Tres concerts de diferents grups i estils canalitzaran enguany la presència i col·laboració de Museus de Sitges en La Marató de TV3, dedicada en aquesta ocasió a l’obesitat i la diabetis. Els diners recaptats en els tres recitals es destinaran a La Marató.
En primer recital el protagonitzarà l’Orquestra Ars Medica, banda del Col·legi de Metges de Barcelona, que, per tercer any consecutiu participarà en les activitats de Museus de Sitges a favor de la Marató. El concert serà diumenge 29 de novembre a les 19h al Saló d’Or del Palau de Maricel, i estarà basat en peces de Mozart, Henry Purcell, Karl Jenkins i Anita Hewitt Jones. El preu d’aquest concert és de 10 euros per al públic general i 4 per als infants.
Dues setmanes més tard, dissabte 12 de desembre a les 19h i al mateix Palau de Maricel, la Coral Sitges Canta mostrarà als assistents un ampli repertori de música clàssic i contemporània. Nascut l’any 2013, aquest grup sitgetà està format per membres de diversos orígens culturals: catalans, espanyols, francesos, alemanys, holandesos, irlandesos, escocesos, americans i filipins. El preu per accedir al concert serà l’aportació voluntària de cadascun dels presents.
El tercer recital serà dissabte 19 de desembre i anirà a càrrec del prestigiós grup vocal Sherzo, que l’any passat ja va realitzar un concert al Museu Romàntic amb motiu de la Ruta dels americanos. Scherzo està format per dotze veus, dirigides per Cristina Blasi i amb David Ariza al piano. El seu concert estarà protagonitzat per nadales, amb peces de Brahms, Thomas i música popular catalana, entre d’altres. Serà dissabte 19, a les 13h al Museu de Maricel, amb 4 euros d’entrada.
Orquestra Ars Medica
Diumenge 29 de novembre, 19h, Saló d’Or del Palau de Maricel
Preu: 10€ (4€ per als nens)

Coral Sitges Canta
Dissabte 12 de desembre, 19h, Saló d’Or del Palau de Maricel
Preu: Aportació voluntària

Scherzo
Dissabte 19 de desembre, 13h, Museu de Maricel
Preu: 4€