Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L'actuació conjunta d’un agent del cos de Mossos d’Esquadra fora de servei i de la Policia Local de Sitges salva la vida d'un home a Sitges

27/12/2017

L'actuació conjunta d’un agent del cos de Mossos d’Esquadra fora de servei i de la Policia Local de Sitges salva la vida d'un home a Sitges

mossos esquadra sitges

Un agent de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample fora de servei conjuntament amb agents de la Policia Local de Sitges i una infermera van realitzar, el dijous 21 de desembre, maniobres de reanimació cardiopulmonar a una persona d’edat avançada que havia caigut al terra inconscient sota el pont dels ocells, al carrer Sant Honorat, a Sitges.

Els fets van succeir cap a les 17:30 hores quan un agent del cos de Mossos d’Esquadra, que es trobava fora de servei, va veure un home inconscient, sense respiració ni pols, estès al terra. Immediatament i conjuntament amb una infermera que es troba també al lloc, i fins l’arribada del Servei d’Emergències Mèdiques, van començar les maniobres de reanimació cardiopulmonar. Minuts més tard va arribar una dotació de Policia Local de Sitges amb un Desfibril·lador Extern Automàtic, conegut com DEA, un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l’aturada cardiorespiratòria, que van utilitzar.

Finalment van arribar diversos indicatius del SEM, que el van traslladar a l’home a l’Hospital Sant Camil, on continua a hores d’ara ingressat.

02/02/2017

La Unitat d’Investigació del Garraf rep un guardó de l’Observatori de Violència envers els Animals per una actuació meritòria

mossos esquadra garraf

· Els investigadors van retornar sa i estalvi un gosset sostret de l’interior d’un vehicle estacionat a Sant Pere de Ribes

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Garraf van rebre el guardó a l’actuació per a la protecció dels animals per part de l’Observatori de Violència envers els Animals el dijous 26 de gener a Alcalá de Henares (Madrid). El motiu és l’exitós treball d’aquesta unitat que va localitzar un gos vellet que havia estat sostret a l’aparcament d’un hospital de Sant Pere de Ribes.

L’Observatori de Violència envers els Animals va realitzar l’entrega del guardó per als serveis policials dintre dels I Guardons Policials per a la Protecció Animal. L’objectiu d’aquests guardons es realitzar un reconeixement públic als serveis policials d’àmbit estatal i als centres oficials de formació d’aquests serveis, l’actuació dels quals hagi estat mereixedora de distinció.

El mes de novembre del 2015 es va produir un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat al pàrquing d’un hospital de Sant Pere de Ribes. Les víctimes eren una família de Girona que s’hauria apropat a l’hospital per a fer una visita a un familiar ingressat. Els lladres es van emportar diversos objectes de l’interior del vehicle i un gos de raça Yorkshire.

Gràcies a les dades aportades per diversos testimonis i la tasca investigadora de la Unitat d’Investigació del Garraf, els agents van localitzar el gos cinc dies més tard, en uns horts de l’Hospitalet de Llobregat i van detenir els autors dels fets.

Finalment, els investigadors van retornar el gosset, de nom Punki, sa i estalvi als seus amos.

Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 2 de febrer de 2017