Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Mitja i Quart de Marató de Sitges

14/01/2017

35ª Mitja i 7è Quart de Marató de Sitges
14 de gener de 2018

12ª Challenge Mitges Maratons
Gran Premi Diputació de Barcelona

Clika aquí per veure totes les fotos 

Mitja i Quart Marato Sitges 2018

 

El Quart i la Mitja Marató de Sitges s’amplien amb curses infantils  

L'esdeveniment destinarà els fons recaptats a l'Escola de Vela Adaptada, després d’haver-ho fet a Ocularis en els darrers anys. Una de les novetats destacades són les curses infantils que se celebraran dissabte, el dia abans de la Mitja i el Quart de Marató.  

La 35ª Mitja Marató Sitges Gran Premi Allianz – BBVA - Ànec Blau-Intersport Quinze i el 7è Quart de Marató de Sitges ja compten amb 1.755 i 835 inscrits respectivament, a poques hores de tancar les inscripcions per Internet, avui a les 23.59 hores. La xifra es podria ampliar amb les inscripcions ala Firadel Corredor, que obre divendres a l'Ànec Blau de Castelldefels, i dissabte, a l'hotel Calípolis. Els organitzadors esperen superar la xifra dels 3.000 participants.  

D'entre les principals novetats, la cursa destinarà els fons recaptats a l'Escola de Vela Adaptada, l'entitat sense ànim de lucre que des de fa 30 anys organitza i realitza activitats adaptades, accessibles i inclusives dins de l’esport de la vela i esports nàutics des del port d'Aiguadolç. Una altra de les novetats seran les curses infantils que els organitzadors tenen previst per a dissabte a la tarda i que de moment ja compten amb 80 joves inscrits.  

El Quart ila Mitjaarrencaran aquest diumenge a les 9.00 i 10.00 hores respectivament des del Passeig de la Ribera, amb un circuit totalment urbà i igual al de l'edició passada i quatre avituallaments, dos d'ells al mateix carrer.  

Durant l'acte de presentació, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha expressat que "ja comença a ser tradicional que, després de Reis, la primera gran cita ineludible de l'esport català és a Sitges, i ésla Mitja Marató". "Aquest mèrit, després de 35 anys d'organització, ha estat possible amb el treball de moltíssima gent, de les entitats, empreses, institucions i sobretot els corredors, que fan possible també que Sitges vibri aquest dia", ha dit Forns. L'alcalde ha afegit també que per volum de participació aquest és l'esdeveniment més important que es realitza Sitges al llarg de l'any.  

El regidor d’Ensenyament, Esports i Joventut, Eduard Terrado, ha posat en valor que "estem davant un  dels esdeveniments més importants a nivell nacional en atletisme. En aquest Quart i Mitja Marató es vol reconèixer els patrocinadors però també la vessant social, amb els voluntaris i coorganitzadors que ajuden a col·locar els equipaments, oferir les begudes, tallar els carrer o senyalitzar-los". Per al regidor, la cursa manté la part social i solidària perquè els últims anys ha ajudat a Ocularis i enguany destina una part de la inscripció a l'Escola de Vela Adaptada.  

La diputada d’Esports dela Diputacióde Barcelona, Maite Fandos, ha manifestat que "han estat 35 anys d'esforç organitzatiu amb un important recolzament de patrocinadors i voluntaris imprescindibles. M'ha sorprès, però, que s'organitzi també un Quart de Marató i curses escolars per promocionar l'esport, i que d'altra banda es doni el fet social, la solidaritat, lligada a la vela inclusiva a la ciutat de Sitges".  

El representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, ha expressat "el recolzament a l'Ajuntament per la promoció de les curses, fent un pas endavant perquè hi ha molt història al darrera d'aquest esdeveniment". Siquier ha afegit que aquestes curses representen una garantia organitzativa, de supervisió tècnica per part de la federació i logística per part de l'Ajuntament".  

El vicepresident dela Federació Catalanad’Atletisme, Josep Mª Antentas, ha expressat la seva gratitud per la vessant tècnica de la cursa i ha dit que "no està de més dir que la situació de l'atletisme de fons està en un moment òptim, està en un moment bo quant a participació". Antentas ha dit que Sitges és capdavanter per la trajectòria al llarg dels 35 anys d'història de la cursa.  

El director de CBC de BBVA a Sitges, José-Rafael Pérez, ha volgut "agrair a organitzadors, Ajuntament i Zona Vip que comptin amb BBVA al llarg de deu anys amb vocació de participar en esdeveniments culturals i esportius especialment perquè tenen un valor que incorporem en el dia a dia com són la superació, l'esforç i el treball en equip".

Torna la Mitja i el Quart de Marató de Sitges.14 de gener de 2018

MITJA MARATÓ: Temps límit: 2 hores i 30 minuts des de l’ inici de la cursa.
QUART DE MARATÓ: Temps límit: 1 hores i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.

Novetats
DISSABTE 13 DE GENER, CURSES ESCOLARS PER CATEGORIES PELS MÉS PETITS. MÉS INFORMACIÓ...

Preus de les inscripcions i terminis 

Mitja Marató* 

La sortida es donarà a les 10:00 hores. El temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de l'hora d’inici de la cursa. 

Inscripcions on-line: 

 • 19 € fins al 01/01/2018 (no inclòs).
  (+3 € lloguer xip).
 • 22 € del 01/01/2018 al 10/01/2018.
  (+3 € lloguer xip).

Inscriu-te a la Mitja Marató

Inscripcions presencials (botigues de Sitges): 

 • 19 € fins al 07/01/2018.
  (+3 € lloguer xip).

 Quart de Marató* 

La sortida es donarà a les 9:00 hores. El temps límit és d'1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa. 

