Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

L’Escola Miquel Utrillo ha inaugurat el projecte Pati 14

04/10/2016

L’Escola Miquel Utrillo ha inaugurat el projecte Pati 14

pati 14

La iniciativa, de la Fundació Cruyff, l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona, contempla la remodelació de zones d’esbarjo per fomentar l’esport i els hàbits saludables i promoure valors entre els infants i els joves.
La Fundació Cruyff, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària ”la Caixa”, han presentat avui a l'escola Miquel Utrillo de Sitges el projecte Pati 14. El projecte preveu la millora dels patis d'escola catalans amb l'objectiu de fomentar l'activitat física i els hàbits saludables des de l'esport.

L'acte ha tingut lloc a l'escola Miquel Utrillo de Sitges, un dels deu centres catalans on es desenvolupa la iniciativa, que s'emmarca en el projecte Pati 14 de la Fundació Cruyff. El projecte Pati 14 se centra en la millora de l'espai esportiu de l'escola mitjançant pintures i dibuixos que han seleccionat els propis infants, així com material esportiu addicional, que permet promoure l'activitat física i l'esport per prevenir el sedentarisme i l'obesitat infantil i fomentar els hàbits saludables. La porteria de paret, el cercle de creativitat i la pista d'atletisme són algunes de les opcions que s'ofereixen a les escoles.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor d'Ensenyament i Esports de l'Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado; Josep Maldonado, patró de la Fundació FC Barcelona; Xavier Bertolín, director de l'Àrea Comercial i Educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Xavier García, director del Centre d'Institucions Territorial Barcelona CaixaBank; i Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Cruyff. El regidor d'Ensenyament, Eduard Terrado, ha felicitat l'escola per la iniciativa i ha desitjat que “aquest sigui l'inici de moltes activitats i projectes que es puguin fer conjuntament amb la Fundació Cruyff, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària ”la Caixa””.

A més de Sitges, la iniciativa s'ha estès a altres poblacions com Barcelona, Badalona, Sant Joan Despí, Manresa, Mollerussa i Banyoles.

 08/06/2016

Escola Miquel Utrillo seleccionada per la Fundació Johan Cruyff per adherir-se al projecte Pati 14

miquel utrillo

L'Escola Miquel Utrillo ha estat seleccionada per la Fundació Johan Cruyff per adherir-se al projecte Pati 14
El principal objectiu de la Fundació i del projecte Pati 14 és aconseguir la promoció de l’esport en els barris i en les escoles. Aquest projecte millora els patis amb pintures que simulen diferents ambients esportius, per motivar i incentivar als nens i nenes la pràctica de l’esport.
Les 14 Regles esportives d’en Johan Cruyff presents en el Pati 14 treballen els valors de respecte mutuu, la salut, el joc en equip, el desenvolupament personal i la integració, que son valors fonamentals en la nostra societat.
Dins d’aquest programa de la Fundació Johan Cruyff a Barcelona hi col·laboren: la Fundació FCBarcelona i l’Obra Social “la Caixa”.
Des d'ahir la fundació ja està treballant en el pati.