Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Mediterranean Tourism Meeting

Mediterranean Tourism Meeting 

Mediterranean Tourism Meeting

El 12 de maig, Sitges acollirà la segona edició del Mediterranean Tourism Meeting, un congrés internacional organitzat conjuntament per l’Open Energy Institute i l’Ajuntament de Sitges, i que compta amb la col·laboració del sector públic i privat.

La finalitat d’aquest Congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per endavant el sector turístic –especialment la costa central catalana i l’àrea Mediterrània, en general. També tractarà d’analitzar el futur d’aquesta indústria i proporcionar les claus necessàries per augmentar la competitivitat del sector.

En aquest moment, més que mai, és necessari racionalitzar els recursos, tant aquells que s’inverteixen des de les Administracions com els que provenen del sector empresarial i emprenedor. Són necessàries accions dirigides a impulsar el creixement del sector, en un context en el qual aquest està cridat a ser un dels motors de la regeneració econòmica. 

Sitges és un aparador únic per compartir experiències i generar un fòrum de debat sobre el futur del turisme internacional i Mediterrani amb professionals del sector de reconegut prestigi.

Sitges acull el Mediterranean Tourism Meeting -Smart and Green Destinations 

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns; i la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, assistiran aquest dijous al congrés Mediterranean Tourism Meeting -Smart and Green Destinations 

La jornada, que tindrà lloc a l’Hotel Antemare Ibersol de Sitges, s’inaugura a les nou del matí i comptarà amb la participació del Batlle de Sitges, Miquel Forns; i la subdirectora general de Programació Turística de la Generalitat de Catalunya, Carme Rubió. 

Durant la jornada se celebraran taules rodones on es parlarà sobre les solucions smart aplicades al turisme i la cultura, com millorar l'eficiència en el turisme, la innovació a les smart cities mediterrànies o l’Smart Tourism and Green Destinations. També es presentarà el projecte audiovisual "La vida de la vinya. Paisatge, biodiversitat i cultura com a motor turístic” a càrrec de Ferran Aguilar, autor del projecte i director de Medigraphic. 

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell; el professor d’Iniciativa Emprenedora a IESE, Joan Roure; el president de l’ADEPG, Jordi Solé; i el vicepresident del Open Energy Institute, Joan Batet seran els encarregats de cloure la jornada. 

Programa:

Mediterranean Tourism Meeting