Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La sortida Sitges Centre de la C-32 té les rotondes noves obertes

15/06/2016

La sortida Sitges Centre de la C-32 té les rotondes noves obertes a la circulació

sitges centre c32 reobert

Les rotondes amplien les opcions de circulació dels usuaris de l’autopista, tant en sentit Barcelona com Tarragona. Els treballs se centren actualment en la construcció de l'accés nou que connectarà la rotonda nord amb el polígon de Les Pruelles. La previsió és que els ramals s’obrin per Sant Joan.

La Sortida 30 Sitges Centre de la C-32 té actualment les dues noves rotondes construïdes i obertes a la circulació de vehicles que connecten l'autopista amb el nucli urbà, en el marc dels treballs d'ampliació dels accessos. Els accessos seran operatius abans de Sant Joan tot i que l’obra encara trigarà setmanes a finalitzar.

Les rotondes, que compten amb senyalització d'obra, permeten actualment la circulació per accedir a la C-32 des del passeig de Vilafranca, tant en sentit Barcelona com en sentit Tarragona. Els vehicles que circulen des de Barcelona poden accedir a la vila per la nova sortida provisional, donat que encara s'estan condicionant els carrils. Els vehicles que circulen des de Tarragona, en canvi, trobaran l'accés tancat perquè es fa servir com a vial de servei de l'obra, i han d'accedir a la vila per les sortides 28 Sant Pere de Ribes o 31 Sitges Nord.

Els treballs se centren actualment en la construcció de l'accés nou que connectarà la rotonda nord amb el polígon de Les Pruelles. El nou accés contribuirà a derivar els camions de mercaderies que volen accedir al polígon a una via ample, evitant que hagin de travessar el cas urbà, com passa actualment. La previsió és que el nou vial es pugui obrir a la circulació la setmana vinent.

Les feines també inclouen la construcció del tercer carril d'1 quilòmetre en el tram format per la Sortida 30 - Sitges Centre i la Sortida 31 - Sitges Nord. Aquest carril fa les vegades de ronda, de manera que augmentarà la capacitat de la via per derivar els vehicles cap a la C-31, o Carretera de les Costes, i facilita que els sitgetans puguin anar d’una punta a l’altra del municipi sense haver d’accedir a l’autopista.