Inscripcions on-line: 

 • 15 € fins al 01/01/2018 (no inclòs).
  (+3 € lloguer xip).
 • 17 € del 01/01/2018 al 10/01/2018.
  (+3 € lloguer xip).

Inscriu-te al Quart de Marató

Inscripcions presencials (botigues de Sitges): 

 • 15 € fins al 07/01/2018.
  (+3 € lloguer xip). 

Informació i serveis als corredors

 • Inscriu-te aquí fins el dimecres 10 de gener de 2018 o en arribar als 5.000 inscrits.
 • La sortida del Quart de marató es donarà el dia 14 de gener de 2018, a las 9:00 h. i la Mitja a les 10:00 hores.
 • Obsequi de samarreta tècnica màniga llarga Mizuno per a tots els participants.
 • Descarrega’t ja gratuïtament la teva mini guía “Mi primer Maratón” de mans de www.psicologosdeldeporteonline.com i aplica-hi els seus consells, veure document
 
OBSEQUI DE SAMARRETA TÈCNICA MÀNIGA LLARGA MIZUNO DE LA 35ª MITJA MARATÓ DE SITGES
 

Vols venir a la Mitja de Sitges amb tren, descarrega't el tiquet de Renfe gratuït


19/01/2017

Festa dels Voluntaris

Galeria Fotogràfica

festa del voluntari

Al Sports Bar deSitges a acollit la festa dels Voluntaris d'enguany.

15/01/2017

34ª Mitja i 6è Quart de Marató de Sitges
15 de gener de 2017

11ª Challenge Mitges Maratons, Gran Premi Diputació de Barcelona 

Presentació 34ª Mitja i 6è Quart de Marató de Sitges

Clika a la foto per veure tota la galeria fotogràfica

Mitja i Quart Marato Sitges 2017

Al Spor Bar de Sitges s'ha fet com cada any la presentació de la 34ª Mitja i 6è Quart de Marató de Sitges. La Mitja Marató de Sitges és l'esdeveniment més important del calendari esportiu i una de les cites ineludibles per als especialistes de les curses de fons. Es preveu que uns 4.000 atletes participin en una nova edició de la Mitja Marató i del Quart de Maratò el diumenge 15 de gener, tot i que l'organització espera en aquesta nova convocatòria superar aquesta xifra de participació sumant els corredors de totes dues curses.

La Mitja Marató de Sitges busca col·laboradors 

Aquests realitzaran tasques de control en carrers i cruïlles, lliurament de dorsals i xips, servei de guarda-roba, avituallaments, etc. 

La celebració de la 34a Mitja Marató de Sitges i 6è Quart de Marató el proper 15 de gener comptarà amb els col·laboradors i col·laboradores per fer possible l'organització de l’esdeveniment més important del calendari local esportiu. 

Els col·laboradors faran tasques de lliurament de dorsals, xips i obsequis a la fira del corredor el dissabte 14 de gener a l'hotel Calípolis, amb horari de 10.00 a 20.00 hores. 

El dia de la cursa, diumenge 15 de gener, faran tasques a la fira del corredor i tasques a la cursa, al guarda-roba, als avituallaments i als carrers, entre les 7.00 i les 12.30 hores, en funció de la tasca que es desenvolupi. 

Als col·laboradors se’ls lliurarà l’esmorzar i l’aigua durant el dia de la cursa. A més, estaran convidats a assistir a la festa-berenar del 19 de gener, en la que es lliuraran regals dels principals patrocinadors. 

Les persones interessades en participar poden contactar amb la Regidoria d'Esports a través del telèfon 93 894 50 56, per tal de facilitar les dades personals, o bé, a través del correu electrònic esports@sitges.cat.

Mitja Marató

La sortida es donarà a les 10:00 hores. El temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.

Inscripcions on-line:

19 € fins al 01/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).
22 € del 01/01/2017 al 11/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).

Quart de Marató

La sortida es donarà a les 9:00 hores. El temps límit és d'1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.

Inscripcions on-line:

15 € fins al 01/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).
17 € del 01/01/2017 al 11/01/2017.
(+3 € lloguer xip groc).

Challenge de mitjes maratons Gran Premi Diputació de Barcelona

La Mitja Marató de Sitges forma part del Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Aqueta Challenge és un conjunt de mitges maratons homologades per la Federació Catalana d'Atletisme que es duen a terme a la província de Barcelona. Hi pot participar les persones majors de 18 anys, tant atletes federats com no federats.

Més informació. Cliqueu aquí

Informació i serveis als corredors

 • Inscriu-te aquí fins el dimecres 11 de gener de 2017 o en arribar als 5.000 inscrits.
 • La sortida del Quart de marató es donarà el dia 15 de gener de 2017, a las 9:00 h. i la Mitja a les 10:00 hores.
 • Obsequi de samarreta tècnica per a tots els participants i ulleres de running per als participants de la Mitja.
 • Descarrega’t ja gratuïtament la teva mini guía “Mi primer Maratón” de mans de www.psicologosdeldeporteonline.com i aplica-hi els seus consells, veure document

Recorregut de la Mitja

La Mitja de Sitges proposa un circuit de 21.098 metres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la Vila.

Sortida: Passeig Marítim.
Arribada: Passeig de la Ribera.

recorregut quart i mitja sitges


04/01/2016

33ª Mitja i 5è Quart de Marató de Sitges 10 de gener de 2016

33ª Mitja i 5è Quart de Marató de Sitges 10 de gener de 2016 

Galeria Fotogràfica Quart de Marató Sitges 2016 

Quart de Marató Sitges 2016

Galeria Fotogràfica 33ª Mitja Marató Sitges 2016

33ª Mitja i 5è Quart de Marató de Sitges 10 de gener de 2016

Fira del Corredor 

 • Divendres 8 de gener de 10:00 h. a 22:00 h al Centre Comercial ànecblau de Castelldefels.
 • Dissabte 9 de gener de 11:00 h. a 19:00 h Hotel Calípolis a Sitges.
 • Diumenge 10 de gener de 07:00 h. a 08:45 h Hotel Calipolis per als corredors del Quart.
 • Diumenge 10 de gener de 7:00 h a 9.30 h al Passeig de la Ribera per als corredors de la Mitja. 

