Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Policia Local evita la mort d’una dona amb un trastorn transitori

18/02/2016

La Policia Local evita la mort d’una dona amb un trastorn transitori

La Policia Local evita la mort d’una dona amb un trastorn transitori

La família de la damnificada va alertar que la mare no responia a les seves indicacions.


La Policia Local de Sitges va salvar la vida d’una dona que patia un trastorn transitori i que volia saltar des de l’alçada d’un tercer pis a la zona centre de Sitges. La Policia va rebre l’avís a mig matí. En arribar al lloc dels fets es va trobar la dona asseguda a la repisa del balcó i a l’interior del domicili hi havia la seva filla qui va explicar als agents que la seva mare no responia a les seves indicacions i no era conscient dels seus actes.

L’Inspector de la Policia Local, Rafael Pino, ha felicitat la tasca dels 4 agents que van intervenir en aquesta actuació i explica que “serveis com aquests són els que donen sentit a la nostra professió”.

Aquesta mateixa setmana, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i efectius del SEM van intervenir en el salvament d’un jove que es trobava al terrat del Mercat Municipal amb la intenció de saltar. Per tal de protegir la zona, es va haver de restringir el trànsit de vehicles i la mobilitat de les persones a la zona propera a l’estació de RENFE. La Policia Local va demanar la col·laboració d’un amic amb el que el jove participa a la colla Jove de Castellers de Sitges.