Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Les voladures a la C-32 provoquen talls de dues hores i mitja

Les voladures a la C-32 provoquen talls de dues hores i mitja

Les voladures a la C-32 provoquen talls de dues hores i mitja
L'autopista C-32 es va tallar a Sitges en els dos sentits durant dues hores i mitja, des de la una i fins a dos quarts de quatre en el día d'ahir, per unes voladures a causa d'unes obres, segons ha informat el Servei català de Trànsit. Durant les restriccions es va fer desviaments en sentit sud per la sortida 31 i en sentit nord per la sortida 28. Posteriorment es va habilitar un carril en sentit sud i des de poc després de dos quarts de quatre de la tarda a la calçada en direcció sud es va habilitar un carril per cada sentit, mentre que la via en sentit nord la via continuava tallada ja que les voladures s'havien complicat i allargat molt més del previst. Es van registrar diversos quilòmetres de cues en tots dos sentits, que també van afectar la C-31 i B-211.

Reoberta totalment la C-32 a Sitges després de les voladures per obres

La C-32 va quedar totalment reoberta a Sitges (Garraf) poc després de les set del vespre després de les voladures per obres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'autopista es va haver de tallat en els dos sentits de la marxa durant dues hores i mitja, des de la una del migdia i fins a dos quarts de quatre de la tarda, i durant les restriccions es van fet desviaments en sentit sud per la sortida 31 i en sentit nord per la sortida 28. Posteriorment es va habilitar un carril en sentit sud i des de poc després de dos quarts de quatre de la tarda a la calçada en direcció sud s'ha habilitat un carril per cada sentit, mentre que la via en sentit nord la via continuava tallada ja que les voladures s'han complicat i allargat molt més del previst.

Desprès de ser informat l'Ajuntament de Sitges sobre les 13h per la Policia Local va informar a la conselleria de la Generalitat la cual ha decidit obrir un expedient informatiu per esbrinar les causes i conseqüències que van ocasionar les Voladures

Per altre banda l'empresa Abertis no es va ficar en contacte amb l'Ajuntament de Sitges ocasionant grans problemes a la vida quotidiana de la població de Sitges. El peatge va seguir obert en tot moment cobrant a tothom que passava.