Quart de Marató 

La sortida es donarà a les 9:00 hores, el temps límit es de 1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa. 

Inscripcions on-line: 

 • 15 € fins al 27/12/2015.
  (+3 € lloguer xip groc).
 • 17 € del 28/12/2015 al 06/01/2016.
  (+3 € lloguer xip groc).
 • Inscriu-te al Quart de Marató 

Inscripcions presencials (botigues de Sitges): 

 • 15 € fins al 28/12/2015.
  (+3 € lloguer xip groc).

Mitja Marató

La sortida es donarà a les 10:00 hores, el temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de
l’ inici de la cursa.

Inscripcions on-line:

 • 19 € fins al 27/12/2015.
  (+3 € lloguer xip groc).
 • 22 € del 28/12/2015 al 06/01/2016.
  (+3 € lloguer xip groc).
 • Inscriu-te a la Mitja Marató

Inscripcions presencials (botigues de Sitges):

 • 19 € fins al 28/12/2015.
  (+3 € lloguer xip groc).

Informació i serveis als corredors

 • Inscriu-te aquí fins el dimats 6 de gener de 2016 o en arribar als 5.000 inscrits.
 • La sortida del Quart de marató es donarà el dia 10 de gener de 2015, a las 9:00 h. i la Mitja a les 10:00 hores.
 • Per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer divendres 8 o dissabte 9 de gener a la Fira del Corredor.
 • Obsequi samarreta tècnica, ulleres i gymsack de la 33 Mitja Marató de Sitges.
 • Descarrega’t ja gratuïtament la teva mini guía “Mi primer Maratón” de mans dewww.psicologosdeldeporteonline.com i aplica-hi els seus consells, veure document
 • ¡Que no et faci mandra venir a buscar el teu dorsal Dissabte 9!
 • Estudi Biomecànic de la trepitjada gratuïtmés informació

Inscripcions

Inscriu-te aquí fins el dimarts 6 de gener de 2016 o en arribar als 5.000 inscrits.

Mitja: màxim 3.000 participants.
Quart: màxim 2.000 participants.

*Per a qualsevol incidència durant el procés d’ inscripció contactar amb ChampionChip®.

Tots els corredors de la Mitja i del Quart han de córrer amb el dorsal i xip oficial. Si no ets propietari/titular de xip groc oficial haurà de llogar-ne un d’un sol ús amb un cost de 3 € més del preu de la inscripció.

Es recolliran inscripcions a les botigues de Sitges (inscripció presencial) fins el 30 de desembre de 2015, a les 20 hores.

La inscripció és personal e intransferible. Realitzada la inscripció no es retornarà cap import. En el cas d’error en la inscripció caldrà dirigir-se a la taula d’incidències ubicada a  la fira del corredor.

Si es vol fer un canvi d'inscripció de la cursa de 10K a la cursa de 21K es podrà fer abonant la diferència dels 6 €. En el cas invers no es retornaran els diners.

L’edat mínima per participar és de 16 anys (amb autorització pares i/o tutors). Si s’incompleix aquest punt serà sota la responsabilitat de cadascú i l’organització queda exclosa de cap reclamació per incomplir aquest punt.

Lliurement de dorsal, xip i obsequi

La recollida de dorsals i/o xips es podrà fer a la Fira del Corredor:

 • Divendres, 8 de gener de 10:00 h. a 22:00 h. al Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels.
 • Dissabte, 9 de gener de 11:00 h. a 19:00 h. al passeig de la Ribera de Sitges.
 • Diumenge, 10 de gener:
  - 7:00 h. a 8:45 h. a l’Hotel Calipolis per als corredors del Quart.
  - 7:00 h. a 9:30 h. al passeig de la Ribera per als corredors de la Mitja.

Per recollir el dorsal i/o xip serà obligatori presentar el DNI o similar per comprovar la identitat i l’edat de corredor/a. En cas de no ser el titular de la inscripció haurà d’aportar una autorització signada i fotocòpia del DNI de l’interessat per a recollir el dorsal. Una vegada lliurat el dorsal i el xip, l’organització queda exclosa de qualsevol responsabilitat.

Únicament divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 es lliuraran dorsals.

El mateix dia de les curses, diumenge 10, no es podran realitzar inscripcions en cap cursa, ni cap tramitació de bescanvis o incidències.

