Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Els Mossos localitzen quatre menors dins els locals d’oci nocturn del Garraf i fan 15 denúncies per tinença de droga

09/11/2016

Els Mossos localitzen quatre menors dins els locals d’oci nocturn del Garraf i fan 15 denúncies per tinença de droga 

mossos esquadra garraf

· Els agents van fer les inspeccions als municipis de Sitges i Vilanova i la Geltrú
· Tres dels nois localitzats s’havien escapolit d’un centre de protecció de menors de la comarca del Bages

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana i del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria del Garraf, juntament amb agents de la Unitat de Policia Judicial i Unitat Regional de Policia Administrativa van realitzar tres inspeccions administratives, el diumenge 6 de novembre, a tres establiments de la zona d’oci del Garraf. Com a resultat de les inspeccions es van localitzar quatre menors d’edat, tres d’ells escapolits d’un centre de protecció, i es van realitzar 15 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents.

Arran de les queixes rebudes pels establiments de les zones d’oci nocturn dels municipis de Sitges i de Vilanova i la Geltrú i les diverses infraccions administratives i penals comeses amb anterioritat en aquestes zones, es va determinar realitzar tres inspeccions administratives a tres dels seus establiments. Concretament en un bar musical i una sala de jocs de la localitat de Sitges i en un bar musical de Vilanova i la Geltrú.

Les inspeccions es van realitzar per a verificar el correcte funcionament de les activitats, el no subministrament de begudes alcohòliques a menors, la no presència de menors en aquest tipus d’establiments i la tinença i/o consum de substàncies estupefaents.

Al dispositiu van participar dotacions de Seguretat Ciutadana i agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria del Garraf, equips de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i agents de la Unitat de Policia Judicial de Mossos d’Esquadra i agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa.

Les inspeccions van concloure amb 15 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, la localització de quatre menors a l’interior dels locals, tres d’ells escapolits d’un centre de protecció de menors de la comarca del Bages.

Un cop finalitzades les inspeccions, els agents van informar als responsables dels establiments del resultat de les actuacions i a les persones denunciades del procediment que seguiran les corresponents denúncies. Finalment, els menors van ser lliurats a efectes de protecció als seus tutors legals.