Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

María Marín nova Presidenta de Foment de Sitges

15/09/2014

María Marín nova Presidenta de Foment de Sitges

María Marín nova Presidenta de Foment de Sitges

Desprès de reunir-se la Junta de Foment de Sitges va sortir escollida nova Presidenta María Marín successora del seu pare President fins ara Tony Marín.

La María ens comenta que accepta aquest càrrec amb un sentiment de responsabilitat molt gran per que no nomes es tracte de succeir al seu pare, sinó que abans del seu pare estaven els seus avis que van ser els impulsors del ral.ly de Sitges i per ella es una gran responsabilitat i te moltes ganes de fer-ho be.

El seu pare serà la persona que gestionarà tot el tema del ral.ly per que considera que dins de la junta es la persona que te mes experiència. S’encarregarà de buscar el jurat dels concursos, de parlar amb els clubs per que vinguin mes cotxes, contestar les entrevistes sobre els cotxes  etc.

Com a Presidenta vol seguir introduint canvis i vol introduir el tema de les noves tecnologies, per apropar al públic amb el seu nou llenguatge.

Foment  continuarà fen la verema i el ral.ly i estan mirant altres tradicions que puguem incorporar que siguin d’interès pel poble.

També ens comenta que l’Ajuntament de Sitges continuarà col·laborant amb Foment per buscar patrocinadors del Ral.ly. La idea es buscar patrocinadors per poder fer el Ral.ly mes gran, que vinguin mes cotxes i poder atreure mes turisme cap a Sitges.

Sobre la elecció dels hereus ens diu que l’elecció dels hereus que haurà aquest any funcionarà igual que amb les Pubilles, tindran un examen escrit i un examen oral que valen el 50% cadascun i després es farà la avaluació i que el paper dels hereus serà igual que els de les pubilles però que hi ha algunes coses con l’entrada de la Santa a Santa Tecla que encara tenen que treballar ó la nit de les pubilles on el president de Foment ballava amb la pubilla sortint i aquest any no quedaria be que la presidenta balles amb la pubilla i serà l’hereu qui ho faci.