Recorregut de la Mitja i Quart

Sortida

Des del Passeig Marítim (davant les instal•lacions del Club Natació) entre els carrers Antoni Cartró i Prat de la Riba. Per sobre del passeig fins l’Avda. Doctor Fleming, girarem per Isaac Peral per pujar per Cristòfol Colom, girar a la dreta per Torres Quevedo i baixar per Salvador Casacuberta. Girar a l’esquerre pel carrer Josep Carbonell i Gener i pujar pel passeig del Doctor Benaprés, fins al Parc del Vinyet. Girar a l’esquerre per Antoni Muntanyola fins arribar a la l’Avda. Navarra fins passar per sota del pont i arribar al carrer Mestre Manel Torrents. Continuem fins rodejar el Centre del Disseny, seguirem per Ramon Dalmases Marques de Mura, rotonda Maria Ossó (C-246a), seguirem per la carretera i abans de la segona entrada de la urbanització Rocamar girarem en sentit contrari per la mateixa carretera. Arribant a la rotonda girarem a la dreta direcció al Club de Golt Terramar. Vorejarem el golf pel camí fins arribar a una petita rotonda on girarem abans d’incorporar-nos a ella. Tornem en sentit contrari desfent el que hem fet i arribarem la rotonda per agafar el Passeig de Vilanova a l’alçada de l’església del Vinyet. Entrar per l’Avda. del Vinyet fins al final, travessar l’Avda. Sofia i girar pel carrer Sant Mus, girar a la dreta per Mossèn Llopis Pi, plaça d’Espanya i carrer Espalter fins al final que girarem a ma dreta pel carrer de Sant Francesc fins al Cap de la Vila. Enfilar pel carrer Major i girar a la dreta pel carrer Nou, baixar fins al passeig de la Ribera per la carretera i a l’alçada del carrer Espanya girar a la dreta i després girar a l’esquerre pel carrer Sant Antoni fins a l’Avda. Sofia que baixarem fins al passeig de la Ribera. Girarem a la l’esquerre on trobarem l’arribada a pocs metres.

Els que facin el Quart giraran a la esquerre pel passeig fins arribar a la l’arribada i els que segueixin per la mitja realitzaran el mateix recorregut iniciant la segona volta.

Arribada

Davant del Rte. Mare Nostrum.

Distància real: Mitja: 21,097Km
Veure l'informe d'homologació

Distància real: Quart: 10,503km
Veure l'informe d'homologació

10/01/2016 

Inscripcions obertes per a la Mitja i Quart de Marató de Sitges 

mitja sitges 2016

Els corredors poden fer la inscripció online abans del 6 de gener a www.mitjasitges.cat. 

Les inscripcions per a participar en la 33a Mitja i 5è Quart de Marató de Sitges, que se celebrarà diumenge 10 de gener, estan obertes fins al 6 de gener. Les inscripcions online a www.mitjasitges.cat tenen un preu de 22 euros, més 3 euros del xip groc, en el cas de la Mitja Marató, i de 17 euros, més 3 euros del xip groc, en el cas del Quart de Marató. Els corredors que s'han inscrit han pogut gaudir d'un preu rebaixat en 3 euros. 

Els corredors podran recollir els dorsals i xips a la Fira del Corredor, que estarà situada divendres en el Centre Comercial Ànec Blau de Castelldefels, de 10.00 a 22.00 hores; dissabte al Passeig de la Ribera de Sitges, d'11.00 a 19.00 hores; i diumenge, dia de la cursa, a l'Hotel Calípolis per als corredors del Quart de Marató i al Passeig de la Ribera per als corredors de la Mitja Marató. 

Paral·lelament, els organitzadors busquen voluntaris. Les tasques que assumiran són el control de carrers i cruïlles, el servei de guarda-roba i els avituallaments. Els voluntaris estaran coberts per una assegurança, rebran un obsequi, podran abonar-se a la Piscina Municipal de Sitges sense cap cost des del 18 de gener fins el 29 de febrer i estaran convidats a la Festa del Voluntari el 14 de gener al Sports Bar Sitges.

22/01/2015

Festa dels voluntaris de la Mitja Marató Sitges 2015

Galeria Fotogràfica Festa Voluntaris Mitja Marató Sitges 2015

festa voluntaris mitja marato sitges 2015

11/01/2014 

Galeria Fotogràfica Mitja Marató Sitges 2015

mitja marato sitges 2015

Resultats - 32a Mitja Marató de Sitges 2015

Pos Dorsal Nom Cognoms Club T. Oficial T. Real Cat
1 11 Ricard Pastó Llobera A.A. XAFATOLLS DE MOLLERUSSA 1:10:44 1:10:44 M
2 13 Sergi Rodríguez Jiménez C.AVINENT MANRESA 1:10:53 1:10:52 M
3 1725 Iván Limia Boo C.E. MONTORNES 1:10:58 1:10:57 M
4 1686 Oscar Rodriguez RIOS RUNNING LES FRANQUESES 1:11:17 1:11:17 M
5 1670 Miki Solé PÉrez RIOS RUNNING LES FRANQUESES DEL VAL 1:11:35 1:11:33 M
6 14 Oscar Lopez Jurado FOOT-LEEEEE 1:11:38 1:11:36 M
7 1768 Dani Serra Hostench   1:11:59 1:11:57 M
8 12 Sancho Ayala Abad FONDISTES SOLSONES 1:12:15 1:12:14 M
9 15 Dani Cuartero Pastor RIOS RUNNING LES FRANQUESES 1:13:29 1:13:28 M
10 3259 Josep Vinolas Cruanas TRIATLO3MPORDA 1:13:58 1:13:56 M

  

Pos Dorsal Nom Cognoms Club T. Oficial T. Real Cat
54 1765 Laia Andreu Trias LEKSPORT 1:20:35 1:20:32 F
119 790 Leonor Font Balduque VO2 1:23:57 1:23:42 F
189 170 Maria Remedios Carrasco Tavero ABSOLUT SPORT 1:26:34 1:26:28 F


Galeria Fotogràfica Quart de Marató Sitges 2015

quart de marato sitges 2015

 

Resultats - 4a Quart Marató de Sitges 2015

 

Pos Dorsal Nom Cognoms Club T. Oficial T. Real Cat
1 5848 Marc Fortuny Sendros ESTIVAL PARK 0:36:48 0:36:46 M
2 5819 Jorge-Carlos Danoz Cano ENTRENING.COM 0:37:11 0:37:09 M
3 5925 Josep Morales López ESPORTIU PENEDES 0:37:29 0:37:27 M
4 5845 Manuel Lloret Zaragozi CLUB NATACIÓ SITGES 0:37:46 0:37:44 M
5 5609 Javier Maya Marí LE CLUB DES MECHANTS 0:37:54 0:37:52 M
6 5674 Jordi Fernandez Sangrà C.A. FRANCOLI 0:38:30 0:38:29 M
7 5951 Manuel Linares Chacon CLUB ESPORTIU PENEDES 0:38:35 0:38:34 M
8 5727 Joel Valldosera Sánchez COTA ZERO VNG 0:38:59 0:38:57 M
9 5275 David Aldea Perona ATLETIC CLUB BARCELONA 0:39:14 0:39:13 M
10 5188 Erik Roqueta Capilla AMB UN PARELL DE NASSOS 0:39:26 0:39:24 M
Pos Dorsal Nom Cognoms Club T. Oficial T. Real Cat
38 5938 Júlia Escofet Savall FONDISTES PENEDES 0:44:22 0:44:16 F
43 5954 María Ruiz Peyró TRIATLÓ TERRASSASPORTS-CICLOS TRUJI 0:44:45 0:44:39 F
51 5763 Merce Campdelacreu Gaja   0:45:51 0:45:45 F


07/01/2015

32ª Mitja l'Aliança i 4t Quart de Marató de Sitges l'Aliança. 11 de gener de 2015. 

presentacio mitja marato sitges 2015

Últims dorsals… de Mitja i Quart 

Por petició dels corredors, es podrán fer les últimes inscripcions en la fira del corredor en el Centre Comercial Ànecblau, divendres 9 i dissabte 10 de gener de 10 a 22h. 

Fira del Corredor per als corredors locals 

FIRA DEL CORREDOR ÚNICAMENT per als corredors LOCALS DE SITGES DISSABTE 10 de 17h a 21h al Poliesportiu de Pins Vens (oficines).

Fira del Corredor al Centre Comercial ànecblau 

Aquest any i per generar menys costos als participants (evitar-los els peatges dels túnels), la Fira del Corredor, se celebrarà al Centre Comercial ànecblau de Castelldefels, els següents dies i horaris; Divendres 9 de gener de 10 a 22 h, Dissabte 10 de gener de 10 a 22 h i diumenge 11 de gener serà a Sitges de 07 a 10 h, a l'Hotel Callípolis en el Passeig de la Ribera.

Primera Mitja Marató Solidaria 

La Mitja de Sitges també es Solidaria. En col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Sitgetana OCULARIS volem contribuir a la seva activitat que es centra en la formació oftalmològica i òptica a països en vies de desenvolupament de l’Àfrica Subsahariana.

 Mitja Marató

La sortida es donarà a les 10:00 hores, el temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de l’ inici de la cursa. 

Quart de Marató 

La sortida es donarà a les 9:00 hores, el temps límit es de 1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa. 

32ª Mitja l'Aliança i 4t Quart de Marató de Sitges l'Aliança. 11 de gener de 2015.

9ª Challenge Mitges Marathons, Gran Premi Diputació de Barcelona i Circuit l'Aliança.

Recorregut de la Mitja i Quart

recorregut mitja i quart de marato sitges 2015

Mitja recorregut de 2 voltes al mateix circuit.

Sortida

Des del Passeig Marítim (davant les instal•lacions del Club Natació) entre els carrers Antoni Cartró i Prat de la Riba. Per sobre del passeig fins l’Avda. Doctor Fleming, girarem per Isaac Peral per pujar per Cristòfol Colom, girar a la dreta per Torres Quevedo i baixar per Salvador Casacuberta. Girar a l’esquerre pel carrer Josep Carbonell i Gener i pujar pel passeig del Doctor Benaprés, fins al Parc del Vinyet. Girar a l’esquerre per Antoni Muntanyola fins arribar a la l’Avda. Navarra fins passar per sota del pont i arribar al carrer Mestre Manel Torrents. Continuem fins rodejar el Centre del Disseny, seguirem per Ramon Dalmases Marques de Mura, rotonda Maria Ossó (C-246a), seguirem per la carretera i abans de la segona entrada de la urbanització Rocamar girarem en sentit contrari per la mateixa carretera. Arribant a la rotonda girarem a la dreta direcció al Club de Golt Terramar. Vorejarem el golf pel camí fins arribar a una petita rotonda on girarem abans d’incorporar-nos a ella. Tornem en sentit contrari desfent el que hem fet i arribarem la rotonda per agafar el Passeig de Vilanova a l’alçada de l’església del Vinyet. Entrar per l’Avda. del Vinyet fins al final, travessar l’Avda. Sofia i girar pel carrer Sant Mus, girar a la dreta per Mossèn Llopis Pi, plaça d’Espanya i carrer Espalter fins al final que girarem a ma dreta pel carrer de Sant Francesc fins al Cap de la Vila. Enfilar pel carrer Major i girar a la dreta pel carrer Nou, baixar fins al passeig de la Ribera per la carretera i a l’alçada del carrer Espanya girar a la dreta i després girar a l’esquerre pel carrer Sant Antoni fins a l’Avda. Sofia que baixarem fins al passeig de la Ribera. Girarem a la l’esquerre on trobarem l’arribada a pocs metres.

Els que facin el Quart giraran a la esquerre pel passeig fins arribar a la l’arribada i els que segueixin per la mitja realitzaran el mateix recorregut iniciant la segona volta.

Arribada

Davant del Rte. Mare Nostrum.

Distància real: Mitja: 21,097Km
Veure l'informe d'homologació

Distància real: Quart: 10,503km
Veure l'informe d'homologació

Per mes informació http://www.mitjasitges.cat

05/01/2015 

Sitges es prepara per a una nova edició de la Mitja Marató i el Quart de Marató

 Sitges es prepara per a una nova edició de la Mitja Marató i el Quart de Marató

Les proves, unes de les més primeres del calendari i de les més participatives de l’any, arriben aquest any amb algunes novetats com el canvi de la Fira del Corredor que es trasllada al Centre Comercial l’Ànec Blau. L’organització espera superar en aquesta edició els 4.000 corredors. 

La Mitja Marató de Sitges és l’esdeveniment més important del calendari esportiu i una de les cites ineludibles per als especialistes de les curses de fons. El diumenge 11 de gener, es preveu que uns 4.000 atletes participin en una nova edició de la Mitja Marató i del Quart de Marató, tot i que l’organització espera en aquesta nova convocatòria superar aquesta xifra de participació sumant els corredors de totes dues curses. Les inscripcions per Internet es tanquen el dimecres 8 de gener a les 23h 59m de la nit, però les persones interessades en córrer encara tindran una última oportunitat a la Fira del Corredor, on es posaran a la venda les darreres 50 inscripcions. 

La Mitja Marató forma part de la 9ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i se celebrarà diumenge, tot i que els preparatius començaran el divendres 10 amb la Fira del Corredor, com a novetat aquest 2015, a l’Ànec Blau de Castelldefels. Des les 10 a les 20 hores, els corredors i corredores podran recollir els seus dorsals, el xip i la bossa al centre comercial i també el diumenge 11, de 7 a 10 del matí, a les carpes del Passeig de la Ribera, davant l’Hotel Calípolis. Els participants locals, i que així ho hagin marcat a la seva inscripció, podran recollir-ho tot el dissabte 10 de gener al Poliesportiu de Pins Vens, de les 17 a les 21 hores, 

Per als corredors/es de la cursa, l’organització oferirà servei de dutxes al Poliesportiu de Pins Vens i el viatge de tren gratuït. També hi haurà servei de guarda–roba, de massatge i d’assistència mèdica–sanitària per als participants. 

El diumenge 11, l’organització donarà la primera sortida al Quart de Marató, a les nou del matí, i una hora més tard començarà la Mitja Marató. Els corredors trobaran zones d’avituallament, amb aigua i beguda isotònica, instal•lades al llarg de tot el recorregut cada cinc quilòmetres. L’organització també oferirà un servei de “llebres” que aniran identificades amb un dorsal amb la marca i l’armilla, i amb un globus per a que es puguin identificar amb facilitat. 

El recorregut, de dues voltes al mateix circuit, sortirà des del Passeig Marítim, davant les instal•lacions del Club Natació, entre els carrers Antoni Cartró i Prat de la Riba i culminarà amb el tram que creua pel centre de la Vila. 

Un cop finalitzades les dues curses, es procedirà al lliurament conjunt de trofeus als primers classificats del Quart i la Mitja, a partir de les 12,30 hores. A partir de les sis de la tarda, es podrà consultar el rànquing final de classificació al portal web www.mitjasitges.cat. 

La Mitja i el Quart, a més del caràcter competitiu, tenen també un fons solidari. Els corredors interessats podran fer una donació en el moment d’inscriure’s a l’ONG Ocularis que treballa per al desenvolupament oftalmològic de l’Àfrica Subsahariana. http://www.ocularis-jp.org

02/01/2015

La Mitja Marató busca voluntaris 

La XXXII Mitja Marató i el IV Quart de Marató de Sitges se celebraran el proper diumenge 11 de gener. Els voluntaris rebran obsequis, un abonament mensual gratuït a la Piscina Municipal i seran els protagonistes de la Festa del Voluntari, el 15 de gener. 

Una de les primeres cites esportives del calendari són la Mitja Marató i el Quart de Marató. Un clàssic per al que l’organització busca voluntaris que ajudin i donin suport en les tasques pròpies de les proves com control de carrers i cruïlles, servei de guarda–roba i avituallaments. 

Els horaris de col•laboració varien segons les tasques a realitzar. El servei de guarda-roba funcionarà de les 7 a les 13 hores; el de control de carrers i avituallaments de 8 a 12.30 hores, i el d’avituallament d’arribada de les 8 a les 13 hores. 

Els voluntaris, que superen anualment el centenar de persones, rebran esmorzar el dia de la cursa, el mateix obsequi que els corredors participants i podran abonar-se a la Piscina Municipal de Sitges sense cap cost des del 19 de gener fins al 22 de febrer. A més, tots els voluntaris estaran coberts per una assegurança i, com és tradicional, seran els protagonistes de la festa del voluntari que tindrà lloc a l’Sports Bar, el 15 de gener a les 19 hores. 

Per formar part del grup de voluntaris cal trucar a la Regidoria d’Esports, al telèfon 93 894 50 56, o enviar un correu electrònic a esports@sitges.cat, on les persones interessades hauran de facilitar les seves dades personals. 

La Mitja, que aquest any arriba a la XXXII edició, i el Quart, que celebra la IV edició, arriben aquest any amb novetats. La Fira del Corredor, que s’instal•lava a l’Avinguda Sofia el dia previ a les curses, aquest 2015 es trasllada al Centre Comercial l’Ànec Blau de Castelldefels, principal patrocinador de les competicions.

12/01/2014

Mitja Marató Sitges 2014

mitja marato de Sitges 2014

quart de marato sitges 2014

Sancho Ayala Abad (1:10:17) i Laia Andreu Trias (1:22:57) han guanyat la Mitja Marató. El sitgetà Dani Serra ha estat el segon a la Mitja, a només 25 segons del primer (1:10:42) i el tercer ha estat David Guiamet amb un temps de (1:10:47). En la categoría femenina la primera ha estat la Laia Andreu (1:22:57), la segona Anna Riera (1:25:33)i la tercera  M.del Carme Paredes (1:26:31) podeu trovar tota la classificació a http://resultats.championchip.cat/resultats/mitja-marato-de-sitges-2014 


El sitgetà Dani Serra aconsegueix la segona posició de la Mitja Marató i la sitgetana Vinyet Noguero guanya el Quart de Marató.

Més de 3.500 atletes van participar diumenge en la XXXIª Mitja Marató i el III Quart de Marató de Sitges 2013, l'esdeveniment més important del calendari esportiu i una de les cites ineludibles per als especialistes de les curses de fons. Sancho Ayala i Laia Andreu es van proclamar vencedors de la Marató que va recórrer prop de 21 quilòmetres. Pel que fa al Quart, Els guanyadors van ser Radouane Nour i la sitgetana Vinyet Noguero. 

Sancho Ayala, amb un temps de 1:10:17, va ser el primer en arribar a meta a la Mitja Marató. El sitgetà Dani Serra el seguia de molt a prop i va arribar segon, superant la tercera posició que havia assolit en l’edició 2013. El podi de la Mitja el va completar el corredor David Guiamet. 

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Laia Andreu, amb un temps d’1:22:57. La segona i tercera posició la van assolir les atletes Anna Riera i Maria del Carme Paredes. 

El guanyador del Quart de Marató va ser el corredor, Radouane Nour, amb un temps de 33:48. L’atleta marroquí es va desmarcar considerablement dels seus acompanyants al podi, el segon, Frank Futselaar, i el tercer, Xavi Queral. 

Si en la Mitja Marató el sitgetà Dani Serra aconseguia un merescut segon lloc, la primera posició en la categoria femenina del Quart de Marató va ser també per a una sitgetana. Vinyet Noguero, amb un temps de 41:54, es va endur el podi, tot i que inicialment no estava prevista la participació de la corredora per una lesió. Després de guanyar la Mitja Marató en categoria femenina el 2013, aquest any, l’atleta local es va imposar al Quart molt distanciada de Jessica Bonet i Marisa Zapata, que van aconseguir el segon i el tercer lloc, respectivament. 

El regidor d’Esports, Josep Moliné, ha destacat que “el sol ha lluït i podem recordar aquesta edició com la dels sitgetans: Dani Serra, segon a la Mitja, i Vinyet Noguero ha guanyat el Quart. Ens podem sentir satisfets per tot el desenvolupament d’aquesta competició que, un any més ha atret, a milers de corredors i els seus familiars. Ha estat una jornada esportiva fantàstica, possible en gran part gràcies als més de 200 voluntaris que han col•laborat”. 

Els preparatius per a la competició esportiva amb més participació de l’any van començar dissabte amb la Fira del Corredor, instal•lada al Passeig de la Ribera. 

La Mitja Marató forma part de la 8ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. El rànquing final de classificació es pot consultar en el portal web www.mitjasitges.cat.

Texte: Nota de premsa de l'Ajuntament de Sitges


12/01/2014

Quart de Marató Sitges 2014

quart de marato sitges 2014

quart de marato sitges 2014

Avui s’ha celebrat a Sitges el quart de Marató Sitges 2014. Els guanyadors masculins han estat en primer lloc en Radouane, en segon lloc en Frank i en tercer lloc en Xavi. En la categoria Femenina en primer lloc tenim a la Sitgetana Vinyet Noguero, en segon lloc Jessica i en tercer lloc la Marisa.

11/01/2014

La Fira del Corredor ja esta instalada a Sitges

mitja i quart de marato sitges 2014

Oferta especial per corredors de la Mitja i Quart de Marato, Massatge tonificant per mes informació clika aqui

 

La fira del Corredor s’ha instal·lat aquest mati al Passeig de la Ribera de Sitges.  Tots els corredors poden passar a buscar el seu dorsal per la cursa de demà. Encara queden 50 dorsals per que el corredors puguin apuntar-se.  A la fira podeu trobar diferents estants on trobareu diferents articles relacionats amb aquest esport. 

08/01/2014

Presentació al medis de la XXXI Mitja Marató i el III Quart Marató de Sitges

 mitja marato sitges 2014

 

Oferta especial per corredors de la Mitja i Quart de Marato, Massatge tonificant per mes informació clika aqui

Al Sports Bar de Sitges, s'ha presentat la XXXI Mitja Marató de Sitges i el III Quart Marató de Sitges.
La presentació ha estat a càrrec de Pep Moliné regidor d'Esports, de Santi Siquier representant territorial de l'esport a Barcelona i de Josep M ª Antentas vicepresident Federació Catalana d'atletisme
La Mitja Marató de Sitges és d’esdeveniment més important del calendari esportiu i una de les cites ineludibles per als especialistes de les curses de fons. El diumenge 12 de gener, es preveu que uns 3.500 atletes participin en una nova edició de la Mitja Marató i del III Quart de Marató, tot i que l’organització espera en aquesta nova convocatòria superar aquesta xifra de participació sumant els corredors de totes dies curses. Les inscripcions per Internet es tanquen avio dimecres 8 de gener a les 23h 59m de la nit, però les persones interessades en córrer encara tindran una última oportunitat a la Fira del Corredor, on es posaran a la venda les darreres 50 inscripcions.
La Mitja Marató forma part de la 8ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona i se celebrarà diumenge, tot i que els preparatius començaran el dissabte 11. Des de les deu del matí a les vuit del vespre els corredors i corredores podran recollir els seus dorsals, el xip i la bossa a la Fira del Corredor, ubicada les carpes del Passeig de la Ribera. Per als corredors de la cursa l'organització oferirà un servei de dutxes al Poliesportiu de Pins Vens i a la piscina Municipal i el viatge en tren gratuït. També hi haurà servei de guarda-roba, massatge i assistència mèdica-sanitària per als participants.
Diumenge 12, l’organització donarà la primera sortida al Quart de Marató a les nou del matí i una hora més tard, començarà la Mitja Marató. Els corredors trobaran zones d'avituallament amb aigua i beguda isotònica al llarg de tot el recorregut cada cinc quilòmetres. L'organització també oferirà un servei de "llebres" que aniran identificades amb un dorsal amb la marca i l'armilla i amb un globus per a que es puguin identificar amb facilitat.
Per animar la sortida i l'arribada dels participants, en aquesta edició es comptarà amb un discjòquei que punxarà música en directe des del Passeig de la Ribera. Els atletes podran votar quina és la cançó que més els motiva i les tres més votades seran punxades els minuts previs a la cursa.
Un cop finalitzades les dues curses, es procedirà al lliurament conjunt de trofeus als primers classificats del Quart i la Mitja, a partir de les 12:30h. 

Voluntariat 

La Mitja Marató, més enllà de ser un esdeveniment esportiu, és també un esdeveniment social. La prova reuneix anualment una xarxa de persones voluntàries, aquesta edició seran més de 200, que realitzen tasques de control de carrers i cruïlles, lliurament de dorsals i xips, servei de guarda-roba o avituallament, entre altres funcions. La seva tasca és necessària i els organitzadors de la Mitja Marató destaquen el seu treball amb una festa– berenar el 21 de gener a les set de la tarda, a l’Sports Bar. Els voluntaris/es rebran durant la trobada els regals dels patrocinadors principals, els mateixos que reben els corredors/es, i també se’ls ofereix abonament gratuït a la Piscina Municipal durant els mesos de gener i febrer.


07/01/2014

31ª Mitja l'Aliança i 3er Quart de Marató de Sitges l'Aliança. 12 de gener de 2014.

mitja i quart de marato de sitges 2014

8ª Challenge Mitges Marathons, Gran Premi Diputació de Barcelona i Circuit l'Aliança.


Informació als corredors

Inscriu-te aquí fins el dimecres 8 de gener de 2014 o en arribar als 5.000 inscrits. La sortida del Quart de marató es donarà el dia 12 de gener de 2014, a las 9:00 h. i la Mitja a les 10:00 hores. Per qualsevol canvi en la inscripció només es podrà fer dissabte 11 de gener a la Fira del Corredor.

Obsequi ulleres i samarreta tècnica negra marcada en plata de la 31 Mitja Marató de Sitges l’Aliança.

Descarrega’t ja gratuïtament la teva mini guía “Mi primer Maratón” de mans de www.psicologosdeldeporteonline.com i aplica-hi els seus consells, veure document

¡Que no et faci mandra venir a buscar el teu dorsal Dissabte 11!

Dinamització Gratuïta de Classes Dirigides a la Fira del Corredor (Carpes a Passeig de la Ribera.) de 11:30 h. a 12:15 h. i de 12:30 h. a 13:15 h. a càrrec de Piscina Municipal de Sitges (obsequis i sorpreses…). T’hi esperem!

Mitja Marató

La sortida es donarà a les 10:00 hores, el temps límit és de 2 hores i 30 minuts des de
l’ inici de la cursa.

Inscripcions on-line:

18 € del 20/11/2013 al 31/12/2013.
(+3 € lloguer xip groc).
21 € de l'01/01/2014 al 08/01/2014.
(+3 € lloguer xip groc).
Inscriu-te a la Mitja Marató


Quart de Marató

La sortida es donarà a les 9:00 hores, el temps límit es de 1 hora i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.

Inscripcions on-line:

13,50 € del 20/11/2013 al 31/12/2013.
(+3 € lloguer xip groc).
15,50 € de l'01/01/2014 al 08/01/2014.
(+3 € lloguer xip groc).
Inscriu-te al Quart de Marató

 

Informació 

Horari 

La sortida del Quart de marató es donarà el dia 12 de gener de 2013, a les 9:00 h i la Mitja a les 10:00 hores. 

MITJA: Temps límit: 2 hores i 30 minuts des de l’ inici de la cursa.
QUART: Temps límit: 1 hores i 15 minuts des de l'hora d’inici de la cursa.


Categories 

Mitja i Quart de Marató 

GENERAL FEMENINA (1r, 2n i 3a)
GENERAL MASCULINA (1r, 2n i 3a) 

LOCALS FEMENINA (1r, 2n i 3a)
LOCALS MASCULINA (1r, 2n i 3a) 

CADIRA DE RODES FEMENINA (1r i 2n)
CADIRA DE RODES MASCULINA (1r i 2n) 

DISMINUCIÓ VISUAL FEMENINA (1r i 2n)
DISMINUCIÓ LOCAL MASCULINA (1r i 2n)


FIRA DEL CORREDOR i lliurament dorsals: (Carpes al passeig de la Ribera). 

Dissabte 11 de 10:00 h. a 20:00 h. i diumenge 12 de 7:00 h. a 9:00 h. 

Per qualsevol canvi en l’inscripció nomès es podrá fer dissabte 11 de gener a la Fira del Corredor “INCIDÈNCIES” i amb un recàrrec de 3 € per gestions administratives, en cap cas es retornaran els diners. 

Si es vol fer un canvi d'inscripció del Quart a la Mitja es podrà fer abonant la diferència dels 6 €, en el cas invers no es retornaran els diners.


AVITUALLAMENTS 

Hi haurà zones d’avituallament amb aigua i beguda isotònica pels participants en els kilòmetres 5, 10, 15 i a la zona propera a l’arribada. En els avituallaments del km 10 i a la zona d'arribada hi haurà també servei de fruita. 

OBSEQUIS 

Tots els participants que hagin formalitzat correctament la seva inscripció a la Mitja de Sitges rebran, en recollir el seu dorsal a la Fira del Corredor, una bossa amb obsequis.

Per mes informació www.mitjasitges